Sada je: 29 tra 2026, 09:33.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

samo se biljezimo na temu 

) Torbu smo nabavili još na proljeće dok su bila nekakva sniženja. Papuče imamo nove, bili smo u kupovini odjeće da se dijete malo obnovi.
I u svemu vidi samo probleme
Takav je od rođenja. Očekujem suze svaki dan od slijedećeg tjedna 

i mislim da mi ej to najveci problem, ja bi bila s njima svaki dan do skole i natrag...
Mrđi je napisao/la:sto se tice knjiga , torbe , pribora sve imamo. i skola nam je blizu. i on jedva ceka. Al ja ne

Mrđi je napisao/la:i ne nisam spremna. a mislila sam da to nikad necu rec.
sto se tice knjiga , torbe , pribora sve imamo. i skola nam je blizu. i on jedva ceka. Al ja ne

Jer s obzirom da radim, bit će kod bake/ili će ići k njoj prije/nakon nastave. Vidjet ćemo 

nema otvorenog otpora, on se zapravo pozitivno izjašnjava o školi, al latentni otpor je sveprisutan. dobio je radni stol i nakrcao ga legićima u 5 minuta. danas sam mu rekla da stavi omote na knjige i napiše ime na naljepnice pa da zalijepimo, plakao je svakih 5 minuta onako dramatično da on ne zna stavit omot na knjigu
u međuvremenu je ova mala od 3 godine spremila svoje stvari u pernicu (ponovno), "napisala" svoje ime, zalijepila na početnicu (ima istu ko brat) i sto puta rekla: mama ja sam zalijepila ime da se zna čije je čije
naravno kad nisu još našiljene, jao meni

.
. Oko vrtica smo se uvijek natezali ujutro jer imam fleksibilno radno vrijeme, pa je bilo samo jos taj crtic, pa samo jos ovo uzmem, nacrtam, blabla... sad ce morat biti u skoli u 8, nema druge, a ja cu imati mirna jutra
.latica je napisao/la:joj muko moja![]()
što se tiče stvari spremni smo, što se tiče glave, nismo, ali kontam nećemo ni bit kako bi ja htjelanema otvorenog otpora, on se zapravo pozitivno izjašnjava o školi, al latentni otpor je sveprisutan. dobio je radni stol i nakrcao ga legićima u 5 minuta. danas sam mu rekla da stavi omote na knjige i napiše ime na naljepnice pa da zalijepimo, plakao je svakih 5 minuta onako dramatično da on ne zna stavit omot na knjigu
u međuvremenu je ova mala od 3 godine spremila svoje stvari u pernicu (ponovno), "napisala" svoje ime, zalijepila na početnicu (ima istu ko brat) i sto puta rekla: mama ja sam zalijepila ime da se zna čije je čije
![]()
moj školarac je totalno duhom odsutan. dobio je neke olovke s minionsima ovaj vikend, ja ga pitam di je to. kaže stavio je u ladicu, ali nisu to olovke nego neki štapići jer nemaju špic ko olovkenaravno kad nisu još našiljene, jao meni
![]()
J. će plakat jer mora ići, a D. će plakat jer ne smije 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.