Jucer sam ga cula.. Al naravno,trebam vase sugestije
I na novo mi se svidja ime za curku Anela.
Sada je: 29 tra 2026, 09:33.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

zvat ce se Noel ili Sime
dtmb je napisao/la:Sin nakon Sergejazvat ce se Noel ili Sime

ko tvoj muz!Vicky & Mama je napisao/la:dtmb je napisao/la:Sin nakon Sergejazvat ce se Noel ili Sime
draga jet ti ovo Sime ili Šime ka mm?
kod nas je to jako rjetko ime,ali ima jedan mali T vrsnjak i presladak je ,ne znam da li se zove Simun ili sime,ali mama ga zove sime i ja sam se zaljubila( jako sam zaljubljive prirode
)

)
jel, i njen je aleksandar.
svi živi oko nas pizde i nikako ime se ne sviđa jer je prekomplicirano i ne mogu ga zapamtiti
mislim kao da smo ga odlučili nazvati SRTZCVAOPŠ, to je teško za zapamtiti.
ali pošto nam se prvi sin zove Matija ljudi bi možda pomislili da smo zaluđeni sa Dedićima

a nedavno upoznala jos jednog

Zwerka je napisao/la:U nasem kraju ima dosta Roma koji daju ime Adrian i nema teorije.
ja sam u Međimurju, kod nas ima svega i svačega ali još se uvijek nekako na Ronaldu zadržavaju

Lorena82 je napisao/la:Zwerka je napisao/la:U nasem kraju ima dosta Roma koji daju ime Adrian i nema teorije.
ma daj?![]()
ja sam u Međimurju, kod nas ima svega i svačega ali još se uvijek nekako na Ronaldu zadržavaju

- 
snowwhite je napisao/la:meni jan ne paše uz ime starijeg brataa po meni se mora sve slagati.
aleksandara bi sad moglo biti poviše po uzoru na sevkujel, i njen je aleksandar.
paul mi ne sjeda.
od ovih koje si napisala dorian mi je naj naj pa probaj naovoriti tm-a. i paše vam uz ime starijeg .
Armin mi je ok, onako u sredini

rucho je napisao/la:a adrian..... nije nista drugo nego jadran samo malo "po stranjski"... daklem ime koje asocira na nase lijepo plavo more....
to bi bio u biti Jadranko 

kao ima neki mali sa tim imenom pa ga u skoli zovu Hamster(hrcak)

cakorka je napisao/la:Ja bi neko ime koje se lako izgovara na njemacki ali da je i bosansko![]()
mrs. eastwood je napisao/la:Ime Hamza je arapskog porijekla i znači "lav". to bi bilo kao Leo, Leon. Ime skroz ok.
cakorka je napisao/la:Ja bi neko ime koje se lako izgovara na njemacki ali da je i bosansko![]()
što kažeš na Amal. Možda Bruno? Ervin, samo bi bio Erwin po njemacki, je l.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.