Sada je: 02 kol 2026, 01:31.

Pelene, pelene, necete vise na mene!

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Pelene, pelene, necete vise na mene!

PostPostao/la IvaV » 03 kol 2009, 20:21

Hvala Olja, to mi treba, malo ohrabrenja. :zivili
Samo jednu stvar ne podnosi, a to je-nona, tuta, lonka :dunno nece sjediti i gotovo. na wc ide bez problema, cak i bez one pomocne daskice. al jos nijednom nije nista obavila.

kakala je bez problema u gacice i samo nek kaka, imam fobiju od zadrzavanja stolice.
inace, u svemu (osim sto P kaka do dva puta dnevno) potpisujem teutoniju
Bila je gaćicama i prvih cc 5 dana je piškila svukud i često ,ko mali pesek ,presvukla bih ju i pobrisala ,tuta je vani još od Klare i znala je za kaj je, ali nisam forsirala jer nisam ni očekivala da se odvikne.Nakon nekoliko dana je počela piškiti sve rjeđe ,znači nije piškila puno pomalo nego par puta dnevno, ali obilno,samo bi stala i raširila nogice i gledala kak se cijedi i onda to još dobro izgackala nogicama .
Sva sreća pa kaka jednom u dva dana ili max jednom dnevno i kaj je drekec uvijek tvrd i kompaktan
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la zeky » 04 kol 2009, 00:03

IvaV pa maknite onda tutu i pravac wc :D (znam da to nije sam tak)

Eto mi smo od 15.7. bez pelene,odnosno imamo samo za spavanje.Bila sam pobornik toga jer kćeri smo odmah skinuli,al je bila savim drugačija,dok kod malog gospodina nebi bilo pametno skinuti-još :D Popodne se skoro nikada ne popiški,al po noći još da, mada sve manje.Pobjegne mu preko dana s vremena na vrijeme (češće kad je tata doma jer ga mm zaboravi pitati jel treba na tutu,a mali se zaigra).
I da mi nosimo tutu van jer neće (nezna) piškiti stoječki,pa je jučer uredno skinuo hlačice,gačice i piški on (vidio veće dečke) al je zaboravio primiti pišu i naravno sav se zapiškio :lol a danas reko ajmo probati stoječki i on siroće tiska ko da bu kakao i reko ja:aj ti dijete na tutu,bolje neg da mi se pokakaš na noge :lol
Mamini anđeli
Adriana-Ady 25.07.2004.
Simon 20.10.2007.
zeky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la ancica » 04 kol 2009, 07:07

Iva - ide vam :mrgreen: Ne brini, sve ce to jako brzo sjesti na svoje mjesto, samo odjednom, kad ona to odluci.

Mi jos nismo krenuli. Sve me strah. Gospodin svaki put kad se ukaka i kad ga pitma jel kakao u pelenu mirno odgovori "Nitam". On to uopce ne dozivljava kao problem :)
Gospode, pomozi mi da budem takav čovjek za kakvog me drži moj pas - J. Wisniewski

:lebdi
ancica
Čudo od žene

PostPostao/la jale » 04 kol 2009, 16:21

:oops: mi poceli. i odustali. prebrzo.
piski gdje stigne, uopste je to ne brine, popiski i gacice, popiski i pod... 2 dana sam pokusavala i napravila najvecu gresku, vratila pelenu. jer ne mogu biti tu a mmama ne moze bas sve sada sama.
cekam godisnji pa da se tome posvetim i citam, citam...

al opet se pitam mozda je jos premala...

sretno svima! :mah
Neko to od gore vidi sve...
jale
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la zeky » 05 kol 2009, 00:02

jale ne znam al mislim da nisi pogriješila vrativši pelenu ako je piškila di god je stigla,moje mišljenje je da nije spremna.
Ja sam s mojim pokušavala jedno 3-4x i nije išlo,piškio,nije kužio,vratili pelenu,pa nakon tjedan dva probali opet i ovaj put je napokon upalilo :klanja .
tako da samo polako i sve će doći na svoje ;)
Mamini anđeli
Adriana-Ady 25.07.2004.
Simon 20.10.2007.
zeky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la ismael29 » 08 kol 2009, 16:46

