Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Generacija 2009. - 4. dio

07 lis 2015, 09:42

Sad tek skuzila da nisam sisnula salji kad sam u pon tipkala post,tako da ga kopiram..
I mi odradili prvi dan. Sta reci, osim da se probudio u pola 7 i svakih 5 min ispitivao kad idemo. 
Bio je super, kaze da je puno crtao i da su mu 3 crteza na zidu  U svakoj grupi imaju jedno dijete sa posebnim potrebama,pa tako ima i kod njega. Bas mi kaze kako su bili dobri prema njoj, i da su joj kuhali rucak
E sad broji dane do srijede 

Tako se i jutros probudio i ceka pola 11 da krene. Bas me zanima kakve ce dojmove donjeti kuci.
Bubanima saljem ozdravilice,i nadam se da su danas bolje

07 lis 2015, 18:15

gaga, ali ja sam bila pročitala taj post :dunno ili sam zabrijala ...
u svakom slučaju, super za prvi dan :luv

neve, kako je kod tebe prošao ludi dan?

liv, jel nešto bilo na treningu ili šta ga je uhvatilo?

ena, iskreno se nadam da će vam u zagrebu znati bolje reći u čemu je problem :hug

mi smo danas bili kod mene u uredu, svi troje. naigrali su se da je milina, ja sam obavila šta sam morala, poslije smo išli malo obavit neke sitnice po gradu i doma. a doma smo bojali na velikom hameru, kistovima, rukama, a seka i nogama :lol
M je super, hvala Bogu i dobro jede, baš sam zadovoljna jer uvijek od antibiotika izgubi apetit. njima je super doma, ko da je godišnji :lol
zvala sam jučer vrtić, kažu da su već javljali roditelji i prije 2 tjedna za streptokok, nadam se samo da se to neće ponavljati :conf
sutra ih vozim na selo za vikend, samo da mi se sad seka ne razboli :lebdi

07 lis 2015, 19:02

gaga pa i ja sam ga pročitala isto. Već sam mislila da brijem. :dunno

Latice mislim da se zasitio malo. Počeo je željeti i neke druge stvari ili radnje baš u vrijeme treninga pa je skužio da ćemo ih mi obaviti bez njega ili on misli da hoćemo pa se malo očito zaželio zajedničkog druženja. A u biti ga žulja jer misli kak će tko zna što propustiti.

Ena kad bi za Zagreb išli? Jel bi morali ostajati više dana ili bi to riješili za dan?

J danas teti u vrtiću rekao kako on uopće ne voli ići u vrtić. :ajme

Sutra je neradni dan pa si ja razmišljam da ih do ponedjeljka i ostavim doma. M sam ionako htjela jer je još moram inhalirati, a G u petak nema školu radi dana kruha pa imaju neku svečanost.
Očito ćemo imati preproduženi vikend. :lol

07 lis 2015, 20:09

To mozda na predskolarcima, al sam stavila sad i ovdje.
Danas opet bilo super, pobjedio je u igri dan-noc, nasao prvu simpatiju,mahali su se dok su se vidjeli, :) i tako. Bas mi je drago da je tako, jer smo svi mislili da ce jako dramiti. Cim je dosao otisao je rucati pa pisati zadacu.

Ena zelim vam da konacno u Zagrebu saznate sto mu to toliko smeta.

07 lis 2015, 21:41

ja se sjećam da sam pročitala isto gaga, ali ne znam gdje

i dalje se izvlačim na dojenje :lol :ajme živo me sram koliko sam blesava u zadnje vrijeme.

latica je napisao/la:neve, kako je kod tebe prošao ludi dan?

sve sam uspjela iskoordinirati. osim što sam išla nazad po damjana "prečicom" koja je trajala DUPLO. do gore sam išla 10 a nazad skoro 20 min :zub

mm je dogovorio sutra ručak kod sveki. nekako se nadam da ću uspjet izbjeć

10 lis 2015, 10:25

Pozdrav iz Berlina :) ukratko, uzivamo, landramo okolo, druzimo se, bas nam je lijepo :dada

Gaga, super za odlicnu adaptaciju na predskolu. Kakvu zadacu dobiju?

10 lis 2015, 10:54

SN - podrav berlinu

tin je danas izrazio želju da ide kod babe prespavati. ja nisam za to ali ok.
u četvrtak nije bio trening košarke jer je bio praznik.
pitao je čak za njega :lol

čini se da su patike koje sam kupila već došle kraju :ajme

naručila sam preko sports direct 3 para patika. jedne 36 i 2 para 37. valjda bude ok.

10 lis 2015, 10:54

SN - podrav berlinu

tin je danas izrazio želju da ide kod babe prespavati. ja nisam za to ali ok.
u četvrtak nije bio trening košarke jer je bio praznik.
pitao je čak za njega :lol

čini se da su patike koje sam kupila već došle kraju :ajme

naručila sam preko sports direct 3 para patika. jedne 36 i 2 para 37. valjda bude ok. ako budu dobri brojevi naručim opet. ovako računam da ove 36 možda može odmah a ovr druge nek čekaju. ako će mu 36 biti male nosit će ih damjan.

10 lis 2015, 10:59

Neve ponavljaš se. :lol

Mi doma, vani kiši, još se mazuckamo. Zaželili su se vrtića.
Preskočili 3 rođendana.

10 lis 2015, 11:01

Sreco uzivajte u Berlinu :mah
I jucer su dobili zadacu pa bude sav vazan. Prvi put su morali dovrsit antene na zgradama, a jucerasnja je bilo nacrtati ljestve. To obavi cim dodje kuci, nezeli ni cuti da obavi kasnije.
Neve sretno sa patikama, valjda ce biti ok.

11 lis 2015, 22:06

cure ključam i otvaram novi dio:
[url][/http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=49&t=78733url]
Tema je zaključana