Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

Re: Generacija 2013. - 11. dio

27 lip 2016, 09:29

latice i meni je žao što se nismo uspjele vidjeti, ali biti će još prilike :hug
Izgrli dječicu i za nas :kiss

30 lip 2016, 15:11

Latice kako si, kako je prosao put?
Mi se jucer vratili s mora i vec nam fali :(
Borna se slabo kupao, ali cim smo otisli u Nin nije izlazio iz vode koliko je bila topla. Cak je nakupio i puno skoljkica. Kad smo dosli na izlaz sa autoputa, poceo je plakat i vikati nazad na more:ajme
Odoh sad dalje dovesti stvari u red, kaos mi je u kupatilu

01 srp 2016, 13:30

Na pregledu bilo ok - T ima 6090g i 66cm. Pedijatrica jako zadovoljna, da je aktivna i vesela beba koja super napreduje! Dobila redovno cjepivo plus za rotu je dobila prvu dozu. L smo cijepili za pneumokok jer na jesen krece u vrtic. L ima 15kg i 101cm.. Oboje su bili hrabri :srca

Danas rano ujutro bili u setnji i na kavi. Napravila pire, spinat i oslic. Rucali i klinci spavaju... Stavila prati ves, upalila sudjericu i malo ispruzila ledja kaj mi otpadaju. Popodne idemo frendovima da se klinci malo poigraju prije mora, a navecer imam peglanje kad zaspu. Pakiram nas sutra i u nedjelju rano ujutro putujemo.

latice kako si? Da, leti vrijeme prebrzo! Curka se okrece vec ko velika! To mi je fakat sok! L se okretao puno kasnije.
gaga hocete jos do mora ove godine?
cici vidim da vam je veselo! :lol zao mi je za more.. Imate bazen, rijeku blizu da se okupate?
diana cekamo vesele vijesti s pregleda!!

01 srp 2016, 17:53

hej cure :mah
nisam dugo pisala... sad sam legla i sve procitala da nadoknadim..
diana cestitam :joy <3
latice vec?? :shock

moja starija i ja vec neko vrijeme ko stari bracni par, samo urlamo jedna na drugu. mladja samo gleda..kaos mi je doma, jedva cekam jesen da krene u vrtic, a koliko sam iscrpljena i istrosena mentalno, sad mi je zao da nisam i za sofiju predala zahtjev jer mi se place kad se sjetim da moram izdrzati jos godinu dana doma s njom
:ajme
trece bi me ubilo. bacila bi se pod auto garant, ono kaj sunceko je napisala.
ja nemam vise sta za dati. sahara.
al ok, i to ce proci...

trebali smo na more 20, al sef od mm dobio infarkt pa sad je pitanje oce se mm moc maknuti na 3tjedna, a meni mama pak nesto steka sa zdravljem pa i to treba vidjeti kaj ce biti.
u svakom slucaju, voljela bi nekog princa na bijelom konju koji bi dosao malo se brinuti o svima nama jer mm i ja smo vec na rezervi duze vrijeme. zivot zadnjih 5 godina je bio sok na sok :) treba nam malo odmora, a ne nadzire se neka dosada bar ne jos neko vrijeme...

cure moje, nadam se da cu se cesce javljati, lakse mi je kad vas citkam.. pogotovo onaj dio da se i vasi dernjaju i piju vam zivce na slamku kao i moja meni :nata

04 srp 2016, 10:17

šok baš mi je drago da si se javila!!! baš mi je gušt pročitat malo kako ste :lol
joj da ti barem ima netko malo ih uzet, moji su bili 9 dana kod bake i dide i mm i ja se preporodimo, sad idu s drugim bakom i didom na more krajem tjedna, koliko mi fale, toliko nam zapravo svima dobro dođe jer se zaželimo jedni drugih :lol

mi smo jučer bili cijeli dan na izletu, ali laganini onako, išli smo u krapinski muzej, na ručak pa malo u roses outlet i tak. pilići su bili super, pa smo uživali. još ih jedan dan mislim odvest na Medvedgrad. teta mi je tu isto na pomoći pa se mi spakiramo i ona nas vozi, lakše mi je tako, nego da ja vozim s ovim trbuhom, iako nije ni to problem ako baš nešto treba.
sutra idem opet na kontorlu, kako vrijeme ide, ali sad sam sretna jer danas je 36+4, tako da sam takoreći u 37. tjednu. zanimljivo da me hvala Bogu ništa ne steže više, tu i tamo koja b-h kontrkacija i to je to, ali nema onih duljih zatezanja. samo nek tako i ostane...

