Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

Re: imaju li svoje "psovke"?

27 lip 2009, 17:42

vidim ovdje ima svakakvih psovki,a ta dijeca razgovor ne pli bar ne u mom slucaju.sara 4 je pocela isto psovat al dobro za to sam ja malo kriva kad me nesto naljuti ili ona onda mi malo izleti i svaki put se pokusavam suzdrzat ali ne ide,a sta je najgore i karla2 je pocela ponavljat za njom.ajme sad imam dva mala psovaca kako to iskorjenit,osim naravno da i mama to pocne ne prakticirat : :naughty :naughty

27 lip 2009, 20:44

azraz je napisao/la:Moj ima definitivno najdužu psovku a ta je "ćaća ti mater ganjao svu noć po krevetu i ljubio mamu"

:rolf :1

08 srp 2009, 16:27

ah ta dica kad progovore nemozes ih vise ugasit samo mliju mliju i mliju.moja karla je pocela sad sa novom psovkom:jebena duda,jebena bika,jebena...,sve je jebena,a neznam na koji nacin uto iskorjenit stvarno je stravicno za cut od malog diteta tako nesto,,,a sta je najgore ona ne bira misto di se god nademo ona uvik psuje vise mi je postalo :oops:

08 srp 2009, 17:51

Evo i nas među psovačima,al baš nisam sigurna jel to psovka :roll:
Svaki put kad ju netko naljuti i kad više ne zna kaj bi rekla onda ispali-Sad ću ti dat pušku(stisne šaku i zamaše rukom)ja svaki put odvalim od smijeha a ona onak smrtno ljuta,to ti uopće nije smiješno to ti je jakoo prosto

19 srp 2014, 14:59

Moj 4-godišnjak kaže ˝ a ti odi u ribizl˝... jer ga dida pošalje u jedno drugo voće, he he

23 srp 2014, 08:38

"jednom riječju nema šanse!" iz fifi
šašavih li peteljki!! - isto iz fifi

moja skoro trogodišnjakinja

ponekad: ni za boga!
to moja mama govori, pa kada odemo do mojih onda to počne govoriti
Odgovori