ne mogu vjerovat da se vraćaš na posao, pa kud prije
moja mala danas otišla u vrtić ko robotić, to je zadnja maska i već mi je i drago da je fašnikovanje gotovo, naradila sam se ove godine
za vikend idemo u zg, maša i medo nas čekaju

Sada je: 29 tra 2026, 09:33.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

mi smo išli na raniju, a oni na kasniju i onda smo se našli između i upoznali i malo napričali, a oni su se malo protrčali tamo na igralištu, e kako su bili preslatki. na kraju se zagrlili i pozdravili i eto, danas će se valjda napričat kak im je bilo
, budite sto dulje! Mi cemo opet predsezonu (za to cuvam jedan dio starog go), 3 tjedna mora i mozda uspijem organizirati Barcelonu na jesen.
Naucila sam je i da se uspava tak da sjedne na mene, nasloni glavicu, mazim je i tiho pricam. Zaspi fakat brzo. Bilo me strah kak cu to izvesti obzirom da nema dudu no super je proslo. Nece bocicu tak da dobije ad u kasici.
U vrticu ima svoju bandu, super su se decki skompali. Cure ga jos ne zanimaju 

blago ti se. ja ne znam kak ćemo mi jednom prestat, ali ako je M prestala, valjda će i ova jednom. ja bi u rujnu trebala ići na put par dana i to dva puta, ne znam kak ću to točno izvest. ovo drugo bi trebala ići u Litvu, mislim da ako bude išla i kuma samnom da ću povest i malu, a starije ostavit s taticom, vidjet ćemo...

) lijepo pjeva, suosjećajan, maza...
uživaj, znaš i sama kak brzo narastu, a uostalom brzo ćeš ti opet napredovat, ne sumnjam ja u tebe

nažalost dečko joj neće moći doći jer taj vikend ide sa svojima na put koji ne mogu otkazati, ali dobro, proslavit će oni zajedno kad se vrati!

Sve mi neugodno bilo!

ribu više ne pojede ko prije, ne znam zašto. Povrće je muka. Uvijek ostane. I tak...

jel imaš ti neku tajnu želju u pogledu spola? vjerujem da je svejedno, ali opet pitam
nadam se da će ti mučnine ubrzo proći 

sretan veliki 4.!!
i tak, sad po starom, druženja, gimnastika, engleski i polako se pripremamo za ljeto. škola završava za mjesec dana i mi onda lagano pakiramo kofere i na more, cijelo ljeto po mogućnosti

. Uzela sam klincima onaj veliki dvorac za napuhavanje. Najbolja investicija
Mazna je jako i jako vezana za mene. Kad sam ja blizu ne postoji nitko osim mene
L i ona se vole beskrajno no vec se sad pocupaju s tim da mu ona poprilicno zna vratiti. Sve se bojim kak ce to biti veselo kroz koju godinu

i za malu seku, borca za svoja prava

onda M nju češlja, pa joj stavi tetru na glavu i kaže meni: gospođo, vaša beba se vjenčava
jedva čeka da mala još malo naraste da je može modelirat po svom 
)

za ostalo je malko izbirljiv...
i ne mogu si ni zamislit kako vam je bilo ako si ti bila bolesna, nadam se da je to sad sve sanirano
i dječak će se s vremenom opustit, kad se i ti još malo opustiš, ako uspiješ od svih poslova.
i fakat bi je ona bez pol frke oprala, posebno jer je mala obožava i sluša bez pogovora, a ova sve zna šta i kako treba. s druge strane je tako emocionalno nezrelaaaaa. dođe neki dan iz vrtića i ona bi se rolala, a vani snijeg pada i odmah čim čujem da nešto ne može kak je ona zamislila, urlanjeeeee
jednom će sama sebi ići na informacije

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.