inače nam je tu OK, odnosno super mi je s mojim pilićima tu kod mame kad smo sami, puj puj puj, neću se uopće žalit, ali kad je tu nećak koji sad ne ide u vrtić nego se isto maltene tu preselio, ja ne znam šta bi rekla. vjerujte mi da jedva čekam vikend da moji odu na more jer ovo je za poludit - jako je teško bit stalno s troje djece od kojih za jednog vrijede druga pravila jer on ne poznaje riječ NE, a ni njegovi roditelji ni baka kad je on u pitanju :lebdi a kad nije po njegovom, razina deranja je nezamisliva, čak i meni čija kćer ima stvarno dobre glasnice :ajme

07 srp 2016, 13:03

Ej curke!
sok drago mi je da si se javila! Ne znam kaj da ti pametno kazem osim da ce proci. Narasti ce, proci ce sve nama mamama teske faze i ja si uvijek mantram kad me izlude da su maleni i da me trebaju. U svakom slucaju saljem ti veliku pusu i zagrljaj!
latice jos ces ti i prenijeti! Hb da je sve ok! :kiss

Necu dva puta reci no sada je ok period. Ufurali smo se, L se smirio po pitanju ispada. No realno znam da je stvar u meni jer sam ja na moru smirena i sretna. Mama i ja super ih hendlamo da se obije stignemo odmoriti i nakupati. Ujutro obavimo speceraj, ja sam u kuci s Tenom i kuham dok baka i L se kupaju. Rucamo ranije i onda svi čoporativno idemo u ležeći mod. Popodne kad se probudimo popijemo kavu ispred kuce, L se poigra dok je jos vruce i oko 17h ja idem s njim na plazu dok baka pricuva T. Na plazi smo do kojih 18:30, 19h pa svi skupa prosecemo na sladoled i brzopoteznu cugu. Okupam ih oboje i u 21h su u svijetu snova. Tad nas dvije uzivamo jos malo na terasi...

T je jako vesela beba, samo se smije i brblja. Kolica sad ne doživljava :gaah tak da se duboko nadam da ce joj MacLaren biti ok kada je kroz kojih mjesec dana stavim unutra na lagano povišeno. Mislim da ce se ona spasiti kada pocne sjediti sama jer je znatizeljna ful. Napreduje odlicno :srca Tu smo jos 2 tjedna pa se vracamo opet nakratko jer T mora dobiti drugu dozu cjepiva za rotu, idemo u 2 babinja i 4.8. se vracamo na dugo opet na more.

L u vrtic krece 12.9. Vec sam emotivna po tom pitanju :lol

07 srp 2016, 13:43

šok drago mi je da si se javila, vjerujem da ti nije lako i držim ti fige da se situacija uskoro popravi. I mi imamo dane kad se deremo iako pokušavam to što manje, skuliram se koliko god mogu, stisnem zube i pokušavam imati maksimalno razumijevanja za njegove ispade. Više stvari se poklopilo i baš vidim da mu je teško, nezna ni sam kako bi se nosio sa svime i onda kad dođemo doma popodne se iskaljuje na nama. Promjenio je vrtić, dežurni ljetni, nove tete, novi prostor, ali ajde bar su mu najbolji prijatelji s njim. Ali isto vidim da mu teško pada, jutros je plakao da ne želi u vrtić, da želi da ga baka čuva. Bio je i bolestan prošli tjedan, upala grla, i baš vidim zasićenje s vrtićem, treba i njemu odmora. Tješim se da ćemo izdržati još nekako do kraja mjeseca i onda ću ja biti doma pa ćemo uživati i ići na kupanje, i mm će na godišnji u 8. mjesecu. Dobro će nam to doći svima.

Ja se isto dosta umorim na poslu, i vrućine su velike pa sam koma popodne, tj. kako sjedim cijeli dan a ne odgovara mi taj položaj, bude mi baš pritisak jaki na trbuh, trebam se malo ispružiti kad dođem doma. Mantram si još malo, još malo i bit ću doma. I prvom prilikom sunčeko stižemo u Primošten da vas vidimo.

