Sada je: 01 kol 2026, 23:48.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

pitala sam, bilo je, više manje- dobro da ste i ovo dobiliLiv Tyler je napisao/la:Neve što ne pitaš ozbiljno za to, ovo je već previše, nisu se držali dogovora.
Ako se nju pita kakva je ona bila u vrtići, samo kaže da je njoj teta J rekla da je bila super
Po uzoru na tu malu nevaljalku na sve odgovara hmmm? i kad joj nije po volji stavi ruke na bokove i tapka nogom u mjestu te okreće očima nevenera je napisao/la:pitala sam, bilo je, više manje- dobro da ste i ovo dobiliLiv Tyler je napisao/la:Neve što ne pitaš ozbiljno za to, ovo je već previše, nisu se držali dogovora.
crna ofca je napisao/la:Pelene se riješila s dvije i pol godine, ali je nakon rođenja brata odlučila da je super zapišavati se u gaće. Sva sreća ta je faza iza nas.

Vidjet ćemo sada jel se štogod promijenilo na tom planu kad dođe do toga.
Muka mi je od njih već 

i onda si mislim ma šta mu to sad treba?!?! Baš nam je lijepo kad je dobar, tješim se da je to neka faza 

erina je napisao/la:Nevenera a što kaže rana intervencija i ostala stručna služba s kojom surađujete, jel to opravdano od njih ili po njima on može pohađati normalnu satnicu? Jesu povezani oni uopće sa vrtićkom stručnom službom?
putnica je napisao/la: Jer bi u suprotnom covjek mogao zivjeti u iluziji da ce jednom sve biti idealno - kad se izadje iz trenutne faze![]()
putnica je napisao/la:
iva - ma to je samo faza. Mene ti je inace preporodila spoznaja, jos s prvom, da se djetinjstvo opcenito sasatoji samo od prelaska iz faze u fazu. Jer bi u suprotnom covjek mogao zivjeti u iluziji da ce jednom sve biti idealno - kad se izadje iz trenutne faze![]()
.
A ovako lijepo samo prihvatis da je vrijeme za novu fazu - pokusas im pomoci koliko mozes i - znas da ce (jednom) zavrsiti. A usput uzivas jer znas da je to jedan normalni dio njihovog odrastanja i da su svaki dan sve veci![]()
Vrijeme mi je da prihvatim faze. Nama je ovo prva, nismo osjetili ni grčebe, ni zube, ni skokove
makar meni se čini da ti to malo otežeš jer ne želiš da ti ovaj najmanji odraste, to je tvoja beba 
Iva15 je napisao/la:Neve, a koji je točno problem sa Damjanom? Osim kašnjenja sa govorom?
tamo se vodimo jer imamo divnog pulmologa pa nije teško povuć ali kako ide toplije vrijeme bit će zanimljivo putovati
bas je u nekoj inatljivoj fazi. Jucer joj kupim sladoled i nakon tri liza zakljuci da bi onda lizalicu. Moram li reci da je nakon negativnog odgovora uslijedilo revanje i potoci suza. Nakon sto smo ju izignorirali smirila se i ko da nista nije bilo pojela sladoled do kraja
Kod nje bas vrijedi ona puno vike nizasto.

Liv Tyler je napisao/la:Prije sam mislila da je to veliki problem ali takve karaktere je teze nagovoriti na nesto lose dok je ove lake za odgoj i ooslusne lako nagovoriti na svasta.
i moj voli puzzle, stvarno ih slaže, sad oko 40 komada, bez pol frke. ako ga zanima. ako ga ne zanima mogu imat 3 komada, ćao- ide on dalje 
Liv Tyler je napisao/la:Samo teze je s djecom koja imaju svoj karakter i vrlo rano znaju sto hoce, a sto nece.
Prije sam mislila da je to veliki problem ali takve karaktere je teze nagovoriti na nesto lose dok je ove lake za odgoj i ooslusne lako nagovoriti na svasta.

S je milostivija po tom pitanju od starije seke, s njom je zbilja do sada bilo lako, nije inatljiva, dok je starija možda mirniji i povučeniji tip od S ali u sebi ima taj inat koji te iz cipela izbaci, jaooo
I gleda me svojim okama ogromnim ka bambi, za krepat s njom
Iva15 je napisao/la:muž mi stalno govori, ma dobar je on, samo da je po njegovom

crna ofca je napisao/la:M na hladjenju zavrsi skoro pa svaki dan. Kad ne zavrsi nama je tobas je u nekoj inatljivoj fazi. Jucer joj kupim sladoled i nakon tri liza zakljuci da bi onda lizalicu. Moram li reci da je nakon negativnog odgovora uslijedilo revanje i potoci suza. Nakon sto smo ju izignorirali smirila se i ko da nista nije bilo pojela sladoled do kraja
Kod nje bas vrijedi ona puno vike nizasto.
I dalje je problem odlazak u krevet. Te joj se pisa, te bi kakala, pa je zedna, i tako u krug

Post 21,6

Post 21,6
erina je napisao/la:Nevenera meni je to neshvatljivo, ja nikako da to probavim i prestanem se čuditi![]()
Stvarno si svašta dopuštaju.

A ja tada malo likujem u sebi

Post 21,6Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju.