29 srp 2015, 12:06
sunceko29 je napisao/la:ma moja svekrva je super, vrijedna žena i super se brine za L kada ja radim no mi živimo u istoj kući (istina, odvojeni ulazi, stanovi, bla, bla). Ne petlja nam se u život i sve to ok funkcionira no u zadnje vrijeme se zakači s nama i kada ja dođem s posla - trči za L da bude ga ona obrisala, dala mu čašu vode ili tak nešto. Mene preokrenulo i pop....... stvarno malo vremena provodim s njim u tjednu jer dolazim s posla u 17h (on spava već iza 20h) i to malo vremena želim provesti na miru i igrajući se s njim kvalitetno bez nje i točka.
tako sam i ja kad sam radila dođem u 5 po njega a on već oko pola 9 ide nina nana,i kad bi došla nebi znala što bi prije,večeru,veš,čiščenje ili kaj.sad sam već mj dana doma i kako se sad ovo vrijeme malo primirilo napokon nešto mogu napravit,jer su me mučile mučnine za poludit
29 srp 2015, 12:07
pčelica_maja_23 je napisao/la:pozdrav jopice dobrodošla!!
i ja sam ti trudnica. treći put.![]()
![]()
i zovem se jopica u RL hahaha
29 srp 2015, 12:14
Tinica je napisao/la:Sunčeko znači kad se vratim sa godišnjeg ovdje će biti jedan rozi potpis![]()
![]()
![]()
![]()
29 srp 2015, 15:03
29 srp 2015, 20:42
svaka cast!!!!
neka trudnoca bude skolska... Navijamo za jednu sekicu.
29 srp 2015, 22:13

29 srp 2015, 22:38
30 srp 2015, 08:39
30 srp 2015, 11:30
latica je napisao/la:Sunceko, a sta da kazem, cestitam.od srca, svaka cast sto si to tako dugo skrivala od nas, sigurno ti nije bil lako, puno ti ljubavi saljem odavde da sve bude super. A s obzirom da ne sumnjam u tinicu, cekam da ticker porozi!
Uuuuživajte na moru!!! Rastopila sam se na tvoje piliće
30 srp 2015, 12:31
moramo i ostale nase ljetnice natjerati da se ovdje vrate
cestitam ti, i zelim ti skolsku trudnocu i sto laksi porod
Meni tako fali da legnemo sci zajedno, ali moji vise ne zele, oni su sad, jelte, veliki
Tako da se budim u zagrljaju samo sa Bornom, koji ujutro dodje k meni kad tata ode pofo
bebi vidri, mogu mislit kako ste ponosni na nju
Kad se provozao, nemozes ga izvaditi van. Bas da vidim koliko ce ga drzati odusevljenje. Cak ima i peken (gepek) , nemoram ni reci da se i tamo uvukao
30 srp 2015, 14:59

30 srp 2015, 18:46
30 srp 2015, 19:10
Tinica je malo krivo skopčala. Do nedavno trudnica, sad friška mamica 2x

Neka sve lijepo i uredno prođe i da uživaš nakon što ti prođu mučnine. Svekrva dobro dođe za čuvanje, ali znam kak je to kad se "objesi" jooooj!
izdrži...
ti same šampione doma skrivaš!
zato što radim i druge svakodnevne stvari s njih petero doma, ma divno, kaj da vam velim, završit ću do polaska u subotu ujutro negdje oko 4h
31 srp 2015, 08:29
31 srp 2015, 09:12
31 srp 2015, 10:56
Tinica je napisao/la:Tko danas ide na godišnji![]()
![]()
![]()
pčelica_maja_23 je napisao/la:Sunčeko!! Kad ti je termin? Kako se osjećaš? Mučno?
Mučno mi je ful (jače nego s L), onaj užasan umor gdje sam mogla zaspati stoječki je prošao no inače sam (kuc, kuc) ok
Apetit kada mi nije zlo mi je ful pojačan (s L isto toga nije bilo) i jede mi se junk i slatko
(iako se trudim jesti zdravo)
Predvečer su nam došli gosti - 3 para kojima su klinci kod baka i deda tako da smo kad je L zaspao se baš lijepo zabavili - klopali, brbljali...
31 srp 2015, 11:01

31 srp 2015, 14:13
31 srp 2015, 23:35

ja sam se vec lagano pocela otvoreno sukobiti sa svojom sveki jer vise nemrem slusati kako i gdje i sta i zasto i kako je najpametnije i kako ne smijem itd itd itd.
zna
dobrodosla!!
03 kol 2015, 08:39
03 kol 2015, 09:38

03 kol 2015, 10:30
03 kol 2015, 12:53
Mi se kupamo suuuutra, krećemo oko podne tako da smo već oko 17h na plaži - ne moram govoriti koliko se veselimo! Idemo u Rogoznicu prvi dan u kuću od bratića od mm-a, u srijedu L ostavimo mojima da imamo probu spavanja popodne i navečer za idući tjedan (držite fige da to prođe ok; mm i ja isplanirali romantičnu večeru u našem dragom restoranu u kojem smo prije L uvijek klopali), u četvrtak ćemo se zaletiti do Sinja (tamo je jedan dio rodbine od mm-a) pa da L vidi konje kako vježbaju za Sinjsku alku i u petak i subotu smo u Rogoznici i kupamo se po cijele dane. U nedjelju vodimo L mojima, poručamo, popijemo kavu i mm idemo predvečer za Zg, a L ostaje s mojima taj idući tjedan - mi pičimo dolje onda u petak pa smo do ponedjeljka dolje svi skupa....
držim fige da je uskoro gotov vaš stan i da bježiš! Ma i ja sam kada sam se malo smirila pokušala samoj sebi objasniti da je možda takva jer mi "pomaže jer sam trudna" no znaju još od L da pomoć tražim jedino i isključivo kada mi treba (a to je tada bilo nikada). U svakom slučaju sada L i ja imamo svoje vrijeme poslije mog posla i uskoro ću biti doma s njim pa ćemo imati cijele dane za nas dvoje... Btw. kak se ti osjećaš sada u finishu?
baš sam se raspekmezila jako!
03 kol 2015, 13:00
sunceko29 je napisao/la: Btw. kak se ti osjećaš sada u finishu?
...
upravo sam s pregleda - hb sve je ok, bebica veselo pliva![]()
baš sam se raspekmezila jako!
03 kol 2015, 14:42
Ja radim u Vukovarskoj, možeš si misliti kak je meni super dolaziti do posla radi regulacije prometa
Nisam te pitala di ćeš roditi?
03 kol 2015, 17:55
03 kol 2015, 20:51

03 kol 2015, 23:50

04 kol 2015, 08:49
ŠokNaŠok je napisao/la:izgleda da je carici izasao jacmenac na oku. pitam se kojoj se trudnici zamjerila
04 kol 2015, 09:02
super za Vinogradsku, tamo sam ja rodila L tako da ću i ovaj puta na provjereno
Danas popodne kupanac juuuupiii!!!
Pjeva pjesmice eci peci pec, išo medo u dućan, pliva patka preko Save (naša verzija je volim te najviše na kraju
), en ten tini...