Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Generacija 2009. - 8. dio

13 srp 2016, 06:42

Poudrav curke.

Mi obavili upise i narucili knjige, torba i pernica nam stigle. Oprostili se od vrtica, teta priredila oprostajni party za roditelje. Imali smo pravu malu zakusku, bas se potrudila. To je bilo u medjuvremenu od kad se nismo culi. :lol

Uz poslove nas odraslihi letanje amo tamo, odvedem ih na plazu popodne, a navecer do mraka budu na ulici. Igraju se s drugom djecom. Naime, doselile se 3 obitelji od proljeca u zgradu do nas pa sad ima djece. Njima to strasno puno znaci. Ja se nemrem nacuditi da se ne moramo negdje voziti na druzenje. :nesvist

Malo farbamo po doma pa smo rodjendan imali n aplazi uz pizzu i ledo medo slaju. Nije moglo bolje ispasti. Slavljenik zadovoljan bio.

13 srp 2016, 07:39

Ja danas idem po knjige kod kume. Pa naručim što fali.
I još koju sitnicu
Uzela na sports direct neke stvari
Jedne patike kapa br 38 za 6 eura

13 srp 2016, 08:24

Liv, bas lijepi rodjendan, jednostavan, a efektan :dada sve najbolje sa zakasnjenjem :rodj

Neve, znaci uzivas na go sa svojim musketirima :) idete li na plazu svaki dan?

Latice, ti stvarno jos malo pa gotova :luv neka klinci uzivaju na moru, a uskoro cete svi skupa s Magdom.

Mi smo super. Ivona je prava morska sirena. Izranja skoljke, skace s 3(!!!) metra visine, istina to na noge, s mola na glavu i salto, pliva do crte s perajama (dobrih 100 metara u jednom smjeru). Sjeti se tu i tamo skole, veseli se. Sve u svemu, veliku curku imam.

13 srp 2016, 08:45

Vodim ih na plažu svako popodne

14 srp 2016, 18:37

liv, drago mi je da si se malo javila, sretan ročkas i ovdje. i super mi je drago da si stavila koju fotku na fejs, stvarno je J narastao, ali je ujedno ostao isti u licu, baš mi ga je bilo lijepo vidjet :luv

srećo, super za veliku curu, samo nek ona skače i uživa :luv

moji su na moru navodno toliko dobri da se već brinem. seka svaki dan spava popodne, navodno nitko nije morao podić glas na njih evo tjedan dana kako su tamo, jedu sve, seka praši po voću, slušaju i sve je divno - mm dodaje da je to zato što ja nisam tamo i naravno on uopće ne kuži šta je meni da ja na njih vičem :roll prvo što ja stvarno minimalno vičem, ali stvarno, ako sam na nešto osjetljiva i na nečem radim sama sa sobom, onda je to vikanje. ne znam. mislim drago mi je da je sve kak treba i sl., ali ja s njima dom budem vrlo često sama, nakon mog posla i njihovog vrtića, kuham i vodim ih na aktivnosti i druženja popodne, a njih je sad 4 odraslih na njih dvoje, s tim da se oni cijeli dan kupaju i da se izmore i ni ne znaš za njih, svi su opušteni i na godišnjem, nema stresa, ali ajde očito je problem u meni :lebdi baš mi je digao tlak, šta da kažem.
ali super mi je bilo vidjet ih na snimkama kak se kupaju - mm je danas išao doma pa je navratio vidjet ženu si, M roni, gleda pod vodom i belji se u kameru :lol nije se oslobodio da pliva onako na dulje, ali s druge strane pliva, valjda je to najbitnije. došla mu je frendica od prošle godine (i ranijih godina), kaže mm da nije htio pričat s njom nego ode do nje i onda se ispred nje gnjuri, roni, skače i pliva - drugim riječima pravi se važan :lol :ajme

ja već drugi put sanjam da M ide u školu i da nešto ne zna ili da nam nešto fali :ajme eto, umjesto da paničarim zbog poroda, ja sanjam školu, stvarno sam skrenula s pameti :lebdi danas je evo 38 tjedana, jučer bila na pregledu, ctg super i protoci i sve, jedino je ova dr procijenila da Magdica nema još 3 kg, ali da će do poroda imat, vidjet ćemo, ja sam i rekla da su je ranije precijenili!

14 srp 2016, 22:26

Tnx cure.

Latice sad svaki dan mozemo ocekivati vijesticu. Jel i ovaj put ides u Podobnik?

