17 srp 2015, 14:17
kažemo mu da nam pokaže šta je to jer i on kuži da nam mora pokazat nešto kad ga ne kužimo, ali očito toga nema među nama 17 srp 2015, 15:52
. Stalno govori "ajmo, skroz, skroz daleko".
17 srp 2015, 18:53
Nema straha, nagrcala se mora al koprca se i fura dalje, to mi najbitnije.
Baš sam se uplašila, pedica nam je dala sirup i sada dva tjedna ćemo ga uzimati pa vidjeti nakon nekog vremena jel se senzibilirala na razliku u temp, ako ne bude ne gine nam cijelo ljeto biti na aeriusu
Ne mogu ne ići na more kad nam je pred nosom i lišiti ih tih gušta, ne mogu ni ići a njoj ne dati u more, bezveze mi sve ovo.
I kod nje se često pobjegne da slova SV kad su jedno do drugog u riječi izgovara kao F, nije svijet nego zvuči kao fijet. Dogodi se i ovo što Liv spominje mekano izgovaranje č i š. Bućkuriš uglavnom
17 srp 2015, 19:23
Na kontinentu je katastrofa, a osvjezenja nema na vidiku. Sutra cemo van ujutro i nakon toga se klimamo do navecer. I tako sljedećih nekoliko dana.
sva sreca vrtic je renoviran prije par godina pa imaju klime u sobama da se klinci ne kuhaju. A na kvartovskom vrticu u koji ce M krenuti sljedeće godine, klimatizirane su samo prostorije stručne službe. A klinci nek se kuhaju
17 srp 2015, 22:16
, koji je to mali diktator, sve po njegovo...
e da nam je jedan bazen kraj kuće
18 srp 2015, 15:37
19 srp 2015, 21:45
19 srp 2015, 23:34
. Jutros sam već u 7,30 skakala po njemu
mislim nije da sam ja to htjela nego mali gnjavi. A popodne me nagovorio da dođem sa njim u njegov bazenčić
20 srp 2015, 04:54
20 srp 2015, 09:04
20 srp 2015, 10:38
da se mene pitalo kod kupovanja sigurno nebi uzela tako veliki al sad mi baš drago da je i za nas velike
20 srp 2015, 16:04

20 srp 2015, 20:02
nevenera je napisao/la:erina - žao mi je za urtikariju. jeste bili dermatologu? ili nekom -ologu da se to bolje pogleda
To je jednstavno tako, nadajmo se samo da će s vremenom nestati. Prija mi kaže da u obitelji ima istu stvar i da su pohodili čak i vani po bolnicama ali da jednostavno tu nema lijeka. Ne znam...svakako ću probati nešto poduzeti.
21 srp 2015, 09:53
i govorim mu da idemo doma ali ništa, ponavlja on i dalje
21 srp 2015, 11:37
.
. Davidu uopće nije smetalo što je najmlađi, ravnopravno se družio osobito s dečkićem (5,5 g).
i uglavnom ljenčarila.
. idemo uglavnom na jednu plažu do koje se vozimo 15 min (većinom po neasfaltiranom), ali se isplati itekako - puno je ljepše i čišće nego na najbližoj plaži, a ima i manje ljudi.21 srp 2015, 12:38
Ana2010 je napisao/la:moramo probat nagurat sve 3 sjedalice u njega.
21 srp 2015, 12:56
. 21 srp 2015, 20:24
nikad nismo imali problema s 3 sjedalice. Doduše mijenjali smo im raspored nekoliko puta ali uvijek su stale. Prvo peg perego jaje u sredini a sa strane maxi cosi priori i tobi. onda kad smo malenog prebacili u prori prebacili smo ga iza vozača, Viga srednjeg u neku brevi ne znam više model u sredini a maks najveći iza suvozača u Tobi. Onda je maleni muža stalno gurao nogicama pa smo zamijenili mjesta Tobi iza vozača a Priori iza suvozača. i sad nam je tako. a kad dođe sveki često negdje idemo svi zajedno, a zafira ima 2 pomoćna sjedala u bunkeru
Tamo onda ja idem i odlično mi je jer te djeca ne vide, ne čuješ ih, malo mira u vožnji.
jedino je vruće