16 kol 2016, 13:00
sad mi već jako fali.
dobila je prije puta početnicu kakvu će braco imat, sve je to prelistala, crtala nešto unutra, "napisala" si ime, spremila pernicu, knjigu i crtančice u torbu i ona je spremna. stalno je moju mamu tjerala da joj priča o školi, da je ispituje matematiku, da s njom vježba ko da je na tjelesnom, i onda još pita: baka koliko sam dobila? dakle mora i ocjenu dobit. i onda moja mama priča kako to izgleda u školi, kako imaju jedan sat, pa odmor, pa koje predmete imaju i što uče, ovaj veliki se igra i zvrnda da ne čuje (iako ipak čuje), a ova mala upija ko spužva i onda zaključi: baka ja sam sve naučila, ja isto idem u školu.
ali dobro, nek je to najgore. vidjet ćemo kako ćemo sljedeći tjedan, ostajemo sami pilići i ja, mm radi, još ako bude morao ostajat duže, bit će veselo
20 kol 2016, 14:23
Bude i napredovanje na tezini ok, budes vidjela!
Iskusne mame, daj mi recite kaj sve trebam kupiti za vrtic i sto sve ide u te male ruksake. Nama je teta rekla da na adaptaciju uzmem samo slapice obzirom da ce kratko ostajati i to sa mnom.
Sve mi je to cudno jer L nije tak lijepo klopao. Uzivamo na moru i dalje, jos koja 3 tjedna. Kupamo se. T sve vise moci nogice i veselo se smije tak da cemo skoro probati cijeli kupanac u Fredovom kolutu. Bas mi je jako narasla kad je gledam. Motorički je odlicna, okrece se na sve strane, samo sto ne krene puzati, okrece se u krug ko helikopter, smije se stalno. Spava i dalje ujutro kratko, oko podneva, 12:30 odvali 2, 2 i pol sata i jos ima jedno kratko spavanje (oko pola sata) oko 17:30 obicno. U 20:30 je u svijetu snova. Po noci se probudi 2, 3 puta za klopanje i nastavi spavati odmah.
23 kol 2016, 09:40
od ponedjeljka kreće sa tenisom, dobila je svu opremu za školu jer je ona sad već velika cura, od reketa do teniske torbe
priča ko navijena, ma obožavam je!!!
28 kol 2016, 18:50
, Stavili smo i njegovu bočicu za vodu,te 2 mala autića
29 kol 2016, 08:34
stigli smo skoro svaki dan prošetat prijepodne , ja sam nakuhavala, a imali smo često i goste popodne. u petak sam pravila dim sum, premorila sam se, to mi je bilo skroz nepotrebno.
to mi inače kad se ide spavat imamo običaj malo popričat - šta je kome bilo najbolje i nagore u danu
29 kol 2016, 22:00
...mala ima godinu i pol i presmijesni su. Idemo na plazu i moramo staviti rucnik odmah kraj nje. Stalno prica o njoj, salju puse jedan drugome, drze se za rukice. Prva ljubav
Ima i ekipu ovdje, u ulici puno klinaca, svi se skupa igraju i bas uzivaju!
07 ruj 2016, 12:14
spremi si stvari, navečer pripremimo robicu i ujutro se lijepo sama obuće i ide. i ne žali se ni na promjenu ekipe, bitno da su tete iste, spava, jede, ma jako sam sretna da je zadovoljna. valjda joj je stvarno bilo već dosadno bez svega.
za vikend je jurcala s njima po šumi, penjalicama u adrenalinskom parku i svuda ko velika
ona kaže: sad ću ja sve spremit pa će ti sigurno bit udobnije
i fakat sprema ko velika, cijelu sobu posloži, bratu pomogne, ma divna je
prava mala ženica!07 ruj 2016, 14:16
07 ruj 2016, 17:00
08 ruj 2016, 08:19
08 ruj 2016, 08:24
08 ruj 2016, 10:55
08 ruj 2016, 14:27
Od prvog dana ostane bez problema. Kažu tete da je predobar, pametan, pristojan (skoro nisu čule da jedan trogodišnjak kaže "hvala" svaki put i "molim" kad nešto želi
) jedino što neće ništa jesti, ali obzirom koliko je težak na jelu (kod njega samo meso prolazi-variva,namazi i sl. 0 bodova), nisam ni očekivala ništa drugo
, iako se potajno nadam da, kad vidi drugu djecu kako jedu, možda i on bude... Najgore je što samo inicijativno neće ni probati-moraš ga nagovarati, ali kad proba, u većini slučajeva i jede...
i što je najbolje-sjeća me se
Baš je svijet mali....
Nakon početka s L, ovo nisam očekivala (puj,puj,puj još jednom
, ali ne sumnjam da ćeš ti to riješiti u svoju i Ančicinu korist!!!
09 ruj 2016, 13:36
Brzo smo se vratili u nas ritam tu. L krece na adaptaciju u vrtic u ponedjeljak. Dosta njegove ekipe iz parka je vec ovaj tjedan. Iskustva su svakakva no na kraju uglavnom ispadne stresnije mamama nego njima. U nasem kaficu svaki dan barem jedna mama pusti nekoliko suzica nakon sto dodje iz vrtica kad ostavi malog ili malu
Vec se vidim iduci tjedan kak budem ja tak! No bitno je sto sam svjesna da ce njemu u vrticu biti super, da je narastao moj maleni decko