Evo i mene u klub :bonk
Neki dan smo probali bez pelene, zapravo dva dana za redom, i stalno je pišala po podu, pa se onda uzruja, kuži da to nije ok, a ne može si pomoći. Drugog dana se i pokakala na pod i tu je tek bila cika i dreka, pa sam zaključila da nije spremna i vratila pelenu. Pokušat ćemo za tjedan dana opet, mislim da bih joj za početak kupila one pelene navlakušice. Imate li iskustva s njima?!
I još nešto - pričala mi jedna mama da joj je puno pomogla ona kahlica koja svira kad se popiške. Kad je mali skužio uzročno-posljedičnu vezu, riješio se pelene dok si rekao keks. Ima li smisla investirati u to čudo?!
slika
ismael29
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IvaV » 08 kol 2009, 18:59

Ismael- :mah I moja je cura prve dane piskila svuda okolo i jako se ljutila (gle mene, prve dane, jos uvijek to radi :lol), ali ja ne odustajem. Ne zivciram se, smirim ju, objasnim kako samo iduci puta mora reci mami i da cemo piskiti na wc. Nju samo jako brine de ne bude kao Branka Popisanka (iz "Petre")
Mi smo do sada imali dva uspjesna pokusaja piskenja u wc (nonu odbija, ne zeli ni cuti za nju :dunno , pa smo kupili onaj nastavak za wc i to sljaka :up).
Recimo, danas smo bili cijelo dopodne vani i svako malo bismo ju vodili da "popiski travicu", ali nista. Kad smo dosli kuci, sama je tri puta rekla da bi piskila u wc- prva dva puta nista, al treci put- bingo ;)

Moje skromno misljenje je da ste prebrzo odustali- normalno je da svuda piski, normalno je da se ljuti. Cijeli svoj mali zivot imala je pelene i sada se treba naviknuti bez njih. I kakav je osjecaj na guzi, a sa frustracijom sto se upiskila mora se nauciti nositi. Tu smo onda mi bitni da ne dizemo nikakvu halabuku kad se popiske, vec da se ponasamo kao da to nije nista. Da se ne bi uplasili ili isfrustrirali. I onda se obuku lijepe, sarene gacice kakve samo veeeelike curice imaju i da vidis veselja ;)

No, kao sto rekoh, moja cura i dalje svuda okolo piski pa mozda i nisam najkompetentnija da pametujem :gigl

E da, sto se tice none koja svira- mislim da to nije dobra ideja, jer onda piskenje i kakanje poistovjecuju sa igrom, sto nije dobro. Jednm sam to negdje procitala, pa mi ostalo, al sad se ne sjecam gdje. Jer onda bude problem kad moraju piskiti negdje gdje nona ili wc ne sviraju :alc
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la MALA2006 » 08 kol 2009, 23:24

i mi se pridružujemo piškanju i kakanju posvuda samo ne tamo di treba :mrgreen:

Vec dva tjedna je 90% budnog vremena bez pelene i sve se mi dogovorimo da će tražiti i pipi i kaka, ali curka to mudro obavijesti kad je akcija već u tijeku ;)
I jaaakooo se srami kad se pokaka u gaćice, sva se sirota sklupča i stisne :(

Za sada smo se jedino uspješno dogovorile da nema piškanja u autu :1
Uredno se vozi u kupaćim gaćicama u AS i popiški čim uđe u more i veli pipi :zivili

Ali nekako nemam osjećaj da će to uskoro potpuno profunkcionirati, a tako bi voljela dok je još toplo.
Ona će ovaj mjesec napuniti 2 godine, a neznam kako skidanje pelena funkcionira po zimi tj jel se uopće isplati pokušavati ako ne upali do kraja ljeta.

Kakva su vaša iskustva sa odvikavanjem po zimi?
:luv :luv :luv
MALA2006
katodiler

PostPostao/la IvaV » 09 kol 2009, 07:40

Ali nekako nemam osjećaj da će to uskoro potpuno profunkcionirati,

ma hoce, garant :dada
A i ako ne, barem smo im olaksale ove vrucine, zamislite samo da morate imati pelene po ovim vrucinama :znoj
Sto se tice odvikavanja preko zime, sve ti je isto sto se tice nje, samo zeznutije za tebe-puno vise odjece koju ce popiskiti, a postoji i realna mogucnost prehlade ako se popiski vani, a vani minus nekoliko stupnjeva.
Moja curka je stalno u Crocsicama, njih i nju samo operem i mir, a sto bi bilo da ima carape i patike...Suknjice sad nosi intenzivnije, jer kad je nezgoda, samo promijenimo gacice i pici misko.

