Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

18 sij 2008, 13:01

Djeni je napisao/la:Nadam se da su nalazi dobri :3srca

Radimo ih tek početkom 2. mjeseca. :mah

18 sij 2008, 13:23

vibre i za danas, i za sutra i za drugi mjesec ;-)
:3srca

a posebno da što lakše prođe tu pretragu :3srca

29 sij 2008, 23:28

:3srca :3srca

Re: VIBRE ZA AMADEJA

05 vel 2008, 20:30

Danas smo bili na kontroli. Obavili smo docjepljivanje protiv hepatitisa, izvadili su mu krv i napravili punkciju koštane srži. Prvi nalazi su za 2 do 3 dana.
CT ćemo od sada raditi svakih 6 mjeseci, tako da ovaj put nismo radili CT već bi ga trebali tek za 3 mjeseca, osim ako nalazi budu sumnjivi.
Zbog punkcije je kontrolu obavio na odjelu (vode ga do dolaska nalaza kao da je u bolnici). Sve je obavio sam :( nas su poslali u čekaonicu. Izašao je sav tužan i rekao je da se derao kad su mu punkciju radili. Ja sam se nadala da ćemo biti s njim unutra.

05 vel 2008, 20:32

o miš dragi... žao mi je što je to prolazio sam... :(

Sad vibre za DOBRE NALAZE :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca

05 vel 2008, 23:47

za dobre nalaze :3srca

06 vel 2008, 09:30

za dobre nalaze :3srca

06 vel 2008, 10:03

Joj, joj, znam da je Amadej nakon svega sto je prosao sigurno mnogo samostalniji i hrabriji od svojih vrsnjaka, ali poludim :baba kad cujem kako nasi doktori nemaju sluha da bi mu ipak bilo lakse da ga mama drzi za rukicu. Mis mali! Uglavnom, drzimo fige da nalazi budu dobri pa ce on to vec brzo zaboraviti :3srca.

06 vel 2008, 10:28

Siroče malo :( . Nikako ne shvačam tu filozofiju ne puštanja roditelja :dunno
Ali glavno je da nalazi budu ok :kiss

06 vel 2008, 10:36

Mis mali :3srca :3srca
Vibram za dobre nalaze!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

06 vel 2008, 12:26

Za dobre nalaze :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca :3srca
A za to što niste mogli biti s njim :svadja :baba

06 vel 2008, 12:38

Joj, joj, znam da je Amadej nakon svega sto je prosao sigurno mnogo samostalniji i hrabriji od svojih vrsnjaka

Da, u nekom pogledu je odrastao, a u nekom beba. U pravilu je puno bolji kad mi nismo u blizini. Sva ta pikanja je obavljao na odjelu, a ne u ambulanti i to mu je prednost jer se tamo osjeća skoro ko doma. Svejedno bi raađe da su mu ostavili na izbor, želi li mene ili mm-a pored sebe. Bilo mi ga je koma gledati kakav je tužan. Neko vrijeme je samo klimao glavom kad bih ga nešto pitala. :(

06 vel 2008, 13:07

Bas su nekad doktori bezosjecajni pogotovo bi trebali biti malo fleksibilniji kad se radi o djeci :dunno
Najgore je kad vidimo da su djeca tuzna a ne mozemo nista uciniti :cry:
Drzimo fige za dobre nalaze :mase

06 vel 2008, 13:11

Vjerojatno je i on zabrinut i pun iščekivanja. Ko zna kaj se u toj maloj glavici odvija :3srca

06 vel 2008, 13:12

stvarno su bezosjećajni.

žao mi ga je strašno, iako je hrabar za nevjerovati. jednostavno ne želim vjerovati da su tako tešku pretragu radili djetetu bez prisutnosti roditelja.....da li bi tako i vlastitom djetetu?
vibram za dobre nalaze punkcije i krvi, i šaljem mu veeeeeliku pusu.
1000 puta je hrabriji od mene kojoj je 30 i kusur :3srca

06 vel 2008, 15:43

Ma, klinci su super. Možda mi roditelji to doživljavamo tragičnije od njih.
Quote: Vjerojatno je i on zabrinut i pun iščekivanja. Ko zna kaj se u toj maloj glavici odvija.
Ja mislim da on to ne doživljava na taj način kao mi. On se dobro osjeća i to je to.
Npr. jedna curica je pitala mamu što to znači teško bolesna djeca. Mama nije znala što bi joj rekla.
ili
Razgovor između jedne curice sa Šalate i njene prijateljice:
P: Kako imaš lijepu rudlavu kosu. Meni se to jako sviđa.
C: Samo se moraš malo razboliti i biti u bolnici. Onda ti počne otpadati kosa i ošišaju te na čelavo i onda ti naraste ovakva kosa.

06 vel 2008, 16:00

Jao koji razgovor :3srca Blago njima, toliko su bezbrižni i pozitivni, čak i u ovakvim situacijama. Nadam se da si u pravu kaj se razmišljanja tiče :mah

07 vel 2008, 12:45

Prvi rezultati punkcije koštane su u redu. U ponedjeljak moramo zvati za ostatak nalaza. Redovna kontrola za mjesec dana, a slijedeći CT u svibnju (maju). :trio :trio :trio :trio :trio :trio

07 vel 2008, 12:47

beammama je napisao/la:Prvi rezultati punkcije koštane su u redu. U ponedjeljak moramo zvati za ostatak nalaza. Redovna kontrola za mjesec dana, a slijedeći CT u svibnju (maju). :trio :trio

:klanja :klanja :klanja :klanja :klanja :klanja :klanja :klanja

07 vel 2008, 14:19

:band

07 vel 2008, 17:51

Prvi rezultati punkcije koštane su u redu. U ponedjeljak moramo zvati za ostatak nalaza. Redovna kontrola za mjesec dana, a slijedeći CT u svibnju (maju).

:trio :trio :trio

još malo vibri za ponedjeljak, za svaki slučaj

ma on je zmaj :1

:kiss :kiss :kiss

08 vel 2008, 09:46

tako mi je drago da je sve u redu :band

08 vel 2008, 20:05

:zivili
zlato maleno :kiss

08 vel 2008, 23:27

Jako mi je drago da je sve ok. Pusa maloj hrabrici! :3srca

09 vel 2008, 00:14

:klanja :klanja :klanja :klanja :klanja za nalaze!

Držim fige za ponedjeljak!

09 vel 2008, 00:19

bravo! izvrsno. strasno mi je drago.
drzimo fige za ostatak. :hug

09 vel 2008, 00:32

:3srca :3srca :3srca
super, super, za malog borca i hrabre roditelje i bracu :kiss

09 vel 2008, 00:43

:dj Odlično, mislimo na vas!!! :3srca

09 vel 2008, 18:13

bravo,bravo za Amadeja :3srca :3srca :3srca
tuzno je to sto je morao biti sam,ali ako su nalazi dobri,bice to brzo zaboravljeno :proljece

10 vel 2008, 17:53

I ja se pridruzujem opcem veselju zbog dobrih nalaza! :trio Bravo Amadej! :1
Odgovori