18 vel 2016, 14:28

18 vel 2016, 15:33

19 vel 2016, 12:07
Cekam otpusna pisma i jos malo grlim i ljubim mog L koji ce upoznati seku
Vec vidim da cu se kontrolirati da ne pocnem plakati od srece
ŠokNaŠok je napisao/la:i ne zaboravi uzivati u tom ludom razdoblju u cistoj apsurdnosti i ludosti i neizvedivosti cijele situacije
19 vel 2016, 14:24
20 vel 2016, 10:44
20 vel 2016, 11:45
Ljubi je, mazi, pomaze mi dodavati pelene, pokriva je da joj ne bude zima. Rekao je "mama, kako je jepa, seka mi se jako svidja"
Svima govori kako mu je seka donijela poklone i kako je on veliki brat
21 vel 2016, 10:00
i mi na kavu, poigrala se, popila sok, namazile se i 5 puta je pitam jel joj se piški jer vidim da se stišće. neće i neće. i onda se upiški do auta jer nije mogla izdržat
poludila sam, stvarno nisam sa živcima najbolje zadnjih dana. onda je ostala navečer s tatom kad sam ja otišla, isto se derala pola sata jer nije htjela voće nego čokoladu
onda kad sam došla joj je bilo krivo, uvijek joj bude žao pa se mazi i umiljkava, sprema po kući i tako. kaže: žao mi je što sam ljutila mamu, pa me zagrli. ali eto, cijeli dan je bio gore, dolje...
21 vel 2016, 14:40
Tek jutros negdje poslije 8 nakon sirupića je pala na 37,5 i tako drži cijeli dan. Sad sam mu opet dala paracetamol jer je počela rasti i eno ga spava-sam je otišao u krevet,pokrio se i zaspao - dijete je premoreno. Noćas nismo ni jedno spavali 2 sata u komadu-ubijena sam,a meni nos curi i slabost me neka drži,tako da sam koma
A još mm danas dežuran....
Kako nam je L prihvatio novog člana sad kad je beba već doma par dana?
.
21 vel 2016, 23:21

23 vel 2016, 13:37
i stalno ti hoću reći kako mi je Sofija predivno ime
24 vel 2016, 14:53
) da što više šetamo. jučer smo recimopješice išli na rođendan u igraonicu, poslije je doduše tatica došao po nas jer je vani ljevalo, ali tako nam te šetnje gode, ne mogu vam opisat
24 vel 2016, 16:08
24 vel 2016, 18:12
i nadam se da ce nastaviti u ovom tonu... T je u skoku pa danas visi na cici. Mm je upravo izasao s L malo van. Ujutro nije htio s bakama van, imam osjecaj ko da je u strahu da opet negdje ne odem. Sad mu je mm rekao da ce "voziti" njegov auto pa ga je nagovorio. Evo upravo ga cujem kak trubi
Puno sam opustenija sad i nisam onak luda ko s L kad ga prakticki nisam ostavila 2 sekunde s nikim solo godinu dana (a kad ga je npr svekrva drzala sam ga prakticki uzimala odmah).. Luda mama lavica, tak smo se frendice koje su bile iste ko ja prozvale
25 vel 2016, 11:21
25 vel 2016, 11:53
sva sam prepametna nakon jednodnevnog tečaja
25 vel 2016, 13:36
Tako da je bio sav vazan
25 vel 2016, 15:34
25 vel 2016, 22:57
25 vel 2016, 23:54

26 vel 2016, 10:54
ali danas je petak, slatki dan, ponjeli samo samo jedan paket kinderica jer idu skupa gore, ali gospođica odlučila ostat sa svojima, joj baš sam bila ponosna, narasla je očito
jel još imate dadilju da dolazi?
e to joj nije baš pravo sjelo, pa je govorila jedno vrijeme - ti si tatina žena, ali si moja mama
i naravno, ona će se isto vjencat, isto će imat bijelu haljinu i isto će ko mama plesat na stolu
i onda se popne na stolić u dnevnoj da mi odmah demonstrira, pa ruke i zrak i pleši
26 vel 2016, 13:21

budu po 3 skoro 4h vani 
26 vel 2016, 15:04
Bravo za tvoju veliku curku!
29 vel 2016, 09:25
29 vel 2016, 10:08
šok nađi im dadilje svima i zapali van, ti ćeš sama sebe dadiljat kad malo odeš u život
onda smo išli u knjižnicu, prošetali gradom i išli na ručak u McDonalds, ajme koja sreća. onda na igralište i na predstavu. neka mala lutkarska predstava u podrumu jednog većeg kafića, ma tako nešto dobro nisam odavno pogledala. zove se Marta, Marta, dakle seka je bila oduševljena, ali predstava je stvanro bila divna - o osjećajim 
onda smo pravili muffine slane za goste i uživali s našim malim kumčetom predvečer.
01 ožu 2016, 13:45

popodne smo išle na engleski i onda u shopping kupit tajice s elsom i anom za gimnastiku. ali nije bilo broja, nije se ona ništa uzrujala, kupile smo onda prave stay dry za vježbanje
baš me zanima kak će danas proći!
01 ožu 2016, 20:01
, odmah mi je lakse jer
sam vec bila poluluda zatvorena u stanu... L malo testira nase strpljenje na momente i manje slusa no zanemarivo je koliko pomaze, mazi seku. Znam da treba i njemu vremena da se privikne na novonastalu situaciju. Svekrva i dalje dolazi cesce nego bi ja htjela no pocela sam s današnjim danom joj davati do znanja da zelim i mogu sama, a da cu je zvati kada cu trebati pomoc.
! Super mi je M, tak i moj L. Cijeli dan picili posvuda i on navecer da ne bi jos doma
02 ožu 2016, 10:16

ja se jako veselim ovom proljeću - jedna trči, druga puže... kome treba aerobic
02 ožu 2016, 10:32
Jedino mu jos nocnu drzim, neka prvo ovu savlada
02 ožu 2016, 15:02
taman do ljeta ko manekenka uz takav tempo! Ja danas bas pricala s curkama u parku da imam 3 i pol mjeseca do plaze
Na vagu jos nisam stala no treba to sve zategnuti malo!
Taj projekt cu kroz kojih mjesec dana jer u ovom periodu prilagodbe na seku brijem da bi i on i ja poludili u tom pothvatu!
, divota!02 ožu 2016, 15:22
samo uživajte, sad će sve više lijepog vremena, ja sam optimist!
a znam da nije, ali šta da joj radiš, nije ni ruke oprala, ali ja se stvarno više nisam mogla dić da to odradimo, a u toj kupaoni je pipa malo zeznuta pa joj ne dam da tamo pušta vodu jer je inače poplava.
imam dojam da ću s ovim trećim platit ceh za ovih dvoje koji su se s ravno 2 godine skinuli iz pelena
samo ti čuvaj tu dadilju, još će ona dobro doći, čak i ako misli da djeca imaju velike ruke
uopće ne kužim šta je time htjela reći?!
hoće ići, veseli se, presvuće se i sve i onda neće vežbat. rekla sam joj da bi ja radije poslije ručka da se malo odmorimo nego da trčimo tu i sjedimo na klupi sat vremena. što bi moj šef rekao- za koje babe dušu