sunčeko baš te gušt čitat

samo uživajte, sad će sve više lijepog vremena, ja sam optimist!
i meni je najgore bilo to da dočekamo da smo po vani, samo da ne moram cijeli dan bit u kući, a koliko vidim i djeca su mi takva, samo da se landra!
gaga super za odvikavanje
znam da su djeca različita i svatko ima svoj tempo, normalna stvar, a i nisu nam klinici baš jednako stari, ali mi smo tako davno skinuli pelene da se ja toga više ni ne sjećam. ona je to stvarno lijepo odradila i sad je to već dugo skroz njezina briga. sinoć recimo idemo spavat i legnemo i ugasimo svjetlo, ona mora piškit. ja kažem, idi - ja se više ne dižem. i ode ona po mraku, upali svjetlo u kupaoni, piški, obuće se i vrati se. ja je pitam jel pustila vodu, kaže - neću ti reć

a znam da nije, ali šta da joj radiš, nije ni ruke oprala, ali ja se stvarno više nisam mogla dić da to odradimo, a u toj kupaoni je pipa malo zeznuta pa joj ne dam da tamo pušta vodu jer je inače poplava.
zato me sad kad se sjetim da se opet bliže pelene malo hvata grč u želudcu

imam dojam da ću s ovim trećim platit ceh za ovih dvoje koji su se s ravno 2 godine skinuli iz pelena
šok, pa malo aerobika nije nikom naškodilo

samo ti čuvaj tu dadilju, još će ona dobro doći, čak i ako misli da djeca imaju velike ruke

uopće ne kužim šta je time htjela reći?!
mi smo jučer bile na gimnastici i ja više ne idem

opet je sjedila pola sata na klupi, ona malo odvježbala po gredi i na kraju sva ponosna stala u vrstu na crtu jer se na kraju dijelio bombon jer je jedna curica imala rođendan

hoće ići, veseli se, presvuće se i sve i onda neće vežbat. rekla sam joj da bi ja radije poslije ručka da se malo odmorimo nego da trčimo tu i sjedimo na klupi sat vremena. što bi moj šef rekao- za koje babe dušu