Sada je: 29 tra 2026, 09:32.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

. super su bili, cijelo popodne zajedno bez ikakvih trzavica, i kisa je padala pa nisu mogli ici van ali ni to ih nije omelo. kasno su zaspali ali su zato lijepo spavali. jutros sam ih odvela u vrtic, usli su drzeci se za ruke
.
baš sam happy i Mia mi je uživljena skroz.
aaaa dobit će princeza društvo! 
u dvorištu imamo dvije male i mamu, ali se ne daju baš dirati, pa ih stalno doziva i umiljava im se, ne bi li popustile.
, mada da moze birati radije bi ostao doma.
. ima snage puno i bas je gustao u svim tim aktivnostima.
no dobro, grlimo ga i ljubimo, pričamo puno s njim, pazimo da svaki dan ja budem bar malo nasamo s njim... idemo svi četvero skupa u šetnje skoro svaku večer (osim kad imamo npr. goste)... Srića pa je seka zbilja vesela i nezahtjevna beba pa mi ostavi dovoljno vremena i snage za igru s bracom...
ima biti da je ovo optimalna razlika (4 godine) - bar za nas
ako me kužite... ludilo mi je to kako je već veliki i zrel za puno toga - putovanja, hoteli, restorani, predstave, izleti - to je sve sad s njim milina... ali, kad pomislim da uskoro možda neće više biti tako mazast rastužim se malo...

i uživljena je i jedva čeka
Vicky, kužim te potppuno, toliko nekad jedva čekaš da porastu a onda ti je žao. Znam, znam...
to je moda u zadnje vrijeme, taman sam se poveselila da nema više noćnih buđenja i eto ga na! 
predivni su mi ti odnosi među braćom i sestrama
još kad su tako velike obitelji 
od sutra i spava pa cemo vidit kako ce to proc. A maza je velika ( mariachi budi se nocu min dva puta i sljapka do nas i trazi vode). Čudo jedno kako taj mali malo spava. Zadnji zaspe prvi je na nogama. ...
. tako da je ovog vikenda gustao na zip-linu, u moru, trckaranju i sl.
.

.
. bio je krcan i imao je visoku temperatutu ali je bio jako dobar bolesnik. na kraju je i sumamed dobio jer se par kozica upalilo (ja ne bi to skuzila, bili smo na kontroli). sada je u vrticu. nevjerojatno mi je kako brzo kozice nestaju, skoro istom brzinom kako su i dolazile
.

moj V ih nije imao još, ali sad kako mi je L svega 3 mjeseca nekako bi volila da ih preskoče ovu sezonu... ali ok, bit će kako bude

. Sa mladjim se samo igra. 
V nije išao 7. i 8. mjesec jer su bili praznici, i ostao ovaj 9. jer je L malena pa smo htjeli da ona napuni bar 3 mj. prije nego se on vrati u grupu zbog viroza i sl. i već mu straaašno fali... nastavljamo sljedeći tjedan na njegovo opće veselje
Meni je super šta ih ne moram davati u jaslice (baka servis imamo), ali nakon treće godine nema te bake ili mame koja njima može nadoknaditi igru s vršnjacima 
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.