Sada je: 18 tra 2026, 11:29.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

i ne, nece se pokriti ako mu je hladno. to mogu ocekivati od ljubice, ali od njega ne. mene brine to nepokrivanje i ne mogu reci: da mu je hladno pokrio bi se, jer znam da ne bi. kao sto vec rekoh, nije mi za po noci lezati nepokriven, jednostavno nije. vidim i po njoj kako se ususka i kako joj je toplo.

Sreca najveca je napisao/la:lara.b je napisao/la:I mi smo u stanu + preko neći ne grijemo, ..prozori na kip, ali ispod 21 se nikad ne spusti temp.
a na koliko vam bude grijanje preko dana kad vam po noći uz kipane prozore ostane tako visoka temp?
jer mi zatvorimo prozore, ostavimo grijanje na 20 i redovito ga pred jutro čujemo da se upalilo.

poplon je od nekog srednje debelog pamuka, štepan i ono najbitnije (njemu) ima ogomnog spidermana, a ono meni najbitnije ima drukere sa bočnih strana koje zakopčam....ima dovoljno mjesta za okretanje i ne osjeća se sputano kao u vreći , a opet je pokriven cijelu noć

kad je krenula deracina odustali smo, stvarno nema smisla.lara.b je napisao/la:
Iva, vreću sašij, nećeš valjda kupovati novu pa ju rezat.

IvaV je napisao/la: a laralara.b je napisao/la:
Iva, vreću sašij, nećeš valjda kupovati novu pa ju rezat.
jel se mi znamo? ja da sijem?

iris je napisao/la:iva - definitivno vreća s nogavicama, to je kod nas jedino palilo
meni nije bio toliki problem što se ona otkriva nego kad se uvali kod nas u sredinu pa nogama zgura pokrivač i onda se po noći natežemo.![]()
par puta sam se našla sa frotirskim pokrivačem u zubima u borbi noćnoj![]()

mama courage je napisao/la:i ne voli pokrivene noge, tako da joj dekicu znam prebaciti preko bubrega, a noge od početka ostavim slobodne. tada se manje i otkriva.
reci NE co-sleeping-u.![]()

IvaV je napisao/la:Hm, sinko se znoji dok spava samo po ljetu, kad ga ovih dana stavim spavati ne inzistiram odmah na pokrivanju jer osjetim da jos uvijek nije hladno. spavacu sobu ne grijemo, ali kako je stan i ona je mala, povuce toplinu unatoc tome sto ju prozracim svako jutro i vecer.
reci cu opet, po noci kad spavamo tek kasnije postane hladno svima nama, pa tako vjerujem i njemu. mozda ne ledeno, to nikako, ali zahladi fest. i dalje vjerujem da ga treba pokriti u tom razdoblju, sto i dalje ostaje nemoguca misija.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.