11 lip 2015, 09:53
mamamana je napisao/la:Ja imam brata i unatoč svim svađama i glupostima koje smo jedno drugom priređivali, danas u njemu imam najboljeg prijatelja i nekog za kog znam da će uvijek napraviti sve za mene
smo fakat najbolji frendovi. L voli više od ičega, on je njegov uji.
joj kada se sjetim onog posta od ronin i priče s poroda od peggy
11 lip 2015, 10:04
, zubarka može bit sretna ak ju ne čvakne sa zubima
...11 lip 2015, 10:18
11 lip 2015, 10:24
11 lip 2015, 10:41
11 lip 2015, 10:52
da na to mislimo, ajmeee sad sam opet pročitala, koje je to bilo ludilo
legendarni porod - apsolutno!
11 lip 2015, 11:28
i ja sam sad sve pročitala, legenda si i gotovo
11 lip 2015, 11:59
11 lip 2015, 12:16
. Sjećam se kad su me sa malim smjestili u boks da sam čitala knjigu i zaspala. CT je očitavao trudove ko lud, a ja spavam
. Rekla je babica MM i meni da još nije takvu rodilju imala i da ćemo se sigurno vidjeti još koji put
. Niti kod jednog poroda nisu mi dali ništa protiv bolova, ja se nisam sjetila tražiti, oni nisu nudili
. A i tak je bilo express gotovo, žali Bože trošiti injekcije na to
.
latica je napisao/la: čovječe, ja neću ništ danas napravit na poslu, moram se odjavit odavde, katastrofa sam, samo sjedim i smijem se
11 lip 2015, 12:33
i ja pročitala, ajme kako se smijem ko blesava, tu u uredu me gledaju ko da sam prošvikala
držim fige da brzo prođe!
11 lip 2015, 13:24
11 lip 2015, 13:29
11 lip 2015, 15:12
11 lip 2015, 22:50
! Dječica se uspavljuju, a mama gušta u divnom zraku, čokoladnom sladoledu i hladnoj Coca coli. Btw, mama je fanatik za Coca colom
. Sjećam se da je na sistematski sa godinu dana ponosno ušetao u ordinaciju ( i još većom brzinom izjurio iz nje van
) I seke su rano prohodale i progovorile pa se valjda neda on njima pod pete
12 lip 2015, 08:16
Danas je zadnji dan škole i moj godišnji počinje!
i ja ih jako volim
a Ančica je pokazivala neke naznake sa 11 mjeseci ali baš se full oslobodila sa 13 mjeseci
12 lip 2015, 08:33
još je mm pustio malu da spava do 5 popodne, navečer nije mogla zaspat ni pod razno, a ja ne znam za sebe. ne znam je to bilo od tih vrućina ili šta, ali izludili su me jučer
jutros sam se jedva digla, nisam sok stigla napravit, tj. nisam imala snage, ma katastrofa
kaže ona da da, volim i tvoju mamu. a seka opet: a je najvise cetu? (a jel najviše na svijetu?)
do sad je stalno zvala spajdejnema (spidermana), jedno vrijeme medu od Maše, a sad eto ima novog izmišljenog sugovornika!
12 lip 2015, 08:44
a točno je mogu zamisliti jer su njih dvije strašno slične još od malena
prasica jedna mala
još izdrži danas i onda je vikend samo se pripremite za toplotni udar
12 lip 2015, 08:54
. Jooj, a preslatkaa ti je djevojčica
. Moje cure su jučer zezale nešto Ivana, kad čuješ njega "Ema, ne pretvoriti Ivana u Ivana, pa to je lepo dete". A onda su se nešto krenuli dogovarati i čuješ njega "Eme Vide (Ema i Linda), budemo išli šetati do potoka, sto posto, ja ću prvo papati, mama će mi obući ipele (cipele) i budemo išli!"
I išli smo šetati, imamo lijep potočić u kvartu pa se primimo za ruke i šetamo, kad naiđe jedna žena, onako se podboči i kaže "Vidi lipote, kako starija seka voda malene"
(Mislila je da sam ja starija seka, a da je moj Ivan najmlađa seka
). Mislim si baka
12 lip 2015, 08:56
čak izgleda da će i mm s nama
to mi je za krepat od smijeha jer to je bracina vrtićka fora, oni se tamo najviše smiju kad netko kaže guzica i nije li mala kopirantica to pokupila i onda tako ubaci kad se svi smijemo, da se kao imamo i čemu smijat 
koji kompliment
12 lip 2015, 09:03
da ona u vrtiću sama skida pelenu kad treba ići piškiti i onda je stave na wc
, prošetati po Cvjetnjaku...joj tako mi fali taj dio grada
Ipak sam preko 15 godina radila u strogom centru
12 lip 2015, 09:10
latica je napisao/la:meni je M preslatka kad se uživi u objašnjavanje, sva se unese u priču -gestama, tijelom, izrazima lica! priča jučer tati kako je bila u zoološkom i nabraja šta je sve vidjela i onda doda: bio je i meeeedo. nisam se bojala tata, nisam se bojala. a mamun je jeo tesnje (i onda umire od smijeha). pa tako nešto priča pa zastane kad se nasmije, mi se smijemo, a ona onda ubaci: guzicato mi je za krepat od smijeha jer to je bracina vrtićka fora, oni se tamo najviše smiju kad netko kaže guzica i nije li mala kopirantica to pokupila i onda tako ubaci kad se svi smijemo, da se kao imamo i čemu smijat
![]()
Jooj, tvoja Martica i moj Ivan stvarno kao brat i sestra!!!
Tako i on, kud i inače ima velike okice, ali kada krene tumačiti čini mi se kao da su duplo veće! Sav gestikulira i maše rukicama. A on pak kada želi nasmijati ili zafrkavati se izvali "Tukan" i umire od smijeha
. Baš uživam u Martinim dogodovštinama, ja vjerujem da tebi zbilja nikad nije dosadno!!!
. I bravo za pelenicu!! Nastavite sada i vi doma tako, pa ćete se riješiti ako Bog da i prije mora
!
.
12 lip 2015, 09:15
12 lip 2015, 09:47
za jučerašnji dan - bit će bolje danas i bit će oni super za vikend!
E prezakon, L i mali bratić preoduševljeni!!!!
Zavidim svima koji rade u centru! 12 lip 2015, 10:18
Ančica uopće skoro da i nema kosice a sve kaj ima joj se slaže u lokne pa ispada da ima još manje kose nego što ustvari ima
, i na posao si donijela lubenicu narezanu na kockice. Popila sam već litru onog koktela
i za sada sam sita.
12 lip 2015, 15:18
to je takav dan, žuti cijeli a ne jedna minuta. Imamo i mi takvih dana i baš bude teško al drugi dan bude lakše.
al nek se bar malo danas igra, popodne ćemo po veći. Mislili smo i do plaže popodne ako ne pljusne, menga mi završava pa bar nek se on malo bućka u plićaku.12 lip 2015, 15:26
budi barem malo solidarna sa nama kontinentalkama
12 lip 2015, 15:36
Izljubi ga puno od nas!12 lip 2015, 15:48
12 lip 2015, 15:57
Tinica je napisao/la:Sunčeko shvatit ćeš za 6 godina kad ti Luka završi 1. razred![]()
e fakat sam plava. iako sam se potamnila poprilično
12 lip 2015, 15:59
ma jos vrti te svoje fraze i rijeci.. nije to jos to.
jucer mi je donesla pelenu da joj obucem, danas mi je donesla gace. pa oce biti gola...