28 sij 2017, 16:41
.
! Nakon 3 tj. Prehlada, a danas i temp. Srecom je opet vikend pa mogu odlezat, a mm preuzeo sve
. 30 sij 2017, 15:51
15 odraslih i 15 djece, ludnica, šta da kažem
ali super nam je bilo. još uvijek spremamo od onda 
par puta sam mu ja to pogledala i znam da uvijek ima pokoju grešku među silnim zadacima, ali ja to ne gledam redovito, tj. ne kontroliram mu zadaće, očito bi trebala... on napiše na brzinu da se riješi, pa sigurno i griješi i eto...30 sij 2017, 17:55
, ali tin ima 4 iz likovnog
30 sij 2017, 19:54
Ali to me ne cudi, jer stvarno nema talenta za crtanje 
Citanje mu ide sve bolje, ali jako brka š sa s i ž sa z. Njemu je to sve bez kvacice, plus neka slova pojede.31 sij 2017, 22:13
bio je jako uzbuđen. mm ga je gledao.
mjesec dana ima da je bio
bojala se nisam, to planiram uskoro.
nema je više u imeniku. 01 vel 2017, 12:01
njemu su oba obavezna, znate da on ide po C programu za nacionalne manjine
vidim da rade isto ko i engleski - boje, brojeve, par riječi tipa dječak, djevojčica, članovi obitelji i sl. vrlo slično. ne znam kak će se to ispitivat, moram i na te informacije ići...
Al dobro, to je tako.
htjeli smo poslije uskrsa par dana na more, ali da imamo barem polupansion, nema šanse da nešto pristojno nađemo za normalne novce - uvijek ispade da moraš uzet apartman jer u trokrevetnu sobu ne stanemo, a četverokrevetnu, što smo recimo našli super ponudu iako je jaaako rijetko da imaju četverokrevente sobe, ne daju da beba bude s nama nego nam nude upgrade za dvije spojene sobe, razlika je naravno doslovno duplo veća cijena, dakle beba koja bi mogla spavat između nas i ne jede u restoranu bi nas koštala 3000 kn, užas jedan, baš sam bila razočarana. tim više što sam prvo bila oduševljena kak sam našla super ponudu
01 vel 2017, 12:23
03 vel 2017, 18:16
uopće me ne zanima , nek se misli što će s tim
03 vel 2017, 21:33
06 vel 2017, 10:31
kad smo išli nazad došli smo za nekih 45 minuta, dakle fakat nam to nije daleko. ali nam je u mraku srna iskočila pred auto, za centimetar smo je izbjegli, skoro smo prometnu imali, tak da me to sve skupa iscrpilo u konačnici
mali poljski miš, vidjeli ga kako trči, ne znam odakle je došao, užas me hvata kad pomislim da je to u kući, a mala je stalno bila na podu. sigurno nije dugo tu jer bi ga skužili, možda koji dan, ali ne znam kako je ušao i sad ne znam kako da ga izvučemo van. stavili smo ljepilo i čekamo da se zalijepi
ja idem okolo i špricam sve s dezinficijensom, ne znam iskreno šta da radim...
07 vel 2017, 09:34
ja ga popodne gledam, pazi ovo, dojim u spavaćoj na krevetu i čujem glodanje, pogledam u stranu, a ono mali preslatki mišić grize vrata
sve mi ga bilo žao, da sam ikako mogla pustii bi ga van,a li ne možeš. uhvatio se na ljepilo i ne može se odlijepit, morao ga je mm udarit koji put novinama, bolje tako nego daumire polako vani. jako me to sve potrošilo, šta da vam kažem. prvo pomisao da mi je mišić hodao po kući, a ja staaaaalno nešto spremam i preslagujem, ma užas. a odnda opet -on je isto malo biće, ma užas.
ova mala se stalno gura, onda komentira - jesi uzeo bilježnicu, jesi našiljio olovku, kad ovo pročitaš onda moraš ono - ne da mu mira i ne možeš je nikako dulje od 5 minuta poslat iz sobe. a i ja ne želim da naglasak bude na tome da ga mi organiziramo, ipak bih radije da ad nauči da se sam mora borit za sebe, pa makar i ne bude uvijek odličan rezultat. 07 vel 2017, 09:54
meni je ionako svejedno, vidim da u e-imenik piše ali nisam nešto ažurna oko tog gledanja07 vel 2017, 10:16
jadnicak nije dobro procitao pitanja, a kako dobiju fotokopirani ispit na jednom mjestu je bilo ful tesko procitati. Ali uciteljica nije htjela upisati tu ocjenu nego ga je usmeno pitala i dobio je 5, ali mu je zbog jedinice umanjila na 4.
Bas su me stisle nekakve emocije, proletilo mi vrijeme samo tako, na jesen imam dva skolarca
07 vel 2017, 10:25
07 vel 2017, 10:55
07 vel 2017, 10:57
07 vel 2017, 11:10
07 vel 2017, 12:00
bitno da je on to znao, nadam se da se nije naživcirao oko svega!
jer recimo prošli tjedan kad se pisao diktat, pisali su dan ranije nego što je bilo zapisano u e-imeniku, ja nisam tada znala da išta i piše, a neki su se došli žalit zašto je bilo dan ranije nego je najavljeno?!
07 vel 2017, 12:35
latica je napisao/la:neve, kod nas se ravnateljica u sve miješa koliko sam do sad skužilavidjet ćemo šta će kasnije bit. znam da on na Helen Dorom ima pismene provjere. recimo ima dolje napisane riječi u nizu, a gore su sličice i onda mora kod svake sličice napisat što je to - a odgovori su mu dolje ponuđeni tako da samo mora prepoznat i prepisat točno kad poveže, ako me kužiš...
latica je napisao/la:sorry cure, morala sam se pojadat, neću više.
latica je napisao/la:roditelji su kod nas isto prilično nadobudni, čak u usporedbi samnomjer recimo prošli tjedan kad se pisao diktat, pisali su dan ranije nego što je bilo zapisano u e-imeniku, ja nisam tada znala da išta i piše, a neki su se došli žalit zašto je bilo dan ranije nego je najavljeno?!
07 vel 2017, 15:21
nevenera je napisao/la:latica je napisao/la:roditelji su kod nas isto prilično nadobudni, čak u usporedbi samnomjer recimo prošli tjedan kad se pisao diktat, pisali su dan ranije nego što je bilo zapisano u e-imeniku, ja nisam tada znala da išta i piše, a neki su se došli žalit zašto je bilo dan ranije nego je najavljeno?!
jel ti to MENE špijuniraš?![]()
07 vel 2017, 15:24
ljudi me pitaju o nečem a ja ni blage da je to bilo ili da će biti. eto sam uhvatila ovo s engleksim jer isti predajem. inače ništa.
08 vel 2017, 08:37
.
. za mjesec i pol idem vadit krajnike...
09 vel 2017, 11:21
kažem nema. muk.
10 vel 2017, 09:28
treba mu vremena da mu to sve sjedne i automatizira se, ipak je on početnik.10 vel 2017, 09:49
od tableta ništa jer ih muž nije kupiolatica je napisao/la:bolje mu nemoj davat te tablete
11 vel 2017, 16:41
13 vel 2017, 11:57
da mu je sad sve to ok, ali da će mu kasnije bit teže, tak da ćemo vidjet kak ćemo se sad organizirat. nije to sad ništa dramatično, ali ono- moramo malo više vježbat. matematiku još računa na prste, a trebao bi sad automatski već znat...
16 vel 2017, 09:48
16 vel 2017, 12:27
da mije vidjet jel bi oni čekali sat vremena da netko dođe po neko dijete...
16 vel 2017, 15:00
!