Nisam se pohvalila, Karlo zadnjih mjesec dana ide sam u krevet spavati, poljubimo ga, pomazimo i on ostane sam. Koje mi je to olakšanje sad, prvo što zaspe puno brže, drugo što nemoram ja s njim ležati jer bi i ja uredno zaspala.

Neznam jesam pisala, dobit ćemo seku, K je to svima stalno govorio prije i nego smo saznali tako da je on sretan a i mi isto. I nježan je i pažljiv, priča i mazi bebu svaki dan.

latice vi nam uživate vidim, samo tako, a kako je rekla sunčeko još ćeš ti i prenijeti.
sunčeko L je vidim pokupio mamine gene, morsko dijete. Morat ćete se preseliti u Primošten.

šaljemo svima pozdrave :kiss

09 srp 2016, 20:49

diana, dakle seka, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :joy :joy super, najbolja kombinacija vjeruj mi :zivili
sigurno je braci pomalo svega dosta, ali još malo pa ćete predahnut svi skupa i napunit baterije :hug

sunčeko, volim kad su ljudi organizirani :luv drago mi je da uživate, smo tako i nastavite!

joj cure baš vas je gušt čitat :luv

ja opet soliram, pilići su od petka na moru i blago rečeno uživaju. ne izlaze iz mora, voze se barkom, ma super im je hvala Bogu. ja sam bila jako tužna kad su otišli, tako bih rado s njima, ali ne usudim se. sad je već 37 i pol tjedana, ako nešto krene, ne bi htjela zapet na naplatnim kućicama :lol danas im se i mm pridružio.
prije mora smo još išli na medvegrad, odnosno medvjedac kako seka kaže i eto, ja se nahodala i sve i ništa me nije stezalo, super mi je bilo. danas pak cijeli dan ležim, sve me boli :ajme još bi malo izgurala, dok mi se oni vrate s mora, da se onda seka rodi pa idemo svi skupa doma. čekam da prođe bracin rođendan, 22.7. da nam Magdica bude lavica :lol

11 srp 2016, 09:26

diana sve sam to vec rekla, znas koliko sam sretna zbog vas i curke :joy :joy Imati cete i vi kompletic :srca Veselimo vam se jako! Trenutno cekam da vidim jel postoji sansa da se ne vracamo u Zg uopce. Dosla bi svekrva sto mi nije najveca sreca no glavno da su klinci na moru i da uzivaju!

latice skoro cete svi biti na okupu i upoznati Magdicu :luv Ime mi je :srca

T je danas močila prvi put nogice u moru i jako joj se svidja! Spava sada, a L je s bakom na plazi ispred kuce i uziva. Ja kuham rucak...

11 srp 2016, 09:44

Sunceko sve znas <3
Joj jedva vas cekam viditi. Neznam hocemo doci ovaj tjedan ili sljedeci kad prestanem raditi. Kad nebudem radila bit ce mi puno lakse. Budem umorna za voziti popodne kad radim po ovj vrucini. Javim ti se uglavnom da se napokon podruzimo.

Latice neznam jesam rekla ali Magda mi je bas bas <3 znaci navijamo da priceka i bude lavica. Mogli bi ona i brack skupa slaviti.
Super za ekipu sto uzivaju na moru.

13 srp 2016, 13:25

Nazalost vracamo se u ponedjeljak no opet samo nakratko. Vec 29.7. opet na more i tada ostajemo do sredine 9-og mjeseca. Puno se kupamo, uzivamo. T i dalje ne voli PP kolica pa joj mm sada za vikend nosi kišobran kolica. Nadamo se da ce joj ta biti vise fora jer ce sefica vidjeti svasta ispred sebe kad je u polupovisenom. Super klopa, raste naočigled. Za spavanje po noci nemam zamjerki no uspavljivanje po danu je samo na rukama uglavnom :znoj ...
L obozava more i samo ponavlja da on nece ici u Zabreg :lol Mamino dijete :p

diana bit ce ti puno lakse kada prestaneš raditi! Vidimo se svakako kada se vratimo na dulje!

Di su nam druge cure?

