Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: NOVI BISERI, RAVNO IZ MORA ;)

02 ruj 2011, 22:50

:hahaha :5

18 ruj 2011, 21:05

:hahaha :hahaha Svi su prajaki.

23 ruj 2011, 21:58

Vodi baka maloga piskiti i kaze sinko njoj - baka,piski i ti ko ja (stojecki).
Baka mu odgovori da ne moze ona tako jer nema pisu,a malac njoj ko iz topa - baka,da vidim sto onda imas.

29 ruj 2011, 11:01

:hahaha :hahaha :hahaha

29 ruj 2011, 11:10

:hahaha Presmiješni su!!! Moja je tek propričala (33 mjes.), a ja počela raditi na 2 dana i kad ju je moja sister čuvala ja sam se trebala vratiti s posla s mojom nećakinjom. I moja seka najavljuje maloj- sad bude mama došla, a znaš koga bude mama dopeljala? A mala odgovori - Kune! (objasnili smo joj da mama radi da zaradi kune i kupi pez bombone ;) )

30 ruj 2011, 11:14

" Ja sam dečko, a ti si cura, mama i ne možeš raditi dobro ko ja"

" Nisam namjerno, mama, ja sam još mali"
:roll :hahaha

27 lis 2011, 08:37

stavljam niplette i tin hoće dojit (samo ustima dotakne cicu),
ja: neće tin papati cicu, tin je veliki
tin: beba papa cicu.
ja: da, beba papa cicu
tin: ja ću onda papati tatinu cicu
:hahaha

28 lis 2011, 11:29

:hahaha :hahaha

21 stu 2011, 01:54

skuzio je mali jos sa 2,5 g da cesto kazemo-pa odi pogledaj na google
pa tako nebrojeno puta provalio na moj odgovor:neznam, na njegovo pitanje
-pa mama, odi pogle na gugul!!!

danas vise nema toga na sto im necemo moc odgovorit :lol

28 stu 2011, 14:13

penny je napisao/la:-pa mama, odi pogle na gugul!!!

04 sij 2012, 21:05

tin policiju zove kolicija :ajme
i prolazi danas policija i on cijeli oduševljen: mamaaaaaaaaaaaaa eno kolicijaaaaaaaaaaaaaaa
ja pokušavam mu objasnit da se kaže policija: PPPPP policija, policija, PO popo po policija
a tin meni: popopoooo kolicija ide, mama!
:gaah :hahaha

04 sij 2012, 21:25

Penny i Neve :5 za male mudrice :hahaha !
Mojoj maloj je u zadnje vrijeme stalno na pameti maca Dona od moje kume (i ostale mačke koje zna). I neki dan idemo kraj jedne crkvice (koje isto obožava i zapaža na kilometar) i ja kažem to ti je crkva sv. Donata, a ona ljutito veli- a nije sveta Dona!

04 sij 2012, 21:27

Sad mi je sinulo kak se prekriži: "U ime oca i sina i duha svetoga - AJME"

04 sij 2012, 21:48

:hahaha :hahaha

neve-sad si me podsjetila ... neki dan gleda marin s didom tv i odjednom pocne ponavljat: kukuriku policija

04 sij 2012, 23:30

Fantasy je napisao/la:Sad mi je sinulo kak se prekriži: "U ime oca i sina i duha svetoga - AJME"

25 sij 2012, 16:15

ehm... prvo moram rec da se i girica i mm vole ceskati.. ono lagano gladjenje vrskom prstiju po vratu i ledjima....

moj jos ne prica tj ne 'rvacki.... ima skoro 15 mj..... prije kojih 10ak dana tako provodimo lezerno vecer kolko je moguce - girica jurca okolo tata na kaucu umoran od posla povremeno se upusti u igru a ja taman spremala veceru..... i tako dijete dodje do tate i pogleda ga a tata ga upita ko fol otuzno "a tko ce mene ceskati?".... dijete ga na tren pogleda i odjuri put police gdje se nalazi njegova "kozmetika" i izvadi cesalj i odnese tati....

28 sij 2012, 14:47

jutros se šminkam i tin mi pomaže, predlaže boje sjenila i dodaje stvari. na kraju ode iz wc-a igrati se.
ja izlazim van a on me pita: jesi se namazala?
ja mu kažem da jesam i dodam: jesam sad lijepa?
a on ko iz topa: bome nisi! :ajme

30 sij 2012, 13:59

nevenera je napisao/la:jutros se šminkam i tin mi pomaže, predlaže boje sjenila i dodaje stvari. na kraju ode iz wc-a igrati se.

:hahaha :hahaha :hahaha ajme jesam se sad nasmijala!!!!!

