27 lip 2016, 09:29
30 lip 2016, 15:11

01 srp 2016, 13:30

zao mi je za more.. Imate bazen, rijeku blizu da se okupate?01 srp 2016, 17:53

<3
treba nam malo odmora, a ne nadzire se neka dosada bar ne jos neko vrijeme...
04 srp 2016, 10:17
a kad nije po njegovom, razina deranja je nezamisliva, čak i meni čija kćer ima stvarno dobre glasnice
07 srp 2016, 13:03
tak da se duboko nadam da ce joj MacLaren biti ok kada je kroz kojih mjesec dana stavim unutra na lagano povišeno. Mislim da ce se ona spasiti kada pocne sjediti sama jer je znatizeljna ful. Napreduje odlicno
Tu smo jos 2 tjedna pa se vracamo opet nakratko jer T mora dobiti drugu dozu cjepiva za rotu, idemo u 2 babinja i 4.8. se vracamo na dugo opet na more.
07 srp 2016, 13:43
09 srp 2016, 20:49
super, najbolja kombinacija vjeruj mi
drago mi je da uživate, smo tako i nastavite!
danas im se i mm pridružio.
još bi malo izgurala, dok mi se oni vrate s mora, da se onda seka rodi pa idemo svi skupa doma. čekam da prođe bracin rođendan, 22.7. da nam Magdica bude lavica
11 srp 2016, 09:26
Imati cete i vi kompletic
Veselimo vam se jako! Trenutno cekam da vidim jel postoji sansa da se ne vracamo u Zg uopce. Dosla bi svekrva sto mi nije najveca sreca no glavno da su klinci na moru i da uzivaju!
Ime mi je
11 srp 2016, 09:44
13 srp 2016, 13:25
...
Mamino dijete
14 srp 2016, 18:46
kažu da su jako dobri, da nitko nije morao ni podić glas na njih evo tjedan dana kako su tamo, da sve jedu i da seka svaki dan popodne spava 18 srp 2016, 09:35
Objasnjavam mu da nemozemo jer tata radi, a on odgovori da mozemo sami. Pitam ga kako kad neznam voziti auto, a on ce pjeske. Rekla mu da je daleko za ici pjeske, a on ce imamo bicikli
18 srp 2016, 12:38
jer tamo nema dućana ni ništa u selu, ali svaki dan dođe pekara kombi i donese friški kruh, peciva, burek i sve slično
joj ja sam se smijala ko blesava, kak je ona to doslovno povezala
19 srp 2016, 13:03
latica je napisao/la:
gaga ja se sjećam da sm isto ko dijete uvijek htjela još natrag na more, a kad bi išli s mora doma, uvijek su nam svima oči bile pune suza, tak da potpuno razumijem tvog sineka
Danas cijelo jutro bili vani s malim bratićem i sestricnom pa su se izigrali. Popodne idemo po speceraj i kupiti poklone za 2 babinja na koja idemo.
zenska se vozi po sat i pol, u polupovisenom gleda sve oko sebe i brblja.
19 srp 2016, 14:52
Sad bu ženska uživala.
maše nogicama kao da trči. I B je konačno ušla u more i proplivala kao i on. I celo vreme su "tlčali" po moru, čak i u dubokom. Totalno bez straha! Napominjem da je B ove godine napunila 5 god. i da je ovo prva godina da je uopće ušla u more, prije je bila na obali u mini bazenčiću i cijelo ljetovanje se igrala s kamenčićima i kanticama. Ni blizu moru. Zato je ovo pravo čudo za nju.
opandrčio je po glavi nekog malog slovenca, a mali čeh je zviznuo njega 

19 srp 2016, 15:12
Sinoc mu je prvi put u pola godine pobjeglo u noci po krevetu.
19 srp 2016, 21:27
I drzi pimpaca sav ponosan kad piski. Doma u wc, a vani posvuda. Sav je ponosan!
! L isto pliva s rukavicama i to ode u duboko ful!
20 srp 2016, 07:50
Evo prepisujem sa FB
20 srp 2016, 08:59

21 srp 2016, 12:26
Jedva cekam cuti pricu s poroda
Nadam se da ste skoro domeka i da se svi skupa mazite
22 srp 2016, 10:09
22 srp 2016, 12:13
i velikom braci rođendan!!!
22 srp 2016, 12:44
22 srp 2016, 13:42
svima
24 srp 2016, 10:14
tako smo se lijepo pozdravili sa svima, srce mi je bilo ko kuća, kad smo izlazili, a ono sunce nekako padalo na natpis s imenom bolnice, meni oči pune suza, tu su se moja djeca rodila, tu sam tek skužila šta je sreća, ma luda žena šta reć
bila sam sad sa sekom u istom apartmanu kao s Matom kad se rodio i to još i na njegov rođendan!
vi sigurno znate ša to meni znači jer moja velika cura je u tom početku slabo dobivala na kilaži od dojenja i nije kakala što je bio prvi znak da ne dobije masnog mlijeka, kad se sjetim tih briga, tih vaganja, muka mi dođe, sad kad vidim da ova piški i kaka, sva sam ko perce, visila ona stalno na sisi ili ne
strašno za reći, ali kad vidim pokakanu pelenu, srce mi poskoči od sreće
26 srp 2016, 12:37
Slikica s klincima na FB je rastop! Kaj kazu na seku
?
... Obavili DM kupnju za more, kupila poklon malenoj od šogorice za rockas. Danas ujutro rano se vucarali po kvartu. Nema nikoga, svi na moru i uzasno je dosadno. Počinjem nas polako pakirati, u petak u ranu zoru putujemo.
30 srp 2016, 15:39
onda ih mama malo odvede s MM-om do grada i predvečer prošetamo tu po kvartu. jučer sam išla sama s njih troje do trgovine po sladoled i kratko prošetat
najbolji mi je kad je ja držim i kažem tipa moram na wc, a on se stvori kraj mene: oćeš da je ja preuzmem
to ja njoj kažem kad se rasplače pa se ne može smirit. genijalna je zaista. kad mala zaplače a ja je držim ona meni jednom rukom spusti majicu, a drugom lijepo glavicu bebinu prema sisi okreće, dakle ona vidi šta treba i rješava. kamo sreće da je ona može nahranit
a to kako joj tepa i kako joj govori je za rastopit se: srecica moja mala, kaže ona njoj
02 kol 2016, 13:27
Za razliku od brata u toj dobi gleda stalno kako jedemo, otvara usta i klopa je ful zanima kad mi jedemo
Nadam se da ce voliti dohranu!
Tada mi stize sestricna. Duuuugo, toplo ljeto! Planiramo u razgledavanja i Šibenika, Trogira, Splita, druzenja s prijateljima, Aquapark u Solarisu, svasta nesto
14 kol 2016, 08:36
Nisam ni sumnjala da će veliki braco i seka biti odlični!! 
Što se nekakanja tiče, meni je D s nekih 1-2 mjeseca kakao svakih 14-dana
-kad se tog sjetim!!!! Bila sam luuuuuuuuuuda!!! Taj mjesec je dobio 1200g,a ja mislila da ne dobiva dovoljno.
Već je izabrao i što će obući (košulju i traperice). Kaže da mora biti "godan" (zgodan), jer će mu doći i cure
(jedna 6.g.-L prijateljica, a druga je mala susjeda 4.g.). Rano je počeo!!!