Ma da rastu oni itekako i sve je lakse s njima, a onda se u nekim trenucima vrati ona njihova zaigranost i bas osjetis da su jos uvijek djeca.
Moji danas nisu stali s ludovanjem. A jos smo imali i posjet. I isli smo djir na bicu do trgovine po sladoled. Jedino sto nam je islo u prilog je ova bura i nesto hladniji zrak nego ovih dana.

15 srp 2016, 22:21

Mi smo bili do grada popodne
Djeca dobila slaju
U nedjelju idemo gledati ledeno doba
Svi osim Nikše

16 srp 2016, 00:09

Aaaa, mi cemo sutra. A u slucaju da B ne bude imao tko pricuvat, vodim i nju pa mozda i zaspe tamo. Ne vjerujem da ce joj se gledati.

16 srp 2016, 18:56

uživajte u kinu :luv

meni je nećaka preko glave trenutno :lebdi zapravo mi jako fale moja djeca, nisam navikla na ovakvu strukturu i razinu razmaženosti, a ne želim ja stalno glumit babarogu :lebdi evo ga sad sjedi na podu i urla do besvijesti jer mu ja nisam dala da u 7 sati navečer igra nogomet po stanu i napucava loptu :ajme

liv, idem kod Podobnika da. Nekako sad stvarno u njih imam najviše povjerenja, za razliku od naše Os bolnice, u terminu sam, beba je sve do sad uvijek bila OK, dakle nema nikakvih otegotnih okolnosti, a meni taj moj osjećaj povjerenja u osoblje zapravo najviše znači - iako ne znam tko će mi bit na porodu, znam da će imat vremena za mene jer jednostavno imaju bolje uvjete rada, i da će me poslušat i tako. nisam još u filmu poroda, iako stvarno mogu rodit svaki dan, ali nekako nisam ni uzrujana, ne znam kak bi ti opisala, kad krene idem tamo i vjerujem da će sve bit kak treba i to je to ;)

16 srp 2016, 19:53

pozdrav!
latice, :hug. riješiš se svoje djece pa te izluđuju tuđa :hahaha. sigurno i ti dječici fališ iako uživaju. kad se vraćaju s mora? tebi sad već stvarno možemo poželjeti sretan porod, samo što nije :luv.
liv, falila si nam i tu :dada.
kod nas je danas i jučer baš hladno, ali nema veze, bit će još vremena za kupanje i znojenje... J je sinoć imala opet nastup sa zborom. ja sam s malenim ostala doma, a vodili su je srednji i tata. nakon koncerta su išli na sladoled.
sutra idemo na ručak s mm-ovim roditeljima i sestrom s obitelji. djeca se vesele druženju s bratićem i sestričnom. a moja sestra ima rođendan sutra pa ćemo navratiti i tamo na kolače.
inače sve po starom...

18 srp 2016, 09:31

ana super mi je to kak ona stalno nastupa, to je baš divno :joy

da, mene vaj mali izluđuje jer ... ah ne znam, nisam nikad vidjela dijete koje je toliko bez granica, a naravno i dalje nezadovoljno. jedva čekam da se vratim svojoj kući. mislim divan je on i drag i umiljat, ali majko mila, sve što treba je: a a neću i da više nikad nisi..., a što ne treba i ne smije to je: ja želim... :ajme

moji se od jučer opet kupaju. M je bio s ekipom na rivi i skočio u more :shock i to bez ikoga od "svojih" u blizini! kaže ta frendica koja ih je čuvala dok su se igrali, da je samo skočio, skupa sa šeširom i onda izronio i doplivao do stepenica i onda je tako stalno skakao :lol ove godine se još nije odvažio i baš mi je drago da je probao, onako sam i da mu se sviđa. danas dakle očekujem da seka nazove da je i ona skočila, jer što žaba vidi ... :hahaha

18 srp 2016, 09:31

kako ste, mi smrznuto, nebih nikad rekla da je sredina 7. og mjeseca :ajme Zadnjih dana nam je cak bilo 14 stupnjeva, doslo mi je da nalozim jednu vatricu :baja
danas je vec malo ljepse, ima i malo sunca, nadam se da je kraj ovog hladnog razdoblja.
Knjige sam narucila prije mora, tako da su ostale jos samo biljeznice, nezma, ni koje ni koliko. Ali to mogu kupiti i na pocetku.
Nestrpljiv je, malo malo pita koliko jos do pocetka skole, jadan nezna sto ga ceka :lol
latice kako si nam, jos malo :dada
:mah

18 srp 2016, 12:10

i kod nas je bilo baš hladno par dana, ali evo sad opet prži vani nemilice.