Danas je novi dan, drz'te fige da bude sto uspjesniji :zivili
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la eka_t » 09 kol 2009, 16:47

hehej...imam sina od 2 i pol godine i ne koristimo više pelene uopće!!!to je predivno!!i za malu guzu i za tatin nočanik,hehe :p uglavnom,prvo smo se odvikli pelene preko dana (prije nekih 5 mj.)i to u roku 2 dana mali je znao di i šta i kako!!2 puta se popišao mimo wc-a a svaki drugi put je sam pitao za wc-iako sam ja bila dosadna i svakih 5 sekundi ga pitala da li će ići on me lijepo otkantavao kao da želi reći o bože mama pa zvat ću te,ne budu dosadna!! :dada i tako,odmah drugi dan smo ga stavili spavat popodne bez pelene i nije se popišao!2 i pol sata spava preko dana i nikad niš!!pred malo smo ostavili i noćnu pelenu (a i prije bi,ali zbog okolnosti nekih smo stalno na nekom putu bili pa nam nije bilo zgodno,al da sam znala da će i to tako odmah usvojit bi ga i prije!)a to tako da smo samo rekli da pelena više nema a ni novčića za kupit pelene!!!jdnom kroz noć ga probudimo i odvedemo piškit i to je to!!piece of cake!! :D probajte sve odmah maknut!!!zaista mislim da je to najbolje,ili bar u kratkom razmaku!djeca puno više toga mogu,mi smo ti koji ih nenamjerno kočimo!! ;)
slika
slika
eka_t
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la zeky » 09 kol 2009, 23:42

eka_t i ja mislim a je najbolje odmah sve skinuti (uspijelo nam je s kćeri,al se ona cijelu zimu i proljeće budila suha, i bome pelene od 1,5g nosila više za ukras nego joj je bilo potrebno al eto bila zima pa mene bilo frka,pa to riješili za 2.rođendan) al sin se skoro svako jutro budi popišan,mada je cijele dane bez pelene,uz to da on ne priča,skine gaće,sjedne na tutu ,obavi kaj treba,ustane i isprazni tutu (ako ju ja ne uhvatim prije njega :) ) i odmah uzima drugu (ostala od seke a on je morao dobiti svoju :roll: ) i stavlja ju na mjesto tako da ja mislim da se mi nebumo baš tak lako riješili noćne pelene kak smo sa sekom :dunno
da,jučer mu pobjeglo (pokakao se u gaće) i odmah tuga i jad jer zna da se to ne radi u gaće i uredno veli nene kad ga pitam jel se kaka u gaće a meni sav :lol tak pokakan i lud jer ga smeta.A kad mu pobjegne koja kap u gaćice odmah skida i kod oblačenja suhih detaljno provjerava jesu li suhe :lol :lol
Ah,da usput i pohvalim Simona,danas je prvi put spavao popodne bez pelene (napokon sam se odvažila mada se danima popodne budi suh) :cheer
Mamini anđeli
Adriana-Ady 25.07.2004.
Simon 20.10.2007.
zeky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la MALA2006 » 09 kol 2009, 23:47

I moja curka je stalno u crocsicama baš radi toga ;)

veceras u setnji se dogodila novost, imala je pelenu i veli mama pipi, pitam ju jel piškiš i kaže da :zivili
Do sada nikada nije obavještavala kad ni piškila u pelenu, samo kad je gola ili u gaćicama.
Sad si nekako mislim da ćemo i uspjeti do kraja ljeta :lol
:luv :luv :luv
MALA2006
katodiler

