07 ruj 2015, 12:07
što reći i na kraju sam ga jedva odvukla doma, svi su otišli, jedini on ostao pa smo izašli vani igrati se. Eto ja prezadovoljna, nadam se da će tako biti i sljedećih dana. A vrtić je stvarno lijep, super je uređeno, veliko dvoriše imaju ma sve 5.
lijepo se zabavite
07 ruj 2015, 12:19
jako jako lijepo sigurno će mladi gospodin uživati
Super stvar svake godine kupujem i njoj i njemu po jedan. Mislim da će ove godine iznositi onaj od prošle jer joj nije na knap. 07 ruj 2015, 13:11
stvarno kad vam kažem, nekad ima konstrukcije rečenica takve da ko da pričam s odraslom osobom
07 ruj 2015, 13:48
07 ruj 2015, 15:47
07 ruj 2015, 16:45
I bravo za spavanje u svom krevetiću-nisam baš sigurna da ću skoro to doživjeti s D
)
. A za štitnjaču vjerujem da će sve biti ok
i lijep provod večeras vam želim!!!
08 ruj 2015, 08:45
bravo bravo
08 ruj 2015, 09:35
ali bilo mu je zabavno prvi dio, a onda je odustao jer je trenerica rekla neka pokušava reketom lopticu udarat o pod da vježba, a drugi su svi išli napucavat loptice. ali oni idu već neko vrijeme, on je došao tek vidjet. mislim da ćemo možda još jednom otić ako budde htio vježbat s lopticom doma do tad, ako ne - gimnastika se vraća
08 ruj 2015, 10:07
Ma da odvedi ga još jednom
U HNK je bila fešta ATJ LUČKO i sad su bile klape i pjevale "Mi smo prvaci" i ja snimku pošaljem Franu sa riječima "Mi smo prvaci, mi smo prvaci, sav ovaj sjaj i pobjeda i pehar nas znam da vrijedio je bola, mi smo prvaci..."
On je mislio da smo mi na fešti zato što su osovili momčadsko prvenstvo Hrvatske a on ostao doma
pa sad tražim neke ideje sa teniskim igralištem i reketima i lopticama
I onda Fran u nedjelju ide za Umag
08 ruj 2015, 10:18
08 ruj 2015, 10:20
Tinica je napisao/la:ja sam zadužena za tortu (naručiti, da se ne bi krivo shvatilo)pa sad tražim neke ideje sa teniskim igralištem i reketima i lopticama
08 ruj 2015, 10:24
08 ruj 2015, 11:37
Bravo za provod! Mi ćemo sutra najvjerojatnije do frendova na večeru, moram vidjeti jel moja mama ili svekrva mogu pričuvati L navečer.
Glavno da je tvoj veliki tajni agent probao!
L isto baš jako voli sport! Nabija loptu stalno i iskreno znam da je rano no mm se aktivno bavio rukometom i super mu je išlo (danas ga zezam da nije bio lijen da sam mogla biti žena rukometaša
) i kužim da L ima stvarno jako i precizno baca loptu rukom, vidjeti ćemo s vremenom što će biti od toga. Drago mi je jako da K voli vrtić , neka tako i ostane
08 ruj 2015, 13:44

09 ruj 2015, 09:11
09 ruj 2015, 09:26
malo smo kuhali skupa, pa smo mm i ja otišli na brzinu vidjet neki kauč, bak aih pričuvala i onda smo kad sam ja došla malo spremali po kući, sastavili foteljicu iz ikee i tak. kaže moja M: hvala bogu da je mama došla
sunčeko, to i tebe čeka, L će bit super stariji brat, već znam
09 ruj 2015, 11:00
mislim Fran ju je crtao pa smo gledali fotke sa pinteresta i onda ideje stavljali na papir. Mislim da će biti prekrasna
09 ruj 2015, 11:10
On je više maza starijih seka.
10 ruj 2015, 11:48
10 ruj 2015, 12:06
latica je napisao/la:jutro i od nas!
jutros opet tuga kad je bratac rekao da bi išao gore, ali toliko mi je to divno kad je on onda zagrli i ona njega i on kaže: ajd dobro, malo ću ostatsunčeko, to i tebe čeka, L će bit super stariji brat, već znam
![]()
L je dobrica i emotivko moj tako da mislim da će biti supe brat
10 ruj 2015, 13:01
nije on ni prvi ni zadnji koji se pravi važan, nek frajer uživa! osim toga i on je na adaptaciji, nema veze što on ne plače i što nije tužan, on se isto prilagođava novim okolnostima. ništa se ti ne brini, on će to sve sam odradit i super će mu bit!
eto sad se vidi di djecu češće vodim - po birtijama ili po kazalištima
10 ruj 2015, 14:00
i dobar vam provod! 
to je današnji lifestyle. Ili birc ili kazalište. Šta'š. Nekad smo se igrali u hrpi pijeska, sad imamo urbana dječja igrališta i pazimo da se ne uprljaju negdje... znaš onu pjesmu "kud ću s tobom osim u teatar"
šalim se malo. Al je činjenica da djetinjstva naše djece i naša nekad nemaju previše sličnosti! Kad se sjetim, tu gdje je sad prek puta moderno naselje, kad sam ja bila mala, bile su štale i krave su po cesti išle na pašu... da su te babice žive, kaj su krave po cesti terale, i da vidiju kakvi su to auti, bi na rit opale! 

10 ruj 2015, 14:03
10 ruj 2015, 14:07
ona bi u kafić ha?
i istrgam mu papir iz bilježnice i počnem vikati da jel on normalan da mi šara i crta neke likove po školskim bilježnicama a on
Počela sam se plakati neznam jel od smijeha, jel od sreće ili čega već... i onda smo se zagrlili i rekla sam mu da mi oprosti da sam mislila da šara čudovišta i da mu je dosadno pod satom a on meni ma nema veze ionako sam to imao za domaću zadaću ali sam nacrtao pod satom da ne moram doma...
Ančicu sam stavila sad u drugi plan jer njega pak nema drugi tjedan ide na Europsko prvenstvo u Umag pa ću onda biti samo njezina mamaaaaaa
I evo upravo se vratila još se malo tresem jer mi je drugačiji i vozila sam sve u drugoj brzini...
10 ruj 2015, 14:39
10 ruj 2015, 14:58

kd se sjetim...10 ruj 2015, 15:52
latica je napisao/la:dakle tinice, muž ti je PRVA LIGA![]()
![]()
a za Isusa, još se smijem
I mene je Fran nasmijao
10 ruj 2015, 21:11
latica je napisao/la:dakle tinice, muž ti je PRVA LIGA![]()
![]()
a za Isusa, još se smijem
a tako sam se nadala napokon početi raditi. 3 godine sam doma i stvarno više ne mogu, fali mi raditi i kontakt sa svijetom. Radim ja nešto od doma al nije to to, želim izaći raditi 8 sati van kuće
11 ruj 2015, 10:54
11 ruj 2015, 10:58
no brzo će 10. mjesec, znaš da ti držim fige na rukama i nogama!