16 pro 2015, 11:51
ja kažem trenerici da ću je malo maknut poslije, a kaže ona: ma ne treba mi smo nju već prihvatili. napravila je 6 koluta naprijed za redom i to ravno u crti
svako jutro kad idemo u vrtić, od auta do ulaza, oni se moraju držat za ruke. onda u dvorištu on ide gore stepenicama na kat sam, mi ga ispratimo, ali seka ide do stepenica i stoji dolje i gleda ga s obožavanjem i maže dok on gore uđe u hodnik. onda tek može ona ići dolje u svoju grupu. ma show živi s njih dvoje
16 pro 2015, 12:51
Ana2010 je napisao/la:Neve, dobio je 200 g u tjedan dana
16 pro 2015, 21:37
ali reče teta da nije htio pjevat ni plesat jer mu se nije svidjelo što je na programu
17 pro 2015, 10:05

nismo ih ni ukrasili. danas moramo drugu turu i zavšit božićne ukrase za bor da za vikend okitimo ako bude bilo borova za kupit...
17 pro 2015, 20:34
18 pro 2015, 12:58
18 pro 2015, 12:59
latica je napisao/la: ali bude mi drago na početku, a i na kraju. samo ovaj srednji dio da izguram![]()
21 pro 2015, 13:04
u petak navečer su spavali kod bake pa su ujutro došli doma na doručak, a mamica im je ispekla vafle, sreći nije bilo kraja
onda smo kuhali ručak i pekli kesiće i poslije ručka išli po bor! lijepo ga doma namontirali, ajme veselja, a onda smo lijepo poslijepodne imali male goste na radionici pa smo svi mijesili ukrase od tijesta i ukrašavali ih i sušili i tako. naigrali su se svi i na kraju sva djeca sjela na garnituru ispred TV-a, a mi mame fino za malim stolićem mijesimo ukrase, pijemo kavu i ćakulamo

i karte su nam bile loše, vidjeli smo od gore cijelu pozornicu lijepo, ali je moram sjedit meni u krilu ili stajat uz ogradu (prvi red galerija). izdrobio me cijelu, ne zna on mirno sjedit, dok sam ja skužila šta on radi - on cijelo vrijeme cupka i pleše
skužila sam tek kad je počeo mahat rukama ko balerina
nije ni jednom pitao da idemo, iako mu je na momente bilo dosadno, ali jako ga se dojmilo. išli smo doma malo ranije jer su oni kasnili i već je bilo 9 sati a seka je čakala kod bake, pa smo 15 minuta radnije otišli. i izađemo u predvorje na katu, a glazba se još čuje, kaže on: mama ajde da malo tu poplešem sad kad nikog nema - i on žene moje udri po cijelom tom salnonu uz glazbu plesat, vrtit se, dizat noge, mahat rukama, ja sam KREPALA OD SMIJEHA!! u subotu smo cijeli dans lušali orašara na laptopu dok smo pekli kolače, a on svako malo dođe pa malo pogleda kako plešu. čak je pitao da jel možemo opet jedan dan ići?! eto, iznad svih mojih očekivanja
22 pro 2015, 11:16
ali dobro, druge godine će netko kuhat za nas
22 pro 2015, 12:58
latica je napisao/la:cijelo vrijeme cupka i pleše
a srce malo22 pro 2015, 14:00
.
. stalno se natežu njih dvoje, užas.
. imala je mali solo i na vrtićkoj priredbi
.
, idemo s mojima na obiteljski ručak/večeru - na dane bakalara
.
.
.
22 pro 2015, 14:04

23 pro 2015, 07:49
23 pro 2015, 09:57
zvala sam još toliko jer to je naš krug prijatleja i ne mogu jedne zvat, druge ne, a to je upravo ono što mi bude problem jer nas često onda bude previše. ali nisu svi mogli doći ova j put pa je ispalo taman...
rasturili su dječju sobu
ostali su dugo, ja nisam uspjela sarmu zamotat ni ništa što sam mislila napravit, ali zaboli me za sve jer su djeca bila presretna
ali doslovno presretna! to se vrištalo od sreće!!!23 pro 2015, 10:50
i pita on mene da jel mogu žene uopće imat dres od nogometa? ja kažem da žene mogu sve što i muškarci čak i više jer žene mogu rodit dijete, a muškarci ne. a kaže meni mudrac da mogu i muški nešto što žene ne mogu. ja pitam šta. kaže: pa pomoć ženi na Božić okiti bor i ukrasit kuću dok se ona malo odmori
23 pro 2015, 11:36
Okitile bor, ove godine je baš divan. Visok, s pravilno raspoređenim granama. Meni koja patim na simetriju je to izuzetno bitno 24 pro 2015, 08:19
24 pro 2015, 09:44
!
. Rekla je: E, nece on bit!
24 pro 2015, 13:15
24 pro 2015, 23:34

ja sam napravila cheescake, mađaricu, bakalar za ručak, gravy umak za sutra, išli smo šetat dva sata po vani, obavili kratki shopping, završili kićenje kuće i bora, išli na dječju ponoćku, a sad se još krčka purica koju sutra završavam za ručak ... padam s nogu, dok ekipa spava snom pravednika. pokloni su pod borom, pismo isto, baš me zanima šta će reć sutra kad pročitamo 
24 pro 2015, 23:50
25 pro 2015, 10:38
25 pro 2015, 10:58
25 pro 2015, 15:05

Zelim ti skolsku trudnocu, i brz i bezbolan porod. Bas me zanimaju reakcije.
25 pro 2015, 19:50
posebno zato što se dogodilo doslovno iz prve!!!! ja sam mislila da će trebat tko za koliko vremena i zbog godina i tako, čak me to malo i brinulo i ostala sam iskreno šokirana da sam tako brzo ostala trudna! mm je imam dojam sretniji nego ijedan put ranije, ne znam kako bi to opisala, on je veli sad konačno spreman uključit se od početka, ovi su mu narasli, on bi još jednu bebu
živi bili pa vidili!
a velikog sam jučer pitala jel bi on stvarno htio još jednu ovakvu malu, a oni sjede zagrljeni na kauču, gledaju u tablet, on je malo pogleda sa strane i kaže: da, ja bi htio još jednu ovakvu
termin je 27.7., M je rođen 22.7., a seka je poranila 6 dana, tako da bi taman moglo bit za bracin rođendan! neve, hvala ti za robicu, vidjet ćemo još hoće li bit braco ili seka, moram proći kroz kutije, imamo hrpe svega, ali iskreno uopće ne znam čega! i reci kako da ti posteljinu pošaljem!
pravi Božić, šta da kažem, srce mi je ko kuća, i ja sam cijeli dan na rubu suza!25 pro 2015, 20:23
nek je trudnoća školska i dosadna a porod brz
26 pro 2015, 11:26
26 pro 2015, 12:08
27 pro 2015, 09:18
!
!
27 pro 2015, 09:35