PostPostao/la IvaV » 14 kol 2009, 10:58

Sa zebnjom u srcu i opakim oprezom, usudit cu se staviti bas ovaj smajlic:
:joy :joy :joy :joy :joy
Moja velika cura od 2.2 godine, upsjesno ostavlja pelenu. Vec treci dan piski samo u wc i to odusevljeno i to sama trazi. I ako ju mi stavimo, onda onako "stisne" i uvijek nesto krene. Sve ponosna onda povuce vodu i nema vise nikakve ljutnje oko nicega. Ako se i nezgoda dogodi, to je jer je mama zaboravila ponuditi da piski :oops: , a ona se sjetila tek kad je krenulo. Onda to pobrisemo i idemo dalje. Podovi i kreveti mi se nikad nisu ovako blistali :lol

Kakala je samo jednom u wc i to ce jos malo potrajati, iako me obavjesti: mama, ja tiskam. Onda brzo trk na wc i ili je to vec obavila ili onda kaka u wc. Al ima vremena, nadoci ce i za to :dada

A koliko sam dramila i brinula... :oops:
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

PostPostao/la olja » 14 kol 2009, 11:27

Iva :zivili Bravo za P. :kiss
I svim ostalim "ostavljacima pelena" :lol - bravo!! :joy
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la Hope77 » 14 kol 2009, 12:00

Mi smo se lako odvikli pelena prije nekih 2,5 miseca, sve je stvarno brzo prošlo, ali dogodilo nam se da se 2 puta od kad je bez pelena da je piškio u krevet (sinoć je bilo 2. put).
Ne mogu to sa ničim povezati, niti sa više tekućine prije spavanja ili s nečim slično, jedino što šmrče i malo je prehlađen pa ne znam da li to može utjecati na to (njemu je noćna pelena uvik bila suha, tako da sam se iznenadila sa ovim).
Do kad su vaši tako ponekad piškili u krevet? Brine me jer uskoro idemo kod jednih prijatelja pa se mislim da li da stavim nešto na madrac ili ipak ne :dunno
E da, i sad kaka svaki dan, to je bio problem kad je skinio pelenu, išao je svakih 2-3 dana, a u peleni je to obavljao svaki dan, tako da nam ni to nije više problem :)
Hope77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la zeky » 14 kol 2009, 12:59

IvaV :joy :joy :joy

Hope77 ma stavi ti nekaj kod tih frendova na madrac,čisto iz predostrožnosti.Ak se dogodi da ipak ne promoči,a ak se ne dogodi jeeeeeeeeeeeee...

Eto,ja stavila S spavati sad,bez pelene :dunno pa bumo vidli....obavili sve prije spavanja,pa po svemu nebi trebalo biti problema (stavila sam pod plahtu onaj podmetač iz niveine torbe :D )
Mamini anđeli
Adriana-Ady 25.07.2004.
Simon 20.10.2007.
zeky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Ivy26 » 14 kol 2009, 13:04

I mi pomalo napredujemo,jučer bili u gradu bez pelene i nismo se upiškali.Prek dana uspijemo biti u 1 gaćicama-suhim,a dok spava još nosimo pelene jer po noći pije dosta mlijeka

Zeky
Tutu čak i u park nosimo jer gospn neće piškiti stoječki,tj mislim da ne shvaća da može i tako
i mi smo imali isti problem ,sada unatrag 5 dana uspješno piškimo na stoječki ali tu i tamo se malo sagiba kao da bi čučno.Njegov moto je "ako može seka čučiti mogu i ja" :lol
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

PostPostao/la zeky » 14 kol 2009, 13:36

Ivy26 i mi se pridružujemo čestitkama :kiss

Ja zaboravila pohvaliti S.Bili smo u sri cijeli dan u zgbu i nijednom mu nije pobjeglo :) čak je 2x spavao u kolicima,pa smo ga odmah vadili na tutu kad se probudio.Bio je u peleni samo do bolnice i tamo jer smo imali neku pretragu u klaićevoj pa da od straha nebi pobjeglo,al nije,obavio to na tuti ispred bolnice (svi zbunjeno gledali kak vadim tutu iz kolica :lol ) i poslije pretrage.

