Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
26 vel 2013, 10:47
Sad tek vidim

. Čestitam
30 ožu 2013, 23:07
twinsica, ima li novosti??
09 tra 2013, 19:07
stigao nam je Filip!
09 tra 2013, 19:30
Čestitam!!!
Kako je sad 1:1? Ili da računam sve vas na njega jednog?
10 tra 2013, 10:39
Samo da se osvrnem na onaj starinski princip: "mijenjaj pelene za pelene"
I meni su svi govorili da odma idemo na drugo dijete, da je tako lakše... Zaista ne vidim šta je tu lakše, mene je užasavala pomisao da jedno još ne hoda dobro, a ispred mene već veliki stomak. Ali kad je ona malo porasla jednostavno sam dobila želju za još jednim djetetom. Ni ja nisam uživala prvi put, stalno neki strah, neće dojit, skoro da nisam uživala u njoj dok je bila beba. Veselim se da ću ovaj put valjda bit mirnija i više uživat. Dogodilo nam se da će J imat 4 godine kad se rodi seka. Sad mi je super, jer J je već velika, može mi nešto i napravit, barem je ne moram stalno držat za ruku. Sjećam se kako su me leđa ubijala dok nije prohodala samostalno.
Mislim da je to sve individualno, kad zbilja osjetiš da bi još djece onda krenite na posao, po meni ne prije zbog tuđih savjeta.
10 tra 2013, 10:58
Saka cast na 5. djetetu i sretno i cestitke od srca. Znaci, imas jednu princezu i 4 princa
29 tra 2013, 18:59
twinsica, čestitam od srca!!
05 svi 2013, 21:34
hvala cure! da, 4:1
a kako je 1:1....uživancija! samo ne stižem svih izmaziti puno, ali i to će doć na svoje....svi ga obožavamo
05 svi 2013, 21:38
Jao kako se radujem ovakvoj radosti.
09 srp 2013, 23:06
Mora da je super gust imat sam jednu bebu i da ti ne treba nicija pomoc

sve i svud mozes sam s jednom ko nijednom bebom
20 kol 2013, 19:24
je, Daisy, tolko je dobro da ni godine ne osjetim toliko
a išla sam ja sama i s blizićima svuda, oba puta, i s njih 4-oro u Konzum kolko puta - tada nije bilo on-line i dostave kući. Pa sam gurala jednom rukom dupla kolica, a drugom od dućana puna hrane...sad mi nije jasno kako sam mogla?
u svakom slučaju, baš uživam
20 ruj 2013, 11:49
hvala!