14 srp 2016, 18:46

sunčeko slobodno ti nju cijelu malo ubaci u more, ako je toplo. moja se s 3 mjeseca tako kupala, prvo sam oklijevala, ali kad sam skužila kako joj je pasalo i kako se veselo lupala rukicama i nogicama, onda bi je češće tako na plaži malo bućnula i onako provukla kroz vodicu ;)
joj vi ćete se ove godine nauživat samo tako!
sljedeće godine mi slijedimo vaš primjer!

diana, bit će ti lakše kad ne budeš morala na posao, onda ćete se sigurno i nakupati i sve!

moji uživaju na moru. seka pliva, skače i gnjuri se, što je super da si nos isčisti ako ima šta u njemu :lol kažu da su jako dobri, da nitko nije morao ni podić glas na njih evo tjedan dana kako su tamo, da sve jedu i da seka svaki dan popodne spava :shock neka, to je najbitnije da je njima lijepo i da guštaju.
nije ni meni ovdje loše, ali fale mi. s druge strane ovako se i odmorim i sve. išla sam danas kod frizera i eto, odmaram i čekam...

18 srp 2016, 09:35

mog jucer uhvatila histerija da hoce kod strike na more :ajme Objasnjavam mu da nemozemo jer tata radi, a on odgovori da mozemo sami. Pitam ga kako kad neznam voziti auto, a on ce pjeske. Rekla mu da je daleko za ici pjeske, a on ce imamo bicikli :hahaha
Njemu najvise fali, ali ove godine vise neplaniramo, i ovo smo jedva prezivili, put od 9 sati, sva sreca nije nam bila vrucina kad smo isli. :znoj
diana kako si nam, kako trudnoca?
latice jos sitno :kino
sunceko uzivajte punim plucima, mene da se pita ja bih zivjela na moru :dada

18 srp 2016, 12:38

baš sam se čula s klincima. kaže mi teta kak se navečer pomole prije spavanja i onda seka dodaje svoje komentare. kaže: kruh naš svagdašnji daj nam danas..., a onda ona doda: i molim te da nam sutra dođe pekara i donese kruh, krafnu i burek :hahaha :hahaha jer tamo nema dućana ni ništa u selu, ali svaki dan dođe pekara kombi i donese friški kruh, peciva, burek i sve slično :lol joj ja sam se smijala ko blesava, kak je ona to doslovno povezala :lol

gaga ja se sjećam da sm isto ko dijete uvijek htjela još natrag na more, a kad bi išli s mora doma, uvijek su nam svima oči bile pune suza, tak da potpuno razumijem tvog sineka :luv

19 srp 2016, 13:03

latica je napisao/la:
gaga ja se sjećam da sm isto ko dijete uvijek htjela još natrag na more, a kad bi išli s mora doma, uvijek su nam svima oči bile pune suza, tak da potpuno razumijem tvog sineka :luv

Hahaha joj i ja. Uvijek bila po 3 mjeseca na moru no uvijek suze kad smo se vraćali. Mi se vratili jucer no nakratko, 28.7. picimo nazad. L cijelo vrijeme prica kak ce brzo opet na more jer mu je tamo puno ljepse nego u Zagrebu :lol Danas cijelo jutro bili vani s malim bratićem i sestricnom pa su se izigrali. Popodne idemo po speceraj i kupiti poklone za 2 babinja na koja idemo.
T je super, vesela i nasmijana uvijek. I necu dva puta reci no maclaren kisobran kolica joj se jako svidjaju. Dopizdila joj gledanje samo mene :hahaha zenska se vozi po sat i pol, u polupovisenom gleda sve oko sebe i brblja.

19 srp 2016, 14:52

Suuuper! Ma, Mcl je zakon ;) Sad bu ženska uživala.

