Neve za kakav pano ti treba fotka?
Ja sam počela pomalo skupljat sve te neke stvarčice šta mi trebaju za nešto izradit, i evo sad je pomalo došlo vrijeme da nešto i izrađujemo al uvijek mi još nešto fali

.
sad čekam da se mali probudi pa planiram u shoping, trebam malo vune a i jedan kolaž da si kupim.
uglavnom, tete u vrtiću stalno pozivaju roditelje ako je ko voljan doć ujutro pokazat im nešto, šta radiš, ispričat im priču...kao bila im jednom mama frizerka radit im frizure....i sad ja si misli sa čime bi ih ja mogla zabavit....sad dok sam doma, pa mi je palo na pamet da bi ih mogla pofotkat, jer im ne dolaze baš redovito da ih slikaju, od lani nemaju ni jednu fotku, onu zajedničku....mislim, neznam dal je to baš običaj da ih slikaju, ja mislila da barem jednom godišnje to odrade...
al kao da ne bude baš obično fotkanje, ja mislila izradit onako neke stvarčice ( tipo šta puno tih foto studia radi na maturalnim....na štapićima oni brkovi, usta....) ja našla neke dječje/novogodišnje uzorke....kape, leptir mašnu, naočale, nos....
sve sam to izradila, bila jako zadovoljna, jer ponavljam nisam baš neki talenat za te stvari...i onda sam htjela isprobat to sa mojim P, taman da mi on bude pojazatelj dal su oni mali za tako nešto ili ne....
nije baš htio surađivat....u smislu njega to podsjeća na lutke na štapovima i on se sa tim stavio iza kauča i htio radit predstavu

tako da sad planiram da izradimo neke lutke za predstavu.
tetama nisam predložila to fotkanje....da vidim šta one kažu, dal bi im bilo zanimljivo. Možda ću pustit tu ideju za koju godinu, kad budu u starijoj grupi.