Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: NOVI BISERI, RAVNO IZ MORA ;)

20 tra 2012, 09:49

To je bilo prije cca 2 mj, sad je naučila ispravno:
Kad smo ju pitali šta krava daje odgovorila bi Kakan (kakao)

20 tra 2012, 10:05

tin me htio pregledati kao doktor
diši tu
sad diši iza
sada jedno uho
drugo uho
sada jezik vani
reci aaaaaaaaaaaaa
i onda meni doktorica da bombon

to je valjda najvažnije
:hahaha

21 tra 2012, 14:25

vidi girica galeba.... kaze "kva kva"....

22 tra 2012, 10:16

kaže tin damjanu danas: nemoj plakat, moraš naučit pričat!

23 tra 2012, 09:15

Genijalci :hahaha

27 tra 2012, 14:39

mm kaže za vilicu pinjur a ja perun. pa da ne zbunjujemo tina jučer za stolom se raspravljamo kako ćemo vilicu zvati.
dogovorili smo se za kompromis :hahaha - vilica.
i kažem ja tinu: jedi vilicom. a on meni: mama, nije to vilica, to je bockalica, s njom se bocka. :hahaha

30 tra 2012, 14:02

ma tin je genijalac :hahaha

30 tra 2012, 14:06

latica je napisao/la:ma tin je genijalac :hahaha
potpis!

30 tra 2012, 17:05

predobra tema-nasmijala sam se do suza
moj još ne priča,ali jučer smo bili u šetnji s prijateljicom koja ima curicu od 3 mj i njenom nećakinjom(3 god)...prijateljica odjurila u trgovinu ,mi vani čekamo i beba počne plakati,moj T ju začuđeno gleda.
ja pričam svom sinu-vidiš kako plače ko mala kozica,a nećakinja me ubije pogledom i kaže-ona nije kozica,nego si ti velika koza i odjuri u trgovinu prijateljici mene tužakati kako sam rekla da je mala kozica :hahaha :hahaha

05 svi 2012, 15:09

mama, kad ti budeš mala ja ću te vozit u kolicima - kaže meni tin.

11 svi 2012, 11:59

Dođemo doma iz vrtica i veli meni moj Leon...
- mama nismo ponjeli iz vrtica moj crtic, kako si to mogla zaboraviti?
- leone moras nauciti TI brinuti i misliti o svojim stvarima koje poneses u vrtic da ih moras uzeti i ponjeti doma.
- ali mama ti si ta koja moras misliti za mene, ja sam jos mali i to nije moj poso da se ja brinem o sebi i svojim stvarima, zato imam tebe!

I KAJ DA JA DJETETU NA TO ODGOVORIM ??????? 3 i pol godine :ajme :lol

11 svi 2012, 19:28

Jewel je napisao/la:Dođemo doma iz vrtica i veli meni moj Leon...
- mama nismo ponjeli iz vrtica moj crtic, kako si to mogla zaboraviti?
- leone moras nauciti TI brinuti i misliti o svojim stvarima koje poneses u vrtic da ih moras uzeti i ponjeti doma.
- ali mama ti si ta koja moras misliti za mene, ja sam jos mali i to nije moj poso da se ja brinem o sebi i svojim stvarima, zato imam tebe!

I KAJ DA JA DJETETU NA TO ODGOVORIM ??????? 3 i pol godine :ajme :lol

nista.... sam pokusaj da se ne zacrvenis previse... :hahaha .... ma klinci su nam mrakacha.... mene plasi kad moj progovori i pocne vise razmisljat..... :mrgreen

16 svi 2012, 11:59

neki dan za ruckom raspravljamo tko ce jesti kakva jaja, i veli moj dvogodisnjak kako ce on na oko, mama kajganu, a tata (na kojeg je bio ljut) sirova i odvali se od smijeha :hahaha

27 lip 2012, 14:52

jučer tin došao u sobu dok sam dojila
došao mm i kaže mu da idu u dnevni
a kaže tin njemu: čekaj tata, ne mogu u dnevni, nismo se još podojili
baš je tu riječ rekao: podojili :hahaha

dobio je vatrogasni komion, funkcionalan, ima gumu, vodu, dizalicu....
i kaže on meni za stolom da bi ga nosio na kupanje (a kamion oooogrooooman)
ja mu kažem da nema mjesta u autu
prošlo neko vrijeme, ja zaboravila na to totalno.
tin meni: nek damjan ostane doma, neče on s nama na kupanje
pa ja objasnim da ne može damjan ostat sam doma, naš braco i blabla
tin uzdahne i doda: a dobro onda, neka i tata ostane s njim.... onda ima mjesta za kamion.

