pozdrav

Sada je: 29 tra 2026, 09:32.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

i kaže da se opet plijesan uhvatila, ja kažem nije ni čudo kad cijeli vikend stoji tamo, daj da operemo. kad ono - opet nema boce
šta da kažem.

) u školi heklanje od ove godine...
..
Noelle je napisao/la:u školi heklanje od ove godine...
uezo on stvari i ide kaže kući, pa ajde. iako znam da kad to tako pucne to je to do sljedećih par dana. učiteljica kaže da je prvo plakao zbog toga što je zaboravio suglasnosti dat na potpis i onda odjednom došao kod nje i plače: ja sam se ukakao. a ona ga brzo odvela van i rekla drugima da mu se povraća i njemu da ne govori pred drugima šta je bilo da mu se ne smiju. dobro je prošlo.
i sad sam onda i zalijepila ukrase, stavim poslije fotku tamo na temu 
nisam znala jel bi se smijala ili plakala. majku mu njegovu - gore je bila ranica, kopali po tome, kaže zubarka kad je vidjela da dobro da smo došli i on se tek sad sjeti reć da je njega bolilo dole. ja ne znam jel to novi moment ili ona to jučer nije ni skužila u brzini, nisam ni ja do jutros.
umoran je zapravo, za vikend otkazujemo druženja i ostajemo doma i vani šetamo po zraku, ništa druženja, moramo se svi odmorit!
osim medenjaka, nije ni slatkiša jeo, mišić moj, srećom ide vikend pa će se odmorit malo 
mu saljemo. 
), te multivitamini
ne mogu nit zamislit kako mu je bilo kad ga boli.
idem ja s njim jer mi nije jasno
cijeli dan je gledam, bas mi je velika, prava cura. Kad prije...

! Bas lijepo proveden vikend.
.
. A pokusat cemo ispraviti i nesto kod starijih
. Zapravo treba ispraviti svoje (roditeljsko) ponasanje, naravno.
Jedva cekam da mu trajni izrastu

jako lijepo zvuči proslava, baš posebno
i nadam se da će mamina operacija dobro proći, normalno je da se brineš, ne drži to u sebi
i nadam se da ćete uskoro svi bit top fit da obavite Shopping!
kod nas je 5.12.latica je napisao/la:u četvrtak je kod nas neka večer matematike, jel i vi to obilježavate?

. neki minimum je 9 sati...
. ne stižem baš čitati.
a Mato se ujutro diže za sad bez problema, iako isto vidim da pred kraj tjedna bude popodne umorniji.
i tak mi slušamo glazbu i plešemo i mm zove. kaže - poslao sam ti poruku vidi i odgovori. ja kažem da nisam čula mobitel nek me sad pita. kaže, neka ja odgovorim na poruku jer ne može sad pričat. bila sam sigurna da me pita kak se zove učiteljica
a zapravo me pitao neki zadatak jer nije bio siguran kak riješit
i sve u svemu, nisu ni toliko skupi kad se nešto lijepo iskombinira. pogledaj si malo i na netu, iako dućani nemaju uvijek sve što je na netu, ali možeš za svaki komad robe provjerit jel ima u toj trgovini. tak sam ja Matinu jaknu lovila, čekala dok nije stigla i otišla i kupila 
ali budem sljedeći tjedanlatica je napisao/la:iako isto vidim da pred kraj tjedna bude popodne umorniji.

Jeza me hvata od drugog polugodista. Jos da napomenem da se sprijateljio sa njagorim djecakom iz razreda i s njim se samo on igra
Sve se bojim kako ce se to dalje razvijati
pa kud s tim dječakom. koji je problem s njim? jesu bili skupa u vrtiću možda?
jel šiša po kućama?gaga0305 je napisao/la:ali posto njega mm sisa bar necu bankrotirati
meni bi dobro došlo

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.