I meni se kćer par puta popiškila u krevet i to u zimsko vrijeme i baš je bila nekaj nahlađena tak da vjerujem da to ima veze s tim :dunno a inače nikad nije piškila gaće....Sad ima 5 a dogodilo se zadnji put kad je imala šarlah u 3mj i jako visoku temp i nije se mogla micat od nje pa joj malo pobjeglo.
Mamini anđeli
Adriana-Ady 25.07.2004.
Simon 20.10.2007.
zeky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Hope77 » 14 kol 2009, 14:00

Super ako je to zbog prehladice :)

Iva, super :joy

Ivy, super za lagani napredak :srca
Hope77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la jale » 14 kol 2009, 16:27

:oops: mi smo odustali...

ali 24. idem na godisnji pa cu se potruditi da po danu nema pelene i da nauci gdje se sta radi. ona dodje do solje, pokaze i kaze kaka. al se ukaki tako sto malo digne nogu u stranu, pokaki se i onda kaze mama kaka... :bonk i bas me gleda kao mulac kad joj kazem da se ne kaki u gace nego gdje i mama kaka u wc i ona ode i pokaze solju al ne fercera da ona sjedne na nju.

:alc
Neko to od gore vidi sve...
jale
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la olja2208 » 22 kol 2009, 10:22

:zivili :mah bravo za sve ostavljače pelena, samo naprijed!
S. 2007. G. 2010. V. 2012. P. 2014.
slika
olja2208
ja bih htjela imati more 24 sata

PostPostao/la Hel_Lanna » 26 kol 2009, 14:13

Moja Lanna je u ovom mj napunila 2 godine..
Zadnji mjesec dana poceli smo je navikavati bez pelena ali uzalud.
Kada smo kuci po danu joj nestavljuamo pelene i kada nema pelene ona nece obavvtii nuzdu i da naglasim tutu i negleda.
A kada idemo u setnju ili negdje vani kada se pokaki nece da sjedi,moramo joj promjeniti pelenu.
Ma nema frke,prijateljicin sin je naucio tek sa 3 i pol godine..
A ajde sta ima veze kupovace mama pelene do skole:):)
Lanna 2007-Mamina princeza
Deen 2010-Tatin nestasko
Hel_Lanna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la olja2208 » 09 ruj 2009, 13:48

HL, očigledno nije još spremna, bez brige, možda će samo jedan dan kliknuti, ti ćeš pratiti signale i tad kreniti s odvikavanjem, idealno je ljeti zbog temperature ali nema prepreke početi ni u neko drugo vrijeme.
slika
olja2208

PostPostao/la zeky » 09 ruj 2009, 22:10

Hel_Lanna je napisao/la:A ajde sta ima veze kupovace mama pelene do skole:):)

ko da slušam sebe prije nekih 2,5mj :mrgreen: samo polako,kao kaj olja veli,samo joj treba neki klik i onda je to to ;) :kiss
mi smo uspjeli skroz na skroz ostaviti pelenu :joy
neki dan se nahladio i nije se mogao kontrolirati i pitam je njega oću mu pelenu staviti i veli on "ahaa" i jel će piškiti u pelenu veli "nene" i bome nije,dva dana je imao pelenu i nije piškio u nju (mada mu je malo pobjeglo),uredno je išao na tutu....miš moj maji :hug
Mamini anđeli
Adriana-Ady 25.07.2004.
Simon 20.10.2007.
zeky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Nikam » 12 ruj 2009, 22:19

Mi smo uspjeli,evo vec dva tjedna piskimo i kakamo na wc skoljku kao veliki.Bilo je u pocetku pisanja posvuda i sada joj se kad se zaigra desi da joj malo pobjegne u gace(kakina najcesce)ali nema frke,ostatak obavi na skoljku i mirni smo.Nakon sta sam vidjela da joj je 5 dana za redom suha pelena ujutro,skinuli smo i nocnu.Prije spavanja se popiski i ujutro me obicno oko 6.30 probudi i pita za pisanje.Imamo 2,2 godine i misija obavljena,e sada da se jos rijesimo dude(mislim da ce to biti puno teza misija) i bit ce prava velika curka.Za svaki slucaj imam nepropusnu navlaku preko madraca,zlu ne trebalo...
NAJLJEPSI OSMIJEH JE OSMIJEH VASEG DJETETA
Nikam
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la olja2208 » 12 ruj 2009, 22:32

Zeky i nikam, bravo za nove bezpelenase! Veliki korak je napravljen!

