Samo jednu stvar ne podnosi, a to je-nona, tuta, lonka
nece sjediti i gotovo. na wc ide bez problema, cak i bez one pomocne daskice. al jos nijednom nije nista obavila.kakala je bez problema u gacice i samo nek kaka, imam fobiju od zadrzavanja stolice.
inace, u svemu (osim sto P kaka do dva puta dnevno) potpisujem teutoniju
Bila je gaćicama i prvih cc 5 dana je piškila svukud i često ,ko mali pesek ,presvukla bih ju i pobrisala ,tuta je vani još od Klare i znala je za kaj je, ali nisam forsirala jer nisam ni očekivala da se odvikne.Nakon nekoliko dana je počela piškiti sve rjeđe ,znači nije piškila puno pomalo nego par puta dnevno, ali obilno,samo bi stala i raširila nogice i gledala kak se cijedi i onda to još dobro izgackala nogicama .
Sva sreća pa kaka jednom u dva dana ili max jednom dnevno i kaj je drekec uvijek tvrd i kompaktan

(znam da to nije sam tak)
a danas reko ajmo probati stoječki i on siroće tiska ko da bu kakao i reko ja:aj ti dijete na tutu,bolje neg da mi se pokakaš na noge 

.

). 

uglavnom,prvo smo se odvikli pelene preko dana (prije nekih 5 mj.)i to u roku 2 dana mali je znao di i šta i kako!!2 puta se popišao mimo wc-a a svaki drugi put je sam pitao za wc-iako sam ja bila dosadna i svakih 5 sekundi ga pitala da li će ići on me lijepo otkantavao kao da želi reći o bože mama pa zvat ću te,ne budu dosadna!! 

i sad znam da će par dana opet biti sve u redu)