Citam stalno al nikako sjest i pisat, stalan problem kod mene :P
Kao prvo cestitke
sunceko na malenoj Teni, stvarno si ti to super odradila, nisam nimalo ni sumnjala da ce tako biti, bas mi je drago zbog vas

Također Sretan rockas Karlu

sa malim zakasnjenjem... kako je prosla proslava? vec sam pocela o tome razmisljati i sama, pa.. blizi se...
gaga

proci ce to brzo, samo se cuvajte...
kod nas kao i po obicaju, stalno burno... taman sam se opustila alo, kad smo dobili jos zabrinjavajucih nalaza, na zadnjem uZW mozga ustanovili da se malenoj S tzv. corpus callosum (zuljevito tijelo) ne razvija kako bi trebalo, pa nas salju na MR da se bolje vidi stanje.. tako da smo mislili da cemo ovaj pon opet u klaicevu nas dvije, međutim hara rota virus pa je sve puno... to mi je bio strasan sok, međutim smirila sam se nekako, i vjerujem da ce i to na kraju biti sve ok, jer gledam ju i nevidim nista sto bi me moglo zabrinuti u smislu da nesto ne stima sa mozgom, i puno je napredovala u zadnjih dva tjedna, smije se dosta, vesela je, prica, pjeva, ono eee,, aaa i tak...
L je i dalje super prema sekici, sad zapravo i vise obraca na nju paznju, stalno dolazi k njoj, pa joj prica, pa ju mazi, trazi me stalno da mu je stavim u ruke , ma smijesan je skroz, vec zna kako se treba namjestiti da nju moze drzat, pa sjedne na kauc, namjesti se i trazi seku, pa se maze... pa joj dođe u krvetic i lezi s njom, pa zajedno hvataju mobil.. nema nista ljepse nego gledati njih dvoje dok se maze
najbolji mi je kada ona nesto negoduje, a on njoj, ' seka, ne brini, tu sam ja, sve je ok, nemoj pakati'
sunceko ne brini za L, kako su cure vec rekle, to je faza.. a ovo za frazu 'veliki decko', ne mislim da nuzno to moze zvucati lose, mislim da vise ovisi o kontekstu u kojem se govori, mi recimo oduvijek izbjed+gavamo govoriti s njim na takav nacin da ga svrstavamo u bilo kakve 'ladice' tipa, dobar si, zlocest si, veliki si pa se nesmijes plakati, i slicno, ali zato on sam za sebe kaze, npr, ja ga zovem, dođi bebo moja da te izgrlim, a on meni, nisam ja beba, ja sam veliki decko, pa mi pokazuje jel vidis kako sam veliki

ili kad pojpapa pa mi kaze, vidi mama koliko sam narastao

14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac