Sada je: 13 srp 2026, 09:41.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
, ali u biti sve priča pametnica mamina.
Mala Bornica je napisao/la:david, 14 mjeseci i ne prica nista jos
pčelica_maja_23 je napisao/la:Mala Bornica je napisao/la:david, 14 mjeseci i ne prica nista jos
![]()
fora!
ma šta će mu

doja je napisao/la:moje curke 3,5g
četri=čekri
ruksak=ruskat
skafander=sander
crtić=certić
kinder pingui=pimvi
patka=pakva
naravno dobili uputnice za logopeda

doja je napisao/la:moje curke 3,5g
četri=čekri
ruksak=ruskat
skafander=sander
crtić=certić
kinder pingui=pimvi
patka=pakva
naravno dobili uputnice za logopeda

TVmama je napisao/la:Moj ima 2god2mj govori samo par rijeci, ali najdraza mi je
Mameci- mamica
i da on je Itkor-Viktor, a prijatelj mu Franko-Kanko...
Točno tim ričima on meni... Ostavija me paf, nisam znala bi li se smijala ili plakala (otac mi je umra kad sam imala 12god. i on već sad kuži da neko fali), mali tek napunija dvi godine, mislila sam da nećemo još neko vrime o tome, sunce moje pametno
( to sam već negdi pisala)
pa uzmemo dječji atlas i gledamo slikice, naravno ništa ne kuži i nedaj Bože da ga forsiram, ali voli ga listati i stalno zapitkuje šta je šta... dođe moja sestra jučer do nas i on vuče svoj atlas i kaže joj - u jengesku (englesku) žive kaj (kralj) i kajica (kraljica), a na bebinoj planeti pingini (pingvini) i eskimi i dida maz - sviđa mu se ona bjelina na Arktiku pa to zove bebina planeta 
Vicky & Mama je napisao/la:TVmama je napisao/la:Moj ima 2god2mj govori samo par rijeci, ali najdraza mi je
Mameci- mamica
![]()
Moj brka neke glasove redovno: magarac-magavac, fotelja-kotelja, Šime-Ćime, karanfil-karankili da on je Itkor-Viktor, a prijatelj mu Franko-Kanko...
I jako mi je kako autobus ako ponavlja za nama kaže lipo autobus, a kad se zaboravi redovno postaje autobodus
Nego, ono šta mene fascinira je njegovo logično zaključivanje, kaže on meni prije par dana - mama, bebini tata Ćime (Šime), Ćimini tata Dako (Zdravko), a di je tvoj tata?Točno tim ričima on meni... Ostavija me paf, nisam znala bi li se smijala ili plakala (otac mi je umra kad sam imala 12god. i on već sad kuži da neko fali), mali tek napunija dvi godine, mislila sam da nećemo još neko vrime o tome, sunce moje pametno
![]()
i inače ima ludilo zaključke, kaže on meni - Ozzy (sestrin labrador) nema juke (ruke), samo četli noge( to sam već negdi pisala)
Ili ovo, ja mu znam reći - volim te najviše na svijetu, na cijelome planetu - a on meni: Mama šta je to planetu?pa uzmemo dječji atlas i gledamo slikice, naravno ništa ne kuži i nedaj Bože da ga forsiram, ali voli ga listati i stalno zapitkuje šta je šta... dođe moja sestra jučer do nas i on vuče svoj atlas i kaže joj - u jengesku (englesku) žive kaj (kralj) i kajica (kraljica), a na bebinoj planeti pingini (pingvini) i eskimi i dida maz - sviđa mu se ona bjelina na Arktiku pa to zove bebina planeta

a nije ni blizu moga imena.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.