30 sij 2012, 14:02

novi biseri od tina

vadim stvari za damjana, da vidim što ima pa da ne kupim duplo i nepotrebno. vadim ja tako baby gym i tin gleda i kaže da bi se on igrao s tim. ja kažem da je to za male bebe, da je on veliki. inače se zna da je on veliki, ne dao Bog da se pomisli drugo, kad on meni iz topa: ja bi bio sad malo mali da se igram, a onda ću opet bit veliki.

idemo iz zgrade i ide pas, isplažena jezika. tin gleda i misli, misli, misli.... i onda meni: baš je zločesti onaj pas, ima jezik vani, jezik ne smije biti vani, mora biti unutra u usta! i kao s neodobravanjem gleda prema psu iodmaše glavom.

10 vel 2012, 11:24

nevenera je napisao/la:jutros se šminkam i tin mi pomaže, predlaže boje sjenila i dodaje stvari. na kraju ode iz wc-a igrati se.

:lol :lol :hahaha :hahaha

20 vel 2012, 18:10

Neki dan M. ugledala na stolu deset i dvadeset kuna i navalila da joj dam, pa smo gledale stričeke i ja joj pročitala kak se zovu (naravno da pojma nemam) i danas je opet ugledala 10 kuna i ja joj dam, a ona kaže "ovaj striček zove se..." i gleda mene da dovršim, a ja pročitam Juraj Dobrila.
I čuješ nju- Ovaj striček zove se Jura Gorila :hahaha .

27 vel 2012, 10:16

čita moj sin jučer slikovnice i neki album sa sličicama životinja i onda nabraja što sve vidi i tako ... dođe do amerike i vidi sliku čegrtuše s onim repom kao zvečka i kaže:
mama tu je jos jedna zija (zmija), a ova zija ima maji kukujuzić na jepu (ova zmija ima mali kukuruzić na repu) :lol

20 ožu 2012, 19:52

tin gleda tepih i pita me: tko je ovo tu stavio prašinu? :ajme :hahaha

20 ožu 2012, 20:41

Neve, moja uredovno skuplja moju otpalu kosu :ajme i donosi mi svaku vlas uz uzvik - mamina kosa!!!
A kad je neki dan drobila klipić po podu, ja joj velim -ma nema veze, pusti budem ja poslije počistila- a ona ko iz topa poviče -Tata treba posisati pod! (on naime čisti kod nas :mrgreen ) i nije bila zadovoljna dok nisam rekla da bude tata počistio, a ne ja :lol

05 tra 2012, 11:08

tin jučer: tata i tin su se ženili i dobili mamu.
i ne, nije lapsus.
trenutno ga jako zanima ženidba, ljubljenje i tome slično.

05 tra 2012, 12:18

kazem ja Sari:
ti si moja mala maca...
ona ko iz topa:nisam,ja sam tvoja krava :lol

ja se oblacim ona me gleda i govori:sto ja volim tvoje sise.. :ajme

ups pa mi nismo vise ovdje :oops:

08 tra 2012, 13:38

priča meni Lara: ja sam bila jučer u vitiću i išla sam ti kakati, znaš? ali ti nisam kakala pravo govno, jer sam imala proljeće :mrgreen

08 tra 2012, 14:28

otišla ja u kupovinu sa sestrom i svojoj curkom da kupimo kupaći za more. i izabrala nekoliko, ušla u garderobu da probam, pozovem njih dvije da virnu kako mi stoji jedan koji poprilično otkriva, a i čini mi se gornji dio uzak. i virnu one, kaže moja sestra "mašala" kad mi je vidjela kako cicke ispadaju iz gornjeg dijela, a zatim mala po cijeloj radnji koja je ogromna i puna ljudi poče vikati: mašala sisa, mašala sisa.. :ajme nisam smjela 5 minuta izaći iz garderobe...

08 tra 2012, 15:10

Na kraju sata eng. jedna mama donijela kolače za rođendan svog malog,i zove moje djete da si uzme,no on odbija,pa mu veli ako ti nećeš uzmi za mamu,a on će:moja je mama debela ona ne smije kolače, a ta mama kaj časti još deblja od mene ga pita: a kaj fali debelim ljudima, a moj mali na to:niš samo trebaju manje jesti! Žena ostala paf,a naš tatek joj se nije ispričal,veli da valjda neće zamjerit našem malom četverogodišnjaku...ha-ha

19 tra 2012, 13:59

jucer d istresao lego na tepih,i nakon igranja doslo vrijeme za spremanje.kazem ja njemu i mm da sad moraju spremit lego,a d ce na to mama prljave su mi noge,nemogu,a tata se jos igra.moras ti. :hahaha
Tema je zaključana