Čitam vas al nikako neš i napisat!
Mismo bili na moru, prekjučer se vratili. Malac je uz narukvice-plivalice plivao i uživao, čak je i seku naučio kak on to radi. Kaže on: "Ivek tlči" :lol maše nogicama kao da trči. I B je konačno ušla u more i proplivala kao i on. I celo vreme su "tlčali" po moru, čak i u dubokom. Totalno bez straha! Napominjem da je B ove godine napunila 5 god. i da je ovo prva godina da je uopće ušla u more, prije je bila na obali u mini bazenčiću i cijelo ljetovanje se igrala s kamenčićima i kanticama. Ni blizu moru. Zato je ovo pravo čudo za nju.
Otkrili smo i jedan parkić u kojem su se veće cure igrale ninja ratnika, a IP je vozio drveni vlak i nije nikome prepuštao svoje mjesto strojovođe!! Bilo je čak i blažih fizičkih okršaja :ajme opandrčio je po glavi nekog malog slovenca, a mali čeh je zviznuo njega :nesvist
dječja posla :roll
objasnila sam mu da to nije samo njegov vlakić, al nisam sigurna da me ozbiljno shvatio :lol
općenito, postao je malo grublji, divljiji i neposlušniji... kud nestade ono moje milo dijete?
I, da... znam da to s dečkima ide malo kasnije, al nama to odvikavanje od pelena baš šteka. On se uredno popiški i pokaka u gaće, bez pardona i gospon slona!
Ima 2g i 8mj. i čovcu nikak nije jasno čemu služi kahlica???
Dokle to tolerirati?
Imam nekih problema s mm, rekla sam mu već prije da on treba muško dijete naučiti na wc, ni on me ne šljivi. S curama sam riješila pelenu oko 2.rođ. a ovaj...
možda starim... možda s petim djetetom prosvikaš...
možda je štos u meni?

Pozdrav svima, lepo se imejte :kiss

19 srp 2016, 15:12

Mi smo na kraju pelenu rijesili glatko :znoj Sinoc mu je prvi put u pola godine pobjeglo u noci po krevetu.
Jedino me muci to sto kad smo vani piski ko curica, jednostavno nezeli stvar uzeti u ruke, a neda ni meni da mu pokazem :ajme

19 srp 2016, 21:27

mariachi L je skinuo pelenu sa 3 godine. Do tada ko da pricam zidu. Nimalo zainteresiran. Skinuo i dnevnu i nocnu ekspresno. Fakat mislim da im treba klik u glavi, a poznato je da su cure naprednije po svemu pa i po tome :lol I drzi pimpaca sav ponosan kad piski. Doma u wc, a vani posvuda. Sav je ponosan!
Super kaj ste uzivali na moru :) ! L isto pliva s rukavicama i to ode u duboko ful!

20 srp 2016, 07:50

Curke Latica nam je rodila :rodj :rodj :rodj Evo prepisujem sa FB
Danas se rodila Magda :srca :srca :srca
3040 gr i 49 cm :joy :joy
Draga moja iskrene čestitke cijeloj obitelji, ponosnim roditeljima i velika pusu braci i seki koji sigurno jedva čekaju da se vratiš doma :luv

20 srp 2016, 08:59

O, pa kaj već? Kak je to brzo prošlo!

Čestitam od srca! :buket
Dobrodošla, Magda! :joy

21 srp 2016, 12:26

latice ceeeestitke i ovdje!!!!! Braaaavo mamice!!!! :joy :joy Jedva cekam cuti pricu s poroda :) Nadam se da ste skoro domeka i da se svi skupa mazite :luv

22 srp 2016, 10:09

Hvala cure na cestitkama! Danas nam mala seka ima imendan, a braco rodendan, ja sam cijeli dan na rubu suta koliko jedva cekam da vidim i njega i bigulicu! Mala seka je divna. Bigulica pak uziva na moru i skace s mola i kupa se neprestano, ali neprestano :lol
Mi sutra idemo doma, odnosno tu kod mame, pilici se vracaju u pobedjeljak i onda za koji dan idemo svi doooooma svojoj kuci :srca

22 srp 2016, 12:13

Oooo pa sretan joj prvi imendan!!! :srca i velikom braci rođendan!!! :rodj :rodj
:kiss

22 srp 2016, 12:44

Latice da i tu cestitam i sretan imendan Magdi i sretan rođendan velikom braci.
Kako si nam ti? Jel sve proslo ok? Kad idete kuci?

22 srp 2016, 13:42

Pozdrav svima.

