Azzul je napisao/la:rucho je napisao/la:a sta znaci nimeria?
ne znan jeli samo ime ima neko značenje
ja san svoju inspiraciju iskopala odavde Nymeria
e pa onda i za drugu mozes otud... taj lik ima sestru....
Sada je: 29 tra 2026, 09:33.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Azzul je napisao/la:rucho je napisao/la:a sta znaci nimeria?
ne znan jeli samo ime ima neko značenje
ja san svoju inspiraciju iskopala odavde Nymeria

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
Doduše, uvik ih svi zezaju jel mala dobila ime po onoj diskoteci u Primoštenu

Barbi kako ste se odlucili za to ime i kako ti se zove prvo dijete?

kažem i nama je bila na popisu, ali dobismo pišulinca...
pa ako dobijem kad curku morat ću smišljati dalje 
Ne znam ni jednog Patrika. Oko nas su popularna imena Roko i Toma. Baš me zanima kakva je curica tvoja Frida.
Ljubi malenu mišicu. 
Nadam se da su je do sada već razveselila neka malena dva oka. Ako nisu neka se to dogodi što prije!
,predlagala sam mu i Lota, Iris , Vita -ne svida mu se.Njemu je lijepo Nika i meni je ok, al je dosta cesto ime.Meni se svida i Toma za curku.A decko? Pojma nemam nadam se curki
Tin mi je super bili, muz predlaze Borna al ja ne bi, iako mi je ok al mi ne pase uz nase dudo prezime s 2 r.
prekrasno i za curu i za dečka 

Stellina je napisao/la:Dosli smo iz bolnice, odo se mami na skype javiti i pokazati joj cudo malo posto zivim vani i ona vrisne "Ajan, sunce bakino!" A sunca ti kad se nisam srusila, pa od kud je ona zagorka to uspjela tako izamerikanizirati![]()
....... ajme oprosti ali..... novopecena baka se dostojno potrudila prouciti kako se "po stranjski" kaze ako me kuzis..... pogotovo ako zivis vani kao sto kazes..... 

Stellina je napisao/la:Dosli smo iz bolnice, odo se mami na skype javiti i pokazati joj cudo malo posto zivim vani i ona vrisne "Ajan, sunce bakino!" A sunca ti kad se nisam srusila, pa od kud je ona zagorka to uspjela tako izamerikanizirati![]()

danni je napisao/la:meni je Lora za curku![]()
i Linda![]()
moji Lukas i Leon kad su se rodili su bili maltene jedini,
a sada
na kraju ispa Viktor

Superman je napisao/la:Danas uočih poruku na oglasnoj ploči vrtića: Čestitamo Gustavu i Feliksu na rođenju brata Mike!
i to su mi daleko najneobičnija imena čije vlasnike uživo znam 
Superman je napisao/la:Danas uočih poruku na oglasnoj ploči vrtića: Čestitamo Gustavu i Feliksu na rođenju brata Mike!
Eto, možda nekome posluži kao inspiracija...

naravno, kad me pitaju za ime djeteta, i meni se kosa na glavi diže od njihovih neumjesnih komentara, ali ono što je najžalosnije, sa svakim komentarom se slažem
zna li netko koji je način promjeniti djetetu ime, bez pristanka drugog roditelja? Način mora postojati jer ja sama brinem o djetetu
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.