Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

Re: Trojkice i dvojkice o svemu i svačemu - 5.

30 lip 2009, 22:30

Ja sam torte za 3. narucila u nasem hotelu...prkrasne su i ukusne bile, J je dobio Spuzvu Boba, a K Fifi
http://img171.imageshack.us/img171/4093/p1180272.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/2900/p1180275.jpg

Bruna imas pp

30 lip 2009, 22:45

Tako su reagirali i moji, ali .......shvatila sam da ih nekad i doma u medjusobnim sukobima treba pustiti da sami to odrade bez da se ja umjesam medu njih, bas kad dodje do krvoprolica odreagiram....doma ih poducavam da se moraju izboriti za svoje, nema uvijek mame....objasnjavam da ako su prvi uzeli igracku i da ako mu ju netko hoce oteti ima se puno pravo boriti za nju......ne zvuci bas pedagoski jelda....i meni su govorili PAMETNIJI POPUSTA...heheh uvijek taj kao pametniji izvuce kraci kraj.....sada ako je tak nekaj u pitanju J vristi ko blesav dok god mu se igracka ne vrati i vele tete da se uvijek izbori, K se obicno potuce :mrgreen: i ne mislim je kaznjavati zbog toga jer sam ju ucila da se za svoje smije boriti....

Potpuno vas kuzim jer sam se i ja nasla u takvoj situaciji da mi je bilo zao i cudila sam se kak se negdje drugdje neznaju boriti...onda sam se sjetila kak reagiram doma....uzeo mi ...ja vicem vrati, uvjeravam....bla,bla......sad kazem ak si imala prva uzmi mu ju nazad...i eto fajata za cas :mrgreen:...ja vicem dogovorite se tko je imao prvi, ak se ne dogovore igracka ode i to je to :mrgreen:

30 lip 2009, 23:08

Torte izgledaju fino :dada a klinci su ti preslatki :srca :srca ...J ko mala mimozica, a K ko prava šefica :)

Znači moram mrvicu promijenit priču doma. Pokušat ću.
A što se tiče toga da neće mame uvijek biti blizu....nedavno pričam ja njima (najviše me B slušala) kak će uskoro u vrtić, kaj će tamo radit, s kim će provodit dane ...a B me gleda velikim očima i pita "bili sami?"...ja - pa s tetom i djecom....a ona - "a Nina?" (cura koja mi pomaže)...ja velim - i ona ide raditi...a B mi veli.. "mama - ne plakali, samo bili tužni" :ljubav

01 srp 2009, 08:13

mislim da su ove naše curke imenom B. vrlo mudre i emotivne.

01 srp 2009, 08:14

vezano za ime B.-sve surke koje znam, a da se tako zovu su blizanke!!
kad se L. krstila bili su mali blizanci i malena se zove B.
izgleda da je to ime rezervirano za blizankice.

01 srp 2009, 09:57

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:48; ukupno mijenjano 2 put/a.

01 srp 2009, 10:29

cure, hvala vam na komplimentima, baš ste me raznježile! :kiss

Lora, tvoji malci su premedeni, prekrasno mi je što su dosta slični. barem se meni tako čini.

i ako možete ovako roštiljat za rođ-pa dobro gdje vi živite??? koji prekrasan prostor!!

01 srp 2009, 11:03

.
Zadnja izmjena: Lora7; 26 lis 2015, 20:51; ukupno mijenjano 1 put/a.

01 srp 2009, 11:38

da, stvarno, koji prekrasan prostor :mrgreen: :p .....rekla znatiželjna baba :kiss ....

super za gradnju kućice iz snova. držim fige da stan prodate za što više love ;) ..mi smo u svojoj imali neke radove pa mi danas farbaju donji dio, a klinci su u čk kod bake....a ja čistiiiiiim, perem, glancam...

01 srp 2009, 11:57

Lora7 je napisao/la:Prostor je kumin u Prigorju...i uistinu je prekrasno tamo-raj na zemlji..
Nadam se da cemo i mi uskoro nesto slicno realizirat jer trazimo zemljiste za gradnju nase kucice iz snova,stan prodajemo...

i mi, i mi, i mi. ako nađete nešto povoljno, javljaj, pa ćemo biti susjedi ;)

a gdje tražite?

doduše, mi tražimo kućicu ili zemljište. no, s obzirom na situejšn, mislim da će biti ovo prvo.

01 srp 2009, 12:02

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:29; ukupno mijenjano 1 put/a.

01 srp 2009, 12:12

je u kominu je stvarno lijepo, tamo mi živi tata, kupio je kuću prije godina i preselio se iz zagreba.
ma najbolje bi bilo da vi svi koji mislite kupiti kućice ili gradilište dođete u moj kvart. totalno smo van grada, a opet nam je sve na dohvat ruke. blizu nam je zagrabačka zaobilaznica tako da nam do istoka grada treba 15 minuta, a na zapadu smo za 10 min, a do centra pola sata. mm i ja radimo u samom centru i zaista nam nije nikakav problem. jedino ti za sve treba auto, ali mi smo tako navikli pa nam nije teško. zo vam je potez lučko-stupnik i svi ste dobrodošli :cheer

sad stvarno šalu na stranu, tu blizu mene se prodaje jedno gradilište, vidjela sam tablu, to je stupnik, ulica svetog benedikta, između stare karlovačke i merkatonea, cca. 1-2 km od stare karlovačke.