28 lip 2012, 20:45

Pa treba vatrogasni kamion napuniti vodom, fućkaš bracu i tatu, samo zauzimaju mjesto u autu :hahaha .
A ja se neki dan spremam okupati nakon što se princeza okupala i u kadi još bile njene igračke, a tata ju iznosi iz kupaone i veli da se mama sad ide kupati, kad čuješ nju strogim glasom- Ali neće se mama igrati s kanticama! I tako se ne smijem više ni igrati, a tak sam htjelaaaa :lol

25 srp 2012, 12:10

secemo se nas dvoje do kauflanda koji nam je u kvartu.... i oce on posto-poto unutra kupiti nesto..... kazem ja njemu da nemamo para sve smo potrosili..... a gospon se okrece prema nasoj zgradi i pokazuje TATA TATA...... naime mm je prije toga u ducanu platio speceraj i dijete upamtilo da tata ima para u takujinu..... :mrgreen

trazio mestar da mu poplun donesem u boravak e da se moze valjat po njemu kao da se kupa u plicaku... vice on BUĆ BUĆ.... i kazem ja njemu da je on moja ribica...... NEEEEEE kaze dijete..... nisi mamina ribica? a sta si ti mamino? ..... GIC GIC kaze malac......

27 srp 2012, 14:59

Jedan friški biser za skorašnju odjavu sa ovog pdf-a.

Mene rastura glava, J viče i lupa po kući. Kažem mu da prestane jer mi sve to zvoni u glavi. Zvono? A kako, pita on.
Ddoingg, ddoingg, ddoingg, objašnjavam.
On prisloni glavu na moju i sluša.
Kaže da se ne čuje ništa. :rolf :rolf

27 srp 2012, 23:05

G. 2,4 god.
ne voli kad je "previše ljubim" pa mi najčešće kaže:"sad je dosta!"
a zadnji izgovor joj je bio:"nemoj me toliko ljubiti, od toga mi se kašlje!" :lol

01 kol 2012, 17:15

secemo se gradom.... u jednoj ulici u dvoristu dva velika smedja psa... neka vrsta doge.... vidi ih girica kaze "KOONJ!!".....

10 kol 2012, 09:43

Afanu je neko prije izvjesnog vremena donio mlijeko sa ukusom jagode i on se zesce na to nalozio. Sad mu i mi kupimo s vremena na vrijeme :ajme .

Uglavnom, jutros se on probudio i trazi mlijeko, obicnog nije bilo, pa mu ja ponudim to od jagode. Naravno, okice se zacaklile od srece, i odmah se razvezao (kad mu je nesto pravo drago, odmah krece prica).

I kaze: "Kuaua daje mlijeko, i koza daje mlijeko. A ovaj odje Afan pije mlijeko". Kazem ja jeste i pitam ga otkud mlijeko od jagode. A on ce:"Jede jedna kuaua puno, puno, puno jaguda, onda bude jaguda mlijeko". :lol

08 ruj 2012, 14:28

Malecki i ja se igramo na kaucu i on se baca po meni i jastucima ko mali bik i kazem ja njemu tko je moja mala kravica?on stane i kao razmislja i odgovori muuuuuu :hahaha !sta je najbolje do tada nikad nije znao rec kako se kravica glasa!2 godine ima ;)

