Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Slatke male guze-bez pelena :)

21 lip 2011, 08:48

Neve :jadnimi

piski on prije spavanja i to bar 2x. Samo da ne mora spavati :mrgreen :ajme

21 lip 2011, 08:50

i moj tako, samo traži prije dnevnog i noćnog spavanja i to sjedi bar 5x

21 lip 2011, 09:17

:bravo :bravo za uspjehe.
U nas je sve ok :yess .pita sam, trpi ako smo po dućanima, jedino noć ne izdrži i budi me za piškiti.
Ne ja njega, nego on mene :ajme
Sad me strah odvikavanja od tute i prelaska na pravi wc. :znoj

21 lip 2011, 13:36

Liv Tyler je napisao/la:Ina molim te di u Mulleru stoje te plahte i koja im je veličina? Ja to nisam mogla naći, moram dobro gledati.

ciccobella pa nije ti malena ni puno mlađa od naših. Bar ne od mog koji ima 23mj. Ali ipak mislim da je sve individualno do djeteta. Na nama je da pokušamo i usmjerimo ih pa nekom uspije ranije nekom kasnije. :dunno

Pa da, od tvog malenog skoro i nije mlađa :D
Al meni je još problem što ona i ne priča pa ne može ni reći da joj se piški...
Ma pokušat ćemo pa ako bude išlo, bude.... :dunno

21 lip 2011, 22:09

kod nas dan broj 5 bez pelena - prvi dan bez nezgoda, a ha!!!! pile moje malo, moram ga pohvalit jer ne zanosim se da će i sutra bit tako, ali eto, sad imam dojam da ipak ima nade za nas. ali pelene još ne spremam, ne mogu se rastat od njih! e nek sam i to doživila, da cijeli dan dijete ide na tutu kad ga nudiš i da piški i kaka ko veliki, pa nek se sad i vratimo u pelene, nije bitno :lol

22 lip 2011, 22:33

Prijavljujem prvi puta spavanje bez pelena popodne, prošlo bez nezgoda :yess , stavljam noćnu

22 lip 2011, 22:47

V. odavno nema popodnevnu pelenu, ali noćnu još uvijek ima.
i ne opterećujem se time previše, ostavit ću ju još neko vrijeme, pa se onda s tim zamarat. nadam se da ne griješim puno, ne da mi se s tim bakćat sad kad je noćna još uvijek dosta mokra, on se ni ne probudi kad treba piškiti (ili ja ne skužim da se probudi :dunno ).

preko dana je ok, dogodi se tu i tamo koja nezgoda, al zanemarivo. ponekad je zbunjen, pa kad treba kakati kaže da treba piškiti. tako je jednom tražio, mmama ga stavila da piški stojećki, a on se pokakao. srećom, u kupaoni, na pločicama, nije bilo teško za očistiti :mrgreen
krenuli smo i sa daskicom za wc, jedino mi je nezgodna za pišanje, pa ga stavim samo kakati. problem je kad treba piškiti dok kaka, sav se upiša :ajme ne znam kako to riješiti.
ne mogu vjerovat da sam u stanju napisati toliki post o pišanju i kakanju :ajme

22 lip 2011, 23:45

danijela81 je napisao/la:ne mogu vjerovat da sam u stanju napisati toliki post o pišanju i kakanju :ajme

:hahaha e jesam se sad nasmijala. ja ne mogu vjerovat da u zadnje vrijeme s kim god pričam pričam o piškenju i kakanu, što je još daleko gore od jednog posta, mislim to je zapravo straaaaašno :hahaha

23 lip 2011, 15:33

Prijavljujem 1. kakanac u nonu! :joy

26 lip 2011, 13:06

Mi smo tjedan dana bez pelena, imamo 23 mjeseca. Ukupno se 6x popiskio u gace, pokakao se nije niti jednom. Zadnja 3 dana i sam trazi, kaze doduse nekad kakiti, a popiski se, ali nema veze.
Za spavanje smo imali pelenu jer nismo bili u svom krevetu ali je uvijek suha i budi me za nocno piskenje. Veceras skidamo i nocnu a sutra cemo vidjeti kako ce ici kod cuvalice.

26 lip 2011, 21:31

Mmačak, samo ću ti reći wow! ljubi Tomu

cure, htjela sam vas pitati ako ima tu nekih koji imaju i starije djece, pa i više iskustva.
naime, L ima 22 mjeseca. skidanje nam je išlo odlično. već skoro dva mjeseca smo bespelenaši. sama traži, čak se ponekad i sama skine i sjedne, pa me samo zove za brisati guzu. ali joj se i ponekad desi nezgoda (tipa dva puta u ovih 2 mjeseca), kao da sasvim zaboravi na to, i onda se rastuži sva i brzo me odvuče da ju presvučem. jel to očekivano da ne pitam da li je to normalno ?

26 lip 2011, 22:34

Ma normalno da pobjegne. Pogotovo kad se zaigraju, u nekim novim posebnim situacijama, u stresu i sl. A i to sto se zbedira kad pobjegne i sto želi odmah presvuci se isto je normalni. Ma nis ne brini vi ste bespelenasi :zivili

kod nas ide ok osim sto je noćna i dalje puna pa ni ne pokušavam skinuti. Njemu pobjegne češće. Zanese se :mrgreen. Ali ne sekiram se. Super je to sada :up
Tema je zaključana