Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Ljetni etiketići (ljeto 2009) - 19. dio

10 srp 2013, 12:01

mi se pakiramo :mah

10 srp 2013, 13:38

mi ćemo danas na kupanje
jučer nisam išla

latice- sretno s pakiranjem, pakiraš sad dvoje djece, hoće bit mjesta u autu :lol

tin je jučer spavao no danas nije
jučer sam svekijima rekla da neće u krevet do 21 pa su došli u 19.30 tek, kad sam damjana išla stavit leći pa im nije bilo pravo što je bio s njima samo 10 minuta :roll :whew

danas svekiji planiraju neke dagnje, ja ih tinu nisam još davala, školjkaše, i nisam imala namjeru do sljedeće godine. tu bih probala naći nekog pouzdanog pa da mu to dam.
a i ne paše mi vrijeme kad će biti obrok, dogovoreno je da će se jesti oko 20. to mi je kasno, pogotovo ako će dagnje probati prvi put :dunno

10 srp 2013, 14:21

idemo s dva auta :hahaha ozbiljno, ne šalim se ;)

10 srp 2013, 14:22

:shock
s dva auta?
koji je ono vaš obiteljski auto?
mi imamo twingo
mogu s njima sama negdje ali mm ne može ići onda jer nemam gdje što stavit :hahaha

10 srp 2013, 15:35

latice lijep provod Vam zelim....

neve kod vas lijepo i toplo kad se kupate, kod nas danas 22 ali evo sad se vec naoblacilo.

10 srp 2013, 16:08

latice, pa vi se to onda za pravo selite :lol
ostajete do 9. mjeseca?

ja brojim jos 16 dana do godisnjeg ...

danas popodne radimo tortu od kartona, sutra ce proslaviti u vrticu jer slijedeci tjedan nece ici

10 srp 2013, 16:22

znala sam da mi nećete vjerovat :lol ali zapravo idemo s dva auta slučajno jer svekiji idu za vikend - moraju tamo na neki sud pa zato, pa će mi oni ponjet hranu, jer mi moramo sve nosit, budući da u mjestu nema trgovine :ajme a mi imamo Forda kugu i velik je i stane nam zapravo sve, čak i sad s kolicima, i dvije sjedalice i mojom mamom (ja sjedim između sjedalica, sreća moja pa sam mršava), ALI samo zato što sam ja doslovno majstor u pakiranju, nije da se hvalim, ali kad ja spakiram, onda spakiram :mrgreen sve u male vrećice pa oko kolica, pa pod noge i tako ... i u sekundi nađem šta mi treba ;) mm inače pola auta izvadi kad nešto traži :ajme
a da se ima stvari ima - kolica, babygym, tummytub, vaga, tetre, roba - kratko i dugačko, cipele, kozmetika, lijekovi za zlu ne trebalo ... ali mi smo tamo mjesec i pod dana, i više, treba nam stvari, iako imamo i mašinu - neću svaki dan vrtit :dada

10 srp 2013, 16:23

MaminMacak je napisao/la:
danas popodne radimo tortu od kartona, sutra ce proslaviti u vrticu jer slijedeci tjedan nece ici

joj ja ti zaboravila poslat shemu,sad sam se sjetila da si me pitala, ali sigurno si se snašla - obavezno nam poslikaj!

11 srp 2013, 08:31

Jakove sretan rođendan! :rodj :rodj

11 srp 2013, 09:11

Sretan rođendan jakove :rodj

11 srp 2013, 10:06

Jakove, sretan rođendan!!!! :rodj :rodj :rodj

11 srp 2013, 10:50

Dobar dan!
Evo mene nakon tri tjedna godišnjeg opet na poslu, stravično vruče, nema zraka a u uredu je minimum 40 stupnjeva. Već sam popila tri boce vode, strašno.
Jučer smo bili na moru, more je napokon toplo ali je bilo jako valovito, naravno njima dvoma to ništa nije smetalo.
Danas se mislim da li ići na more nakon posla ili ne jer sam već crknuta od ne rada i sparine u uredu ali lakše mi je s njima na moru nego u stanu tako da ću još odvagnuti što napraviti.
Sinoć sam R. ostavila kod babe i dida na spavanju, kaže baba da je do 11 pričao kao navijen a jutros u 7 već na nogama. To je bilo prvo ostajanje bez mene i zadovoljan je, jedino je jutros kad sam zvala već pitao "mama a kad ćeš više doći?"
Latice, uživajte na moru!

11 srp 2013, 13:10

mi smo jučer popodne bili na moru, puhalo je dosta ali je bio ugodan vjetar, topli. ipak se damjan jutros probudio šmrkav :nesvist :gace

popodne idemo na rođendan :joy :rodj

11 srp 2013, 16:56

Hvala vam cure u J ime. :luv

On na dvoristu isprobava poklone, a ja hvatam zraka na skrge izmedju nekih sredjivanja.

11 srp 2013, 22:34

Jakove, mali naš dragi biciklista-motorista, sretan ti rođendan!! :rodj :rodj

mi smo u ZG, M je pun dojmova i uzbuđen jer sutra idemo na more, jedva je zaspao. ja sam isto gotova i idem u krevet! zvali su sutra buru pod Velebitom, ali ja se bacam u more pa šta bilo :lol

12 srp 2013, 07:28

Dragi Jakove sretan ti rodjendan!!! :rodj :srca

12 srp 2013, 09:06

Sretan rodjendan Jakovu! :rodj :rodj :rodj

Jucer je proslavio rodjendan s kartonskom tortom u vrticu (latice, snasla sam se naravno ;)) i bio je jako zadovoljan.
Spojene su 3 grupe, ali bila je bivsa H teta kod koje uz proslavu rodjendana idu razne aktivnosti, imao je i krunu, to je jako vazno.
I sad fantazira kako ce mu prijatelji iz vrtica doci na rodjendan doma, moramo nesto smisliti za 9. mjesec kad se svi vrate u ZG ...