Latice čestitke još jednom na maloj princezi!!!! :fworks :fworks
Kako si? Čekamo detaljan izvještaj :kima
Velikom braci SRETAN ROĐENDAN!!!!! :rodj :rodj

:kiss svima

24 srp 2016, 10:14

cure prvo još jednom hvala na čestitkama!

malo ću koširat s drugog generacijskog:
mi smo od jučer kod bake i dide, dakle pustili su nas doma i rekli da nemaju šta više s nama :lol tako smo se lijepo pozdravili sa svima, srce mi je bilo ko kuća, kad smo izlazili, a ono sunce nekako padalo na natpis s imenom bolnice, meni oči pune suza, tu su se moja djeca rodila, tu sam tek skužila šta je sreća, ma luda žena šta reć :ajme :lol bila sam sad sa sekom u istom apartmanu kao s Matom kad se rodio i to još i na njegov rođendan!

evo imali smo lijep dan i lijepu noć. cura ne silazi sa sike, ali možda je jučer bio i prvi skok. grudi su skroz mekane i ko da se ne stignu ni napunit da budu onako tvrde, ali ja ne kužim jel to sad već mlijeko ili neko prijelazno ili šta. međutim, ono što je bitno je da ona kaka i to onako zlatno - jučer 4 puta, noćas dva puta :joy vi sigurno znate ša to meni znači jer moja velika cura je u tom početku slabo dobivala na kilaži od dojenja i nije kakala što je bio prvi znak da ne dobije masnog mlijeka, kad se sjetim tih briga, tih vaganja, muka mi dođe, sad kad vidim da ova piški i kaka, sva sam ko perce, visila ona stalno na sisi ili ne :lol strašno za reći, ali kad vidim pokakanu pelenu, srce mi poskoči od sreće :hahaha

malci se sutra vraćaju, e još ću jedan dan izdržat pa se nadam da će seka sutra malo više spavat da ih mogi izmazit :luv

26 srp 2016, 12:37

latice sjecam se tvojih briga s bigulicom oko dojenja tako da sam jako sretna zbog tebe! I da, znam kak je veseliti se lijepo pokakanoj peleni :lol Slikica s klincima na FB je rastop! Kaj kazu na seku :srca ?

Mm jucer obavio produljenje mog porodiljnog na HZZO-u. Skoro zaboravila, a idemo na more! Jucer L bio na šišanju, inace ima dužu kosicu no bas se jako znoji pa sad ima ljetni friz. Preslatki mi je no moram se naviknuti :) ... Obavili DM kupnju za more, kupila poklon malenoj od šogorice za rockas. Danas ujutro rano se vucarali po kvartu. Nema nikoga, svi na moru i uzasno je dosadno. Počinjem nas polako pakirati, u petak u ranu zoru putujemo.

Sutra ujutro idem s T do mojih na posao malo ih pozdraviti i popiti kavu. Popodne imam frizera, a u cetvrtak jos depilaciju i spremna sam :lol

30 srp 2016, 15:39

hej cure,
ja se nikako javit jer nikako do laptopa, a ne mogu na mobitelu tipkat...

mi smo super, puj puj puj! u četvrtak smo došli doma, put je bio super hvala Bogu. išli smo s dva auta jer je i moja mama išla k nama, pa je super ispalo jer su svekiji taj dan imali neke obaveze u zg i onda su oni povezli velikog i moju mamu, a mi smo s curama zapalili čim je mala seka bila za zaspat na dulje.
općenito od kad smo došli ne odvajaju se od legića, igraju se ko da se u životu nisu igrali ni sa čime, baš uživaju doma. meni je malo neobično što ne možemo landrat okolo kao inače, ali meni još nije za dulje šetnje, a i ne stanemo baš u auto s raznim kombinacijama :lol onda ih mama malo odvede s MM-om do grada i predvečer prošetamo tu po kvartu. jučer sam išla sama s njih troje do trgovine po sladoled i kratko prošetat ;)

mama mi je tu što mi je predobro jer nam svaki dan skuha i ako je neka frka malo ih zabavi dok sam ja sa sekom, malo ih izvede van i sl. ostalo sve funkcionira, mala noću nekad više sisa, nekad manje, isto tako i po danu, ali ima svaki dan jedan dulji san kad se i ja sat-sat i pol odmorim što mi je stvarno potrebno. kak ćemo kasnije vidjet ćemo, ali kako su svi tako ćemo i mi. samo da nas grčevi ne uhvate, ovako je za sad sve kak treba.