01 srp 2009, 12:42

.
Zadnja izmjena: Lora7; 26 lis 2015, 20:51; ukupno mijenjano 1 put/a.

01 srp 2009, 12:46

Cure drzim fige da sve vrlo brzo nadjete kucicu iz snova jer je to stvarno super :mrgreen:
Lora daj baci slikice da vidim mjesto, nisam tamo nikad bila ;)

Bruna i ti isto, salji na pp, nisam ih vec dugo vidjela ;)
Zirine krasotice sam vidjela na fotkama, al slika nikad dosta ;)
Zadnja izmjena: luda klompa; 01 srp 2009, 12:51; ukupno mijenjano 1 put/a.

01 srp 2009, 12:51

meni ne paše baš van zagreba jer su mi tu starcikoji nam uskaču svakodnevno u pomoć.
ali rado ću vas posjećivat u prirodi :mrgreen:

01 srp 2009, 12:51

Saljem pp..

01 srp 2009, 12:53

zira, tamo negdje blizu tebe živi moja poznanica.
i zbog nje nekako "ne volim" taj dio grada. uvijek me sjeti njene tužne priče.

01 srp 2009, 12:54

Lora7 je napisao/la:Auto nam svakako i ovdje svakodnevno treba jer meni je do posla preko 30 km,a muzu 15 pa na isto dodje.

ajmeeeeeee :|

01 srp 2009, 12:55

Super Lora ;) e znas sta, bas mi je drago da si odlucila slavit rockas skup s klincima :mrgreen:

01 srp 2009, 13:00

klompo daj pliz mail pa ti šaljem tamo...te su vall i lora već vidjele...kad skinem nove s fotića stavit ću link pa da ih vidite sad kad su "još malo stariji"...a i ovu moju "načolicu"...........jučer se B igrala tete dr i svima nam gledala oči s lampicom :roll: ....gedaj me, gedaj u oči :lol ...i nakon toga.."evo tebi načolice" :lol

01 srp 2009, 13:01

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:30; ukupno mijenjano 1 put/a.

01 srp 2009, 13:03

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:56; ukupno mijenjano 1 put/a.

01 srp 2009, 13:04

Stvarno vam je super bilo na proslavi....bas u mom stilu...i super je sto imaju rockas kad je lijepo vrijeme...moji u veljaci nemogu van, pa nam je u kuci ludnica kad nas se sjati malo more ;), al vidim da je bilo i vas puno, vidi se da klinci uzivaju...neka :kiss

01 srp 2009, 13:07

Heheh da stvarno smo se aktivirale, cudo jedno hehehe, e a kad kupite kuce, onda cu vam ja posaditi vrt heheheh...do ove godine sam bila antitalent, ali se kaj sam posadila se primilo hehehe tak da se nemorate bojati......heheheh :mrgreen:
bruna saljem ti mail na pp

01 srp 2009, 13:20

.
Zadnja izmjena: Lora7; 02 ožu 2016, 20:30; ukupno mijenjano 1 put/a.

01 srp 2009, 13:25

bas mi je lijepo vidjeti vas ovdje tako pricljive! :kiss

01 srp 2009, 13:26

Ma nema frke, to nije problem uopce, jos ak ima volje ko kod tebe....ajoj to bu islo bez problema...ja sam prije stvarno bila protiv toga u stilu to meni netreba......al gle kak se sve okrenulo (kolko nas djeca mijenjaju), sad kad ih netko od susjeda pita a kam idete, oni vicu "idemo pogledati nas vret" :mrgreen:

01 srp 2009, 13:38

Lora7 je napisao/la:Vrtovi su moja opsesija,obozavam vidjet divno uredjen vrt,al nazalost sto se kad sadi i kako se odrzava-nemam pojma.Imam zamisli u glavi kako bi moj vrt trebao izgledat,al ko ce to zasadit.. :dunno

A ko će zasadit..pa ljudi koji se time bave :mrgreen: ..ko meni :mrgreen: ....a zasadiš one biljke o kojima ne trebaš ništa posebno znati tj. režeš koliko hoćeš i kad hoćeš i ništ im nije :lol .....tj. kad je već đungla ko kod mene trenutno :roll: ....morat ću i to sredit uskoro...

I meni je "krivo" kaj su moji klinci zimski pa ne možemo ročkas slaviti vani ko vi...baš vam je bilo super...klinci se fino igraju a vi možete :drink

01 srp 2009, 13:40

Klompo...poslala. javi ako je stiglo jer mi baterija crkla pa nisam ziher da je prošlo :roll:

01 srp 2009, 13:41

Lora-sad mi tek sinulo-ti onda ne radiš u zg? (ako sam dobro ukapirala tu negdje živite pa mi ovih 30km zvuči jakoooo daleko)

klompice-i ja bih vrt...odnosno da nam je viksa bliže. mislim da je vrtlarenje idealan odmor od stresa.
Odgovori