Nikam, i dudu cete vi tako, bez puno muke...i ja sam mislila da ce nama ici tesko a ona je ostavila sa 16 mj., dva dana je kukala a poslije kao da ju nikad nije ni imala...sad se ponekad desi da 'posudi' dudu od lutke :D , al' ta je plasticna pa joj je to vise fora.
slika
olja2208

PostPostao/la zeky » 13 ruj 2009, 21:04

Nikam bravo za veliku curu bez pelena :joy
samo polako,bude ona i dudu makla,pa nemoj joj odmah uzet sve :mrgreen:
nama se zadnjih dana događa da on trpi do zadnjeg trena i onda mu malo pobjegne i to onda tako cijeli dan (npr.danas -poludila sam više :angry i sad znam da će par dana opet biti sve u redu)
Mamini anđeli
Adriana-Ady 25.07.2004.
Simon 20.10.2007.
zeky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lara.b » 16 ruj 2009, 14:17

Evo i nas malo k vama.
Bravo za sve koji su se uspješno riješili pelena! Uff..blago vama.
Moj mali je navršio prije mjesec dana 2 godine i još uvijek smo u pelenama.
Nije mu wc ni malo stran, sve kuži, čak i traži da ga stavimo ali da bar zbog pravog razloga..
uglavnom, frajer bi puštao vodu :roll:
Objasnim ja i sto puta da može pustiti samo kad nešto obavi ali ništa.
On malo sjedi (cca.minutu, 2) i kad vidi da neće biti ništa od neke konkretne radnje ode dole.
Ne želim mu to uskraćivati jer sve čekam desiti će se i nama to čudo, ali...hm...do kad ovako pitam se. Možda nešto krivo radim :dunno
Tutu od početka baš ne preferira jer ga veli zuja (žulja) pa smo kupili onu mekanu, malu dasku za wc.
Na moru je piškio u vodu i to mu je bila fora, ali ostalo je na tome.
Pitam ga svako malo ali kad je zaigran kaže NE, dok se u suprotnom ponovi scenarij s početka priče.
Do sad je svega 1 kakao i piškio u wc.
Eto...pomagajte..nastaviti ovako ili štogod promijeniti??
lara.b
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Nikam » 17 ruj 2009, 18:33

LARA-ma ne radis nista krivo,njima se samo mora desiti klik u glavi.Samo ti njega stavljaj na skoljku,ni Nika nece na tutu,pitaj ga cesce kad vidis da je puno pio,kad se zaigraju normalno je da se zaborave,i nama se to desi.Izmisli neku pricicu,mi smo iskoristili naseg malog necaka i rekli smo joj da njemu trebaju pelene i da cemo ove koje su nam ostale dati njemu a ona ce lijepo kao i sve velike cure pitati mamu i tatu kad joj se piski.Na pocetku je bilo pisanja svukuda a sada je to vec super.Desilo nam se nocas da se popiskila u krevet i to zato jer je stvarno puno pila navecer,a ja se nisam sjetila po noci ju staviti na wc pa se dijete upiskilo prvi put u dva tjedna.
Ma sve ce to doci na svoje,kao i nasa duda.Da Zeky-nesmijem joj sve uzeti :lol ,a dudu pogotovo.... :mah
NAJLJEPSI OSMIJEH JE OSMIJEH VASEG DJETETA
Nikam
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la zeky » 17 ruj 2009, 23:44

Opet nas hvalim :mrgreen: al neću puno jer da nebi bilo nismo znali :D
Već 3 dana piškimo ko vejjjjjjjjjiki :klanja ,danas čak nismo ni nosili tutu...
Ali mu je zato sad fora protestirati kad skužim da duže nije piškio pa ga krenem skidat,urla ko da ga mlati netko i bježi,al se uredno popiški nakon kaj ga skinem i plješće bravo :rolf

Lara samo vi nastavite dalje na wc,probaj ga malo češće stavljati.Kod nas je upalilo da ga stavljam isti tren kad se probudi (još dok je pelenu imao)
Mamini anđeli
Adriana-Ady 25.07.2004.
Simon 20.10.2007.
zeky
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju.