Sada je: 18 tra 2026, 14:33.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

nadam se da neće biti psorijaza. ili da što god da je da to preraste

R je točno 10 cm viši od mog M
jučer se nisu dali iz dvorišta, penjali se po drveću, skakali okolo, pravili blato, M je valjda pola kubika vode istočio po dvorištu, vnai smo i ručali opet, pa se na stepenicama malo pomole - kaže M: tu nam je mali oltarić. seka se sagne ko i on do poda i moli anđele čuvaru mili
na kraju su se ispolijevali pa su se skinuli i onda je M takav gol do pasa, bos ležao i vlajao se po travi, poslije ga je sve svrbilo od znoja i trave, morao se prije gimnastike tuširat

. ma bit će to sve ok, kad imaju mame koje se znaju izborit za ono što je najbolje za njih.
.

nevenera je napisao/la:
sutra moram do latice da vidim što me treba psihologica tamo, vezano za damjana.
ta bi samo slakiše jela
ali s druge strane dosta se brzo oslobodi, nij edugo zakočen. sad kad smo bili na tom krštenju, on se sramio, a bila su tri dečkića tu negdje po dobi, nije ih nikad upoznao, a svi komunikativni do mjere da sam ja ostala šokirana. i nakon 10-ak minuta, ma ni toliko ode on s njima, naigrali su se do mjere da me molio da jel imam njihov broj telefona da ih zovemo na igranje!nevenera je napisao/la:sutra moram do latice da vidim što me treba psihologica tamo, vezano za damjana.
moram do hzzo
voditi tina do zubara - radi kartona
trebalo bi i tortu napraviti (damjanu je ročkas u petak)
trčanje je u planu
popodne u 16 nokti
u 18 je sastanak u udruzi za autizam
koliko ono traje dan![]()
muž naravno namjestio da cijeli tjedan radi popodne, uključujući i petak
i da dodam da je i mm taman kad imamo nadoknade engleskog, seka na bolovanju, m imao to testiranje i vađenej krvi, treba sredit dvorište i sto stvari imamo za napravit dogoorio posao koji je uzrokovao da ga gotovo uopće nema doma. pa ja ko dežurni šofer razvažam i oprskbljujem i pratim rasporede
nisam OGTT još naprvila jer se nemam kad naručit, on ode na snimanje svako jutro u 4, nema tko djecu odvest u vrtić ako ja odem to odradit 
U soku sam ostala jer jos prije niti mjesec dana nije bilo niceg na vidiku.

Bas super za pismo, svaka mu cast
Koliko mi se to svidja toliko i ne. U srijedu je vadjenje, a za testiranje cekamo poziv, ali dok dodje do naseg prezimena ima vremena.
Sad i Toni pokusava izvaditi svoj zubic, njemu se donje jedinice klimaju. Bratska ljubomora
iz oblacne Slavonijenevenera je napisao/la:Sve sam obavila

.
. mislim da je uglavnom za to zaslužan mm koji im navečer dobro iščetka zubiće
. 

latica je napisao/la:Ajme sreco![]()
Uzas uzas, ali opet - sletio s motora, dobro da nije jos gore nesto!!!! Nadam se sa ce se brzo oporavit, nece vam bit lako, ali oporavit ce se, to je najbitnije!!! Kako su cure podnijele vijest? Zagrljaje vam saljem![]()
. Drz'te se
.
nek mu je oporavak brz. tebi šaljem veliki zagljaj 

nevenera je napisao/la:srećo -nek mu je oporavak brz. tebi šaljem veliki zagljaj

za njega
zvala sam je da jel to sad bed, kaže: ma pusti, neće mu nitko u zube gledat
ona se vraća s porodiljnog za 3 tjedna pa ćemo onda otić na redovnu kontrolu, nije mi se sad dalo vući ga kod zamjene, pa eto čim idem kraćim postupkom, nešto zbrljamo
nakon svega je još bilo natezanje - jel može ovaj kod mene još malo poigrat se - mislim stvanro ako se nisu ovaj vikend naigrali, onda ni neće. i to plus što su po 7-8 sati dnevno skupa u vrtiću!?!?!?
u biti svi kažu da su samo tako povratili i malo se loše osjećali pola dana i gotovo, pa su roditelji mislili da je dijete možda nešto pojelo, tek kad su jučer roditelji na hrpi komentirali skužili smo da nešto kruži
eto, mi sad čekamo 
oboje bi bili najsretniji da mogu i skupa u školu
ili podzemna spilja 
Vec je sav sretan sto ima tako vazan dan, cak je spomenio da je teta rekla ko bude hrabar dobije neku nagradu

.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.