12 ruj 2016, 12:36
12 ruj 2016, 12:38
bas sam se slatko nasmijala tvojoj ljepotici.
Morala sam ukinuti dnevno spavanje, navecer se pocelo uspavljivanje potezati do ponoci
Ovako zaspe dok kazes keks
13 ruj 2016, 09:12

13 ruj 2016, 09:23
a šta da radimo, tako je to. polako će se uhodat, ali iskreno, puno je to i knjiga i gradiva i pravila i svega novog.
13 ruj 2016, 09:28

tak da gaga, razumijem te
13 ruj 2016, 13:21
... Sutra idemo u 8:30 pa cu ja relativno brzo otici pa da vjezba sam. Jako sam zadovoljna tetama, trenerima, ma svime. Vidim da mu se svidja. Pustila sam suzicu danas kad sam ga ostavila, priznajem
Luda mater
Samo neka i dalje ostane tak super!
i izadjem iz sobe. U vecini slucajeva brzo tako zaspi...
14 ruj 2016, 21:37
...14 ruj 2016, 22:37
i bit ce mu u vrticu ok, a i ti ces se naviknut, svi to prodemo s pokojom suzom
15 ruj 2016, 13:06
Mozda je nesto ruzno sanjala ribica...drzimo figice da i njen nosic bude skoro ko nov!
15 ruj 2016, 14:02
rekle su mi tete da se malo rastuži ponekad u vrtiću jer ovi malci na adaptaciji neki još uvijek plaču, pa njoj bude žao. i da je tužna jer ona ne ide u školu, pa su se neki dan igrali škole svi i pisali slova, da ona bude sretna
i hvalila im se da ide na gimnastiku, a i krenula je. to je jako veseli
16 ruj 2016, 10:18
18 ruj 2016, 21:22
meni Marta uglavnom ništa osim kozica nije od brata kupila. nije ni on tada bio nešto bolestan, ali ako i je, u pravilu ona nije od njega pokupila, tako da se ne moraš brinut previše. a moji su se stalno lizali i igrali skupa, tak sad ovu najmanju stalno sline
popodne smo išli na izlet na ribarske dane i jako nam je bilo lijepo iako nismo baš dugo bili. našli se s vrtićancima i glavna igra je bilo gađanje slamom i divljanje po prašini. došli su doma ko crna zemlja, a vani neka sparina, jako teško vrijeme.
19 ruj 2016, 09:35

tvojoj dječici!!!Milina te čitati
.... 19 ruj 2016, 09:57
i super za navikavanje na vrtić!
baš mi je žao, ali u biti je tako najbolje. grizem se jer sam ja doma, a nju šaljem u vrtić, ali ako ostane doma ništa od nje ne stignem, moram ranije skuhat, ona neće spavat, ja ne stignem ni ovako odmorit s bebom, a uz nju tek. jer u konačnici ona traži društvo i navikla je na to. znam da se ona smiri brzo i uvijek kad dođem po nju bude vesela, igra se i uživa, ali eto, sad nam je jutro opet malo teško ...
ali nema broja, pa moram opet ići pogledat.
19 ruj 2016, 12:51
Temperaturu nema vec 2 dana, jucer je jos iskasljavao, danas puno manje. I nos mu jos jako malo curi no hb zna ispuhati pa to sve ide brze i lakse. Nodijal mu dajem vec 3 dana ujutro s cijedjenim sokom od naranče. Nadam se da ce mu pomoci.. Sutra ide u vrtic i veseli se. Smijesan je kak je on to sebi povezao sve. Mama i tata moraju ici raditi da zarade kune jer stedimo za bager s pedalama. Naime, kod pedijatrice u čekaonici ima tonu igracaka uključujući i ogroman bager koji klinci voze. On stalno prica o njemu tak da cemo mu na proljece uzeti tak nekaj za dvoriste. Kako je prije dobivao igracke svako malo (ne od mm i mene) sam svima zabranila daljnje kupovanje jer je njemu postalo normalno da svi nose poklone. Sad ima kasicu prasicu i stedimo. Da nauci da stvari ne padaju s neba.20 ruj 2016, 13:05