12 srp 2013, 11:37

Hvala cure! :kiss

Proslo je i ovo slavlje. Moram rec da sam jako zadovoljna. Sad su svi vec veliki i igraju se bez problema i sami, a odrasli lijepo uzivaju. Bez natezanja i povlacenja za rukav.
J presretan. Jos je pod dojmom.

Jutros mi je ostao samo pod za rijesiti i tako se vracamou staru rutinu za plazu.

12 srp 2013, 15:59

Mi stigli i evo M vec par sati s napuhanim rukavicama na rukams ceka da sunce malo padne da moze na plazu i to u duboko more, ne moze docekat. Bas me zanima sta ce bit kad se konacno spustimo :)

12 srp 2013, 19:17

M se nakupao ko pravi - nije iz mora izlazio, oslobodio se odmah, ko da je svaki dan na moru!!!!! A i ja sam se bacila i preporodila se :) Ljeto je pocelooooooo :)

12 srp 2013, 20:05

more mi je baš hladno ali jako ugodno osvježenje

meni se tin preporodio
pliva sam s rukavicama, ulazi u more, ide u dublje, uživa
:luv
drugo dijete
kad se sjetim natezanja samo da uđe u more :ajme no sad je super

maminmačak - super bi bilo organizirati nešto kad se vratite, uživat će on u tome

latice- sad se odmori :joy

12 srp 2013, 21:47

Do godine ce bit plivaca.

E zbilja kako L pliva sad just poslije tecaja?

Mi smo isto bili popodne na kupanju al se nismo svi kupali. Hocu reci djeca jesu, a ja samo noge smocila. :mrgreen

13 srp 2013, 11:40

Neve bas mi je drago da se T oslobodio, sad ce ti bit puno lakse a i on ce vise uzivati :)

Moj sin otisao s deckima barkom na rab, uzbuden je beskrajno! Kaze mu dida - jesi ti rekao zenama da pisulje ne smiju na brod? A kaze on baki: baka ti ne smijes na brod jer piskis :)

13 srp 2013, 12:43

Latice bravo za kupanje i tvog hrabrog tajnog agenta.
Mi smo svakodnevno na kupanju, sad kad radim vise nema ni rucka. Radim do 3, u 3.10 sam kuci a vec u 3.30 izlazimo spremni za kupanje.
U nasoj uvalici je zadnja dva dana more vise nego toplo, cak je u cetvrtak bilo pretoplo. Jucer je bilo malo friskije ali jos uvijek toplo.
R. jucer nije spavao po danu i ja mislila kako ce sinoc ranije zaspati a ono nista, zaspao kao uvijek alu zato se jutros probudio u 8.45, a to je za mene uspijeh kod njega.
Sad idemo dovrsiti rucak, malo odmoriti pa naravno opet kupanje.

13 srp 2013, 13:44

kod nas je i dalje bilo jučer hladno more
danas će mm s tinom na plažu jer ću damjana, koji je imao neku temp, držati još danas doma
pa ćemo sutra, ako damjan ne bude imao temp svi na more

sutra sam mislila u kino s njim popodne, ali ćemo vidjeti još.

13 srp 2013, 15:59

Nije meni toplo more ali je za osvjezenje super.
Mi smo bili jutros i uvjeti prava divota. Popodne cemo opet, nadam se ne prevelikoj guzvi.

13 srp 2013, 20:22

tin i mm otišli na kupanje, tin pa u provaliju od 2 metra punu drače, cijeli je ranjen i izgreban, no oči su mu ok, kao i ostali dijelovi tijela. samo je izgreban i rasječen. kao sam ga oprala izgleda bolje, onako s vrata cijeli krvav mi je bilo :nesvist
sutra ćemo na kupanje svi zajedno
damjan nema temp od jučer predvečer iako još šmrca

13 srp 2013, 21:53

Ajme neve :strah dobro je prosao!!!

Moj se vratio citav ali u 7 navecer!!! Cijeli dan na barci, za tu razinu srce treba izmislit novu rijec ali ja sam se jako brinula da se ne preforsira! Tek smo dosli, ima vremena... Ali kazemi tata da he bio jaaaaako dobar, kupao se s barke u dubokom moru, ali nije htio skakat iako mu je prijatelj skakao - kaze tata da je bio bas oprezan i pazljiv, bar nekad ;)

13 srp 2013, 22:23

kaže mm da je samo kliznuo, nogama dolje u draču. i onda plač i vriska, uz "nećuuuu u bolnicuuuuuu" :ajme
grozno je izgledalo kad je došao ali kad sam sve očistila sve je površinski, nema ni jedne dublje rane. samo ih ima dosta.

14 srp 2013, 09:32

tin je jutros spavao skoro do 9 :shock ne pamtim toliko spavanja
jutros izgleda bolje, kao da ga je napala neka mačka, sinoć je bilo crveno i sve je bilo nekako lošije. danas su kao male ogrebotine. odmah mi je lakše :znoj
Tema je zaključana