mala seka je... divna! braco je svako malo napadne ljubakat, neki dan sam mu rekla nek je pusti malo dok posisa, a kaže on: ali kad mi je toliko slatka da ne znam šta bi s njom :luv najbolji mi je kad je ja držim i kažem tipa moram na wc, a on se stvori kraj mene: oćeš da je ja preuzmem :lol

a velika seka je posebna priča. časna riječ da je smo koju godinu starija ako ona sama tu malu ne bi sama okupala i premotala. ona je toliko ufurana, nijedno "kupanje" nije bez nje prošlo, a sve prati ko mala baba. ja skinem bebicu i mrdam nešto sa strane, a ona je iste sekunde stručno zagrne ručnikom da se ova ne širi onako u moorov refleks. u jednoj ruci pelena, ona je namaže kremom, pupčić joj se ništa ne gadi, sve promatra. jučer je beba plakala, a ova mala odmah ššššš, pa joj kaže: udahni duboko :hahaha to ja njoj kažem kad se rasplače pa se ne može smirit. genijalna je zaista. kad mala zaplače a ja je držim ona meni jednom rukom spusti majicu, a drugom lijepo glavicu bebinu prema sisi okreće, dakle ona vidi šta treba i rješava. kamo sreće da je ona može nahranit :lol a to kako joj tepa i kako joj govori je za rastopit se: srecica moja mala, kaže ona njoj :luv

eto sad sam vam malo napisala. čitam s mobitel svašta dok dojim, pročitala sam već cijele ove rane pdfove, ali mrzim tipkat s mobitela...

vi na moru uživajte i za nas, nakontinentu je pakleno!

02 kol 2016, 13:27

Mi smo od petka opet na moru i uzivamo! T naočigled raste, maza je velika. Brat joj je centar svemira i dalje. Sutra cu joj poceti davati domacu tikvicu da proba, bas me zanima kak ce joj se svidjeti :) Za razliku od brata u toj dobi gleda stalno kako jedemo, otvara usta i klopa je ful zanima kad mi jedemo :lol Nadam se da ce voliti dohranu!

L obozava kupanje, pliva s rukavicama bez imalo straha, roni, uziva micek! Svekrva je s nama i mogu reci da nas dvije tak solo s njima super funkcioniramo. Mm dolazi u cetvrtak i ostaje s nama 10 dana :joy Tada mi stize sestricna. Duuuugo, toplo ljeto! Planiramo u razgledavanja i Šibenika, Trogira, Splita, druzenja s prijateljima, Aquapark u Solarisu, svasta nesto :)

latice tako te lijepo citati! Jako mi je drago da su klinci super prihvatili seku. Nisam nimalo sumnjala u njih :le

14 kol 2016, 08:36

Jutro svima

Slabo nešto tipkamo.....

Latice baš te lijepo čitati :hug Nisam ni sumnjala da će veliki braco i seka biti odlični!! :luv
Bravo za dojenje!!! :joy Što se nekakanja tiče, meni je D s nekih 1-2 mjeseca kakao svakih 14-dana :strah -kad se tog sjetim!!!! Bila sam luuuuuuuuuuda!!! Taj mjesec je dobio 1200g,a ja mislila da ne dobiva dovoljno.
Mi smo to riješili s biogaia kapi- od onda, pa i danas nema više problema....(kaka 2-3 x dnevno :mrgreen )
Pedica nam je rekla da je to normalno kod dojenje djece i da ne brinem dok je god veseo, prducka i trbušćić ga ne boli.
Mada meni to baš i nije tada izgledalo tako "normalno", ali ajd...
Uglavnom,znam da je taj osjećaj kad vidiš da je pelena pokakana- NEPROCJENJIV!!! :lol

Sunceko uživajte i dalje. :kiss

Mi smo ok. Seka nam je prošlu nedjelju proslavila 6-ti rođendan, a danas imamo proslavu za djecu u igraonici. D se veseli kao da je on slavljenik :lol Već je izabrao i što će obući (košulju i traperice). Kaže da mora biti "godan" (zgodan), jer će mu doći i cure :ajme :hahaha (jedna 6.g.-L prijateljica, a druga je mala susjeda 4.g.). Rano je počeo!!!

Uglavnom, lagano ga pripremamo za vrtić i on je to sve prihvatio u teoriji-pakira ruksak, igra se vrtića i tako.... a vidjeti ćemo što će biti 01.09.
Odgovori