ja sam pogledala popis na netu, knjige dobijemo, moramo samo radne bilježnice nabavit i udžbenik iz matematike jer je radni pa se ispunjava. ostale knjige kasnije vraćamo. ja sam jučer uzela u profilu po koju pisanku a, matematiku 1 i dvije crtančice, to će nam sigurno trebat, a ostalo ćemo u hodu prikupljat.

ja sam dobro, evo 38 +4, odmaram, čitam, šetam, malo skuham i čuvam nećaka, taj dio mi je najdraži :lol sutra idem na kontrolu opet, pa s curama iz srednje na cugu i tak. imam auo pa svaki dan ako možemo malo nekamo odemo mama i ja, danas smo bile u vrtu na vikendici pobrale što je bilo i tak. ja bi što se mene tiče, od vikenda mogla rodit. u petak mi sinko ima ročkas, a onda počinje vladavina lava, mm će bit tu samnom tak da neće morat letit iz osijeka ako trudovi krenu, tak da, od subote se ne štedim, nek se seka rodi pa da idemo doma :lol

18 srp 2016, 21:19

Brzinski samo
Tin je pao na plaži pa ako bili na hitnu
Nije šivalo već lijepilo
Zamotalo i sad kontrola u srijedu.

19 srp 2016, 08:44

Latice nek ides u Podobnik! Steta sto nema vise takvih klinika jer u nasim bolnicama takav tretman nece biti nikad. Uz silne unicefe i prijateljevanje i svasta.

Sto se tice nezadovoljnog djeteta bez granca, znam ih nekoliko. I stvarno bi covjek pomislio da ce biti bolji po tom pitanju. Al ocito trebaju nauciti da ipak svvijet tako ne funkcionira i kako ne moze uvijek biti po njihovom.

Ana evo me, evo. Valjda cu uspjeti cesce. Dok me ne sustignu obaveze.

Nama je dobro doslo ovo hladno razdoblje, taman pokrili neke nedostatke radi kojih nismo mogli biti na moru.

Neve kako je T? Jel ga boli?

19 srp 2016, 10:02

Pozdrav!
Neve, kako je T? Na sto se porezao? Jako?
Oni preko ljeta obicno imaju jedno 4 nastupa u sklopu ljetnih manifestacija u gradu. Probe nemaju do jeseni. J ne pita za skolu :lol.

19 srp 2016, 11:21

Pao je dok je trčao po plaži. Izgleda ko ugriz. Nije strašno ali nije za ne ići u dr

20 srp 2016, 14:16

Curkeeee!!! Latica nam je rodila negdje nocas, stigla nam je jos jedna malena strucica.

Latice cestitam ti!!!! :joy

20 srp 2016, 20:28

Latice, čestitamo ti od srca i ljubi malu štrucu.

20 srp 2016, 21:57

Čestitam latice

21 srp 2016, 12:42

Moj sinko je jako malo ili nikako plakao kad je bio mali. Ali mislim da sad nadoknadjuje. On sad zaplace samo ako ga krivo pogledas. Jesu li vasi tako osjetljivi?

21 srp 2016, 14:15

moj oduvijek plače

22 srp 2016, 07:24

I moj takodjer:ajme

22 srp 2016, 07:26

I da ne zaboravim, latice cestitam na mirisnom smotuljku :buket

22 srp 2016, 09:03

Hvala drage moje na cestitkama! Mi smo ovako super, sad krecu muke po dojenju :lebdi Jos ne vhetujem da se rodila, gledam je i ne vjrujem i ne mogu se uopce odvojit od nje.

A danas moj djecak ima rodendan, ne mogu vam rijecima opisat koliko mi fali...

22 srp 2016, 13:19

Sretan rockas velikom braci :rodj :rodj

22 srp 2016, 15:34

Latice, cestitam i ovdje :srca! Ma brzo cete se vi uhodati. Sretan rodjendan velikom bratu :rodj. Jos par dana pa ste svi na okupu!

Mi upravo ocekujemo na rucku i druzenju kumove koje ne vidimo cesto. Oni imaju 4 djece, bit ce veselo. Svi se jako radujemo :joy

22 srp 2016, 15:34

Latice, cestitam i ovdje :srca! Ma brzo cete se vi uhodati. Sretan rodjendan velikom bratu :rodj. Jos par dana pa ste svi na okupu!

Mi upravo ocekujemo na rucku i druzenju kumove koje ne vidimo cesto. Oni imaju 4 djece, bit ce veselo. Svi se jako radujemo :joy

22 srp 2016, 19:23

sretan rođendan mati!

uhodat ćeš se. znaš več kako to ide :lebdi budi doji, budi doji....

22 srp 2016, 21:24

Dragom legi Mati sretan rođendan i ovdje.....
Tema je zaključana