15 lis 2012, 21:23

Moja H napunila 2 godine krajem lipnja i tako dok je ljeti trčkarala u peleni ( kojih smo se bezuspješno pokušavali ostaviti :mrgreen ), ponekad bi se i pokakila. Znate kako ono pelena se objesi kada je govance ( ajde dobro, kada je veća količina) u njoj.
Onda bi H pokazala na guzu i rekla " Ima gouno, mini pelu" ( Kao da ima govance i da joj promjenimo pelenu).
I tako došli mi na plažu, tata se skinuo u kupače, a H pokaže prstićem ravno na mjesto .. jel, ..hm :oops: gdje se u kupačima nalazi pišo i kaže glasno " tata ima gouno, mini tata pelu" :ajme :nesvist :lol

17 lis 2012, 16:15

May je napisao/la:Moja H napunila 2 godine krajem lipnja i tako dok je ljeti trčkarala u peleni ( kojih smo se bezuspješno pokušavali ostaviti :mrgreen ), ponekad bi se i pokakila. Znate kako ono pelena se objesi kada je govance ( ajde dobro, kada je veća količina) u njoj.
Onda bi H pokazala na guzu i rekla " Ima gouno, mini pelu" ( Kao da ima govance i da joj promjenimo pelenu).
I tako došli mi na plažu, tata se skinuo u kupače, a H pokaže prstićem ravno na mjesto .. jel, ..hm :oops: gdje se u kupačima nalazi pišo i kaže glasno " tata ima gouno, mini tata pelu" :ajme :nesvist :lol

:hahaha :hahaha ....... :rolf :1

18 lis 2012, 08:26

Lori neki dan u raspravi za ručak (dvi i po godine)
Ja; Lori oćeš polpete s pireon il sa manistron
Lori; Sa meson mama :lol

Lori neki dan u raspravi za ručak 2,baba kuha
Sjeda za stol pogleda tanjur i pita;
Jel ovo krokodil??? :hahaha

Lori u raspravi za marendu
Došla nam teta,narizali malo pancete i sira i mama izvadila kiseljene paprike
Lori navalila na pancetu kad je baka pita oće paprike
Ona se okrene i skroz ladno odbrusi; tebi papike meni paćeta :hahaha

I jap,Lori vooooli hranu :nata

18 lis 2012, 08:30

May je napisao/la:Moja H napunila 2 godine krajem lipnja i tako dok je ljeti trčkarala u peleni ( kojih smo se bezuspješno pokušavali ostaviti :mrgreen ), ponekad bi se i pokakila. Znate kako ono pelena se objesi kada je govance ( ajde dobro, kada je veća količina) u njoj.

:hahaha :hahaha :hahaha

28 lis 2012, 17:07

kopiram sa generacijskog.
olja2208 je napisao/la:moram podijeliti zadnju Glorijinu provalu,
jucer imali goste, ona za stolim, jede brokulu,
kazu joj:"bas dobro sto volis brokulu!"
ona:"ne volim, jedem jer mi je nizak hemoglobin :shock , a volim zitarice, sir i mlijeko!" , sva ozbiljna. :hahaha

10 stu 2012, 21:27

Trogodišnjak od moje susjede:

Mama: Ivane, hoćemo li dudu odnijeti nekoj bebi kojoj treba?

Ivan: Može mama, ali cike nedamo :hahaha

27 stu 2012, 20:07

Veli meni klinac od dve i pol god , ; odi mamA ja ti pričam priču : bio jednom jedan dinosauRRRRR (to se malo pravi sa R) ... i on je jeo biljke. A vani je puuuuuuuuno auta i autobus. A djeca se voze na biciklu :hahaha :joy Ja sam pukla od smijeha .. malo moje zlatno ...

27 stu 2012, 20:09

E ima još jedna : Veli on meni : mama , imam lulicu , vidiš mama?!
Ja: Da sine , a šta ima tvoj prijatelj Ivan?
On: hhmmm ... neznam .. on ima neku smješnu lulicu ( pišo) :hahaha

18 sij 2013, 14:20

Uči baka Juru pravilno izgovarati riječi (preskače slogove u dugačkim riječima)
baka: reci di-za-li-ca
jura: di-zi-ca
baka: reci di-za-li-ca
jura: di-zi-ca
baka: ponavljaj za menom di-za-li-ca
jura: baka, ponavljaj za jurom DI-ZI-CA! :hahaha
Tema je zaključana