Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

Re: zabava na zatvorenom, part 2

25 ruj 2009, 09:28

Plusic je napisao/la:dvorci takodjer nisu izbor za kisne dane jer vecina ukljucuje setnju do dvorca :dunno

jest da je preslatka, al nije baš od šećera da će se rastopit ;)
nije stvar da nama smeta kap kiše, rekoh već, samo bih voljela imati više izbora za jesenske aktivnosti

25 ruj 2009, 09:56

Probaj ju zabavljati doma ,plastelin,preoblačenje ,glupiranje ,kod nas je to uvijek palilo ,nama je šetnja po kiši isto :1 pogotovo kad se namoče (zakaj ne bi sjela?samo ju digneš) pa onda doma u kadu pa kupanje preko sat vremean i topli čaj.
Čitanje slikovnica ...nama šoping centri nisu ni u razmatranju jer ih niti nemamo u blizini ,a u Zg idemo ak trebamo nekaj kupiti ,nekad idu s nama nekad ne ,dok su bile tak male nismo im nikad tam tražili zanimaciju.

meni su kućna druženja s djecom super. oni se zabavljaju međusobno, doma su ili na poznatom terenu, a mi odrasli smo slobodni podružit se malo, ispit koju, dal kavu, dal pivu...
ovo potpisujem ,kućna druženja su osnova ,sve ostalo
samo to nadopunjava.

25 ruj 2009, 09:58

za zabaviti dijete kod kuce sve sto trebas je puno maste, stpljenja i pozitivne energije.
svako dijete je puno bolje vani nego kod kuce ;)
a i za izlazak vani treba samo malo maste.... i jedino sto radi razliku u odabiru prostora je zelis li ici negdje gdje je zabavno i prilagodjeno tebi ili djetetu. mjesta koja zadovoljavaju oba kriterija je jako jako malo.....

25 ruj 2009, 10:06

anlan je napisao/la:ma osim kazališta, kina, muzeja, shopping centara, slastičarni, knjižara s lutkarskim predstavama i igraonica, nema ti niš u zagrebu kad pada kiša.

http://www.klinfo.hr/

:lol

25 ruj 2009, 10:10

Plusic je napisao/la:za zabaviti dijete kod kuce sve sto trebas je puno maste, stpljenja i pozitivne energije.
svako dijete je puno bolje vani nego kod kuce ;)
a i za izlazak vani treba samo malo maste.... i jedino sto radi razliku u odabiru prostora je zelis li ici negdje gdje je zabavno i prilagodjeno tebi ili djetetu. mjesta koja zadovoljavaju oba kriterija je jako jako malo.....

amen.

25 ruj 2009, 10:15

za zabaviti dijete kod kuce sve sto trebas je puno maste, stpljenja i pozitivne energije.
svako dijete je puno bolje vani nego kod kuce

Potpis ko' kuca.

Sada je savrseno vrijeme da skupite sto vise kestenja, zireva i suhog lisca i imate zabavu za namjanje dva tri dana kisna dana.

25 ruj 2009, 10:23

inače, frrr, tema je trebala imati naslov "zabava za mene i muža, a da dijete ne poludi od dosade i izludi me?" :mrgreen:

25 ruj 2009, 10:31

ajmeeee..di sam ja napisala da ja ne znam kako bismo se mi zabavili?
hvala na idejama, ali vrijeme nam je itekako ispunjeno, i unutar 4 zida i izvan njih. štoviše, imamo ga premalo, k'o i svaki zaposleni roditelji.
samo tražim ideje da proširim vidike, da ispitam što se sve nudi (jer naravno da nisam upućena u izbor beba frendli mjesta i mogućnosti), ja/mi se volimo svugdje smucat, svašta vidjet

25 ruj 2009, 10:57

Za tako malo dijete muzej je jednako zanimljiv kao i susjedov stan, samo se kod susjeda smije nešto i dirati.

Potvrđujem da još nisam naišla na dijete te dobi (a i starije) kojem ne bi bio najveći gušt stupati po lokvama. JOš ako to rade i odrasli, smijehu nema kraja.

Dobro mjesto za zabavu u zatvoranom je i knjižnica jer obično imaju i kutke za najmlađe gdje mogu listati slikovnice, crtati, a često bude i društva.

25 ruj 2009, 13:49

slucajno naletih na ovo i sad mi drago da jesam. Ovaj link i stranica su odlicni Anlan :up

dakle, nema nijedan bazen za klince koji bi imao termine 'za građanstvo' vikendom?

za djecu ima na Mladosti ali SRC Mladost, ne Dom sportova, subotom od 13 do 17 i nedjeljom od 10 do 14 sati i mali i veliki bazen. U malom bazenu je voda 31 stupanj u velikom 25 . Ne mogu bas sada reci da je prekrasno ali je uvijek, uvijek uredno, stalno brisu, spremaju i ciste.
Samo pretpostavljam da je i to dosadno jer i na bazenu moras znati kako se zabaviti s djetetom.

Moje cure i ja smo u toj dobi iscrtale cijeli pod i zid s rukama. Nalijepila sam im tapete s krive strane po zidu i po podu i onda smo po tome crtale. Sad mi zao da sada nemaju godinu, dvije da to opet radimo.

25 ruj 2009, 13:54

adorabla sjetila si me , ovih dana mi crtamo. imamo cijeli zid nalijepljen u papirima, 8sarenih pastela i crtamo. to mu je fenomenalna zabava.

25 ruj 2009, 14:13

Adorabla je napisao/la:Samo pretpostavljam da je i to dosadno jer i na bazenu moras znati kako se zabaviti s djetetom.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
AAAAAAAAAAA!
ne tražim nešto da mi zabavi dijete jer ja ne znam kako bih ju zabavila ili kako bih se zabavila s njom
tražim nešto da IDEMO nekamo

25 ruj 2009, 14:28

frr,pa napisala si da ste jako zaposleni,kad bu te stigli obici sve kaj ima??

imas,kazaliste,bazene,klizaliste,knjiznice koje imaju program(barem u mom kvartu,svakodnevno) igraonice a valjda bu te i koji put u otvoreno otisli,jel tak i ode zima,brzo to prodje :dunno

25 ruj 2009, 14:32

odustajem, zabavljajte se ;)

07 lis 2009, 10:20

daklem, u međuvremenu sam doznala da ipak ima kazališta za 1,5 godišnjake
ove dvije predstave u maloj sceni su, kažu mi, za uzrast 18 mjeseci na dalje
ja ći ić probat čak i sa svojom zvrkicom

http://www.mala-scena.hr/home/predstave ... otacu.aspx

http://www.mala-scena.hr/home/predstave ... blaku.aspx

također, rekla mi teta u one 2 playu da planiraju uskoro otvoriti u svojem dućanu u tkalči igraonicu u koju bi mogli mlađi od 3, u pratnju roditelja

07 lis 2009, 10:44

Predstava je namijenjena djeci od 2 do 5 godina. Izvodi se isključivo u dječjim vrtićima i prostorima gdje djeca i inače borave, za skupine od 30 do 50 djece.

:/

07 lis 2009, 10:58

ma izvodi se i u maloj sceni (jest da moraš rezervirat karte dva mjeseca unaprijed - ako skrolaš dolje vidjet ćeš i linkove za rezervaciju te cijenu ulaznice za slobodnu prodaju)
i ako pogledaš oblačić desno iznad fotografije vidjet ćeš da piše 1,5 +

no, uvjerila me izvođačica predstave osobno + mame na stojbama ;)
Zadnja izmjena: frrr; 07 lis 2009, 11:00; ukupno mijenjano 2 put/a.

07 lis 2009, 10:59

Ima u Španskom igraonica Ježeva kućica, negdje je iza Konzuma na autoputu, ali još nisam bila vidjeti što je to točno i koji je tip zabave :dunno idem proguglati...

07 lis 2009, 11:06

nekako mi se samo ne uklapa u sliku o Dori da ce 35minuta mirno sjediti i slusati ?

zelim vam dobru zabavu :zivili

07 lis 2009, 11:10

Bas sam neki dan trazila lutkarske predstave za tako male, al nazalost nema kod nas toga trenutacno. Ja bi ga bas rado vodila :proljece

07 lis 2009, 11:34

Plusic je napisao/la:nekako mi se samo ne uklapa u sliku o Dori da ce 35minuta mirno sjediti i slusati ?

zelim vam dobru zabavu :zivili

ne uklapa se ni meni niti to očekujem
a ako ne probam nikad neću doznati kako reagira, zar ne ;)

09 lis 2009, 11:40

evo jedne zanimljive zatvorene manifestacije na koju se može otić s djecom

http://www.gastro.hr/index.php/hr/ekstr ... _i_zagreba

09 lis 2009, 11:43

ovo je opet za odrasle :conf
a buduci je ovo (barem tako najavljuju) zadnji lijepi vikend radije preporucam ZOO ili nesto na otvorenom ;)

09 lis 2009, 11:56

nisam mislila doslovno da se sad odmah, ovaj vikend mora ići na to nego sam navela kao primjer događanja na kakva sam mislila. ovo je čak i korisno!

navela sam još u prvom postu da događanje može biti za odrasle i da ne mislim isključivo na događanja za djecu (nisam bedasta nit bez doticaja sa stvarnim svijetom da ne znam da ima skoro ništa toga za 1,5 godišnjake) samo da je tehnički prihvatljivo za dovest dijete (dakle ne kino jer je preglasno, ne klizalište i sl.)
a sajam tradicijske i zdrave hrane može biti itekako zabavan i poučan 1,5-godišnjaku (mojoj sigurno :mrgreen: ), a o dvo i trogodišnjacima da ne pričam

09 lis 2009, 12:14

Jel se to vas dvije nesto prepucavate :lol

09 lis 2009, 12:24

:dunno

ja samo pišem ontopik

09 lis 2009, 12:26

i ja :dunno

09 lis 2009, 12:28

ja sam off necu vise... samo mi se malo ucinilo po tonu :mrgreen:

Koristan je ovo topic. :dada

09 lis 2009, 12:59

frr, to mi se ovako čini dobar prijedlog, ali ako je to ono što sam pohodila prije par godina, onda baš i ne. tamo je ogromna gužva, svi se naguravaju oko štandova, vruće bude za poludit....moglo bi ju to naživcirati. mislim, mene naživcira. naravno, vjerojatno nije ista gužva u svako doba dana, treba još otkriti koje bi to vrijeme bilo pogodno za doći s djetetom.
kad odgledate predstavu, daj dojmove amo!

09 lis 2009, 13:06

Mi smo nedavno bili na jednom slicnom sajmu. Guzva nas je svih dotukla. A mislili smo kako ce biti super jer je bilo i domacih zivotinja... Na kraju smo pobjegli nakon pol sata!
Odgovori