02 srp 2015, 11:56
Sunce malo, vidiš kako ona brine da ne zaprlja odjeću pa da mamica nema puno brige
.
. Jeste i vi gotovi sa engleskim? Kaj dobe nekakvu diplomicu kada to završi ili kak to ide?
.
.02 srp 2015, 13:10
od mog muža brat ženi kćerku tako da ću sutra i ranije iz ureda da stignem još na frizuru.
evo zato sam ja napinjala da želim curku
Sunčeko si došla k sebi?
02 srp 2015, 15:30
Ajoj, kak su tvoje curke slatke i paze na malog brata. Ja se nadam da će L biti pažljivi stariji brat. Ja sam oduvijek htjela starijeg brata (imam mlađeg s kojim tek unatrag 5 godina imam fenomenalan odnos).
- e presmiješan mi je na Faceu na onoj slici di je preslatki, a sve curice mu daju komplimente
Ja planiram L dati u vrtić koji ima njemački program iduće godine i na malene sportaše kada napuni 3 godine...I da, nisam došla sebi, samo bi spavala....
02 srp 2015, 15:54
čitat ću vas za vikend...idem se sad bacit na kredite
02 srp 2015, 17:14
walter je napisao/la:Da vi to čujete: vozi bebu u kolicima i ispadne joj bočica, a ona će te ti "a **bemu mate* kud ćeš bočice" . Ostala sam ono![]()
Velim joj ja da šta je to rekla, a ona meni "pa psujem, ljuta sam, palo mi je na pod"..
Joooj, skoro sam sa stolca opala od smijeha!!!! A sorry, znam da tebi nije do smijeha, ali ja krepavam
! A bome nam se Svilenki i jezičak odvezao, pa to su već prave rečenice i još je zaključila da je opsovala jer je ljuta, bravo za malenu
! A i lijepo da si se ti nama javila
...
03 srp 2015, 08:45
03 srp 2015, 08:49
sve ja vidim...što i kad radi
03 srp 2015, 09:31
Jučer se L kupao u bazenu s malenim bratićem i još im je došao jedan maleni frend (frendica s kojom smo se intenzivno družili na porodiljnom; njen mali je 3 dana stariji od L). Dečki su fakat uživali - poslije se prebacili na trampolin pa vozili bicikle sva trojica, premedeni su!
03 srp 2015, 09:34
!
03 srp 2015, 09:40
, a bome ak se nebum i ja koji put umočila
03 srp 2015, 09:54
Daaaaa, još maaaaaloooo! Ovaj vikend imam pranje veša i peglanje na najjače
Idući tjedan sam leteća, moram još kupiti neke sitnice kaj nam trebaju, otići na ručak pod pauzom s frendicama, obaviti depilaciju i u petak ćemo ranije krenuti tako da uhvatimo njegovo spavanje...
03 srp 2015, 09:59
sunceko29 je napisao/la: otići na ručak pod pauzom s frendicama, obaviti depilaciju
. A kako tvoj L podnese tako duži put? Prespava ili ga zabavljate?
03 srp 2015, 10:04
03 srp 2015, 10:08

taaako mi je velika nekad, ko djevojčica cijela! pa me grlila do kuće, ja je nosim, a ona me zagrli, pa me pogleda i malo po kosi pomazi, pa me opet zagrli, pa me opet pogleda, smije mi se, pusu da, pa me opet zagrli, ma da je pojedeš od sreće i slatkoće
mi ne stajemo, osim ako moraju pišat, ali uvijek si put do mora prelomimo kod mojih, tako da ismo dulje od 3 sata u autu, i to je maksimalo!03 srp 2015, 10:16
latica je napisao/la:pa me grlila do kuće, ja je nosim, a ona me zagrli, pa me pogleda i malo po kosi pomazi, pa me opet zagrli, pa me opet pogleda, smije mi se, pusu da, pa me opet zagrli, ma da je pojedeš od sreće i slatkoće![]()
, ma kako bi joj čovjek onda zamjerio koju spačkicu koju priredi, neodoljivo je mila i baš ti se zna "uvuć pod kožu".
03 srp 2015, 10:20
latica je napisao/la:bit ćemo sami mm i ja tjedan dana, ne znam kak će to izgledat, ne mogu si zamislit,a ne sjećam se od prije
Mi ćemo tako biti sami jedan tjedan u 8. mjesecu kada će L vjerojatno biti s mojima na moru. Mislim da će mi biti preeeečudno jer je to prvi put otkada se rodio da tako mm i ja budemo 5 dana sami. Kažu mi cure da si ispunim vrijeme poslije posla sa svim stvarima koje inače ne stignem - ručko/večere s mm i curkama, kino, kazalište, ljeto na Strossu ću svakako posjetiti, nadam se da će biti neki dobar koncert ili izložba taj tjedan. No imam feeling da ću juriti u petak poslije posla na more miceku 
03 srp 2015, 10:28
seka nas gleda i kaže: nocite tojtu? da sam mogla nekako danas iskombinirat povela bi je i ostavila s njima do ručka, ali kasno mi je palo na pamet, sinoć točnije, nisam ni tete pitala i tak... a nema veze, sljedeće godine će i tako bit s bracom na rođošu!03 srp 2015, 10:56
latica je napisao/la:ja se najvše veselim jutrima kad se dignem i ne moram ništa, mogu pojest sama u miru i bok. i onda popodne,ne moram ni kuhat, odem pojest nešto s nekim ,negdje i onda mogu i na cugu poslije, mogu popit pivo poslije ručka, mogu otić u kino, mogu u shopping, amogu i doma otić i odspavat, e ne mogu uopće vjerovat šta sve mogu![]()
ali iskreno, uvijek mi bude i prazno bez njeih, jaaaako, navečer posebno. grozna sam. super će nam bit malo u miru, šalim se ja sad, ali stvarno mi bude prečudno bez njih![]()
Budemo obije uživale malo solo tak da ih se jaaaakooo zaželimo (a i oni nas) - zdravo je to, malo odvajanja (iako kad radimo odvojene smo većinu dana u tjednu od njih
...) 03 srp 2015, 11:10
. Meni je zbilja prednost što imamo privatni posao smješten u dvorištu, a i uredski prostori MM-a su isto tako reć u dvorištu, tako da ja nisam odvojena od svoje dječice i muža niti na tren. Evo i upravo sada su bili kod mene, zafrkavaju me i nasmijavaju... Ali isto tak ih nije loše koji put "zlifrati" i malo odvojiti vremena za sebe i svoje mužiće, nemam ja tu nikakvu grižnju savjesti
.
03 srp 2015, 12:10
Onda opet zagrijalo, krenuli sa radovima, opet zahladilo. Da nekvarimo drugima ljeto ne planiram vise nikakve poslove dok ljeto ne prodje 
ima da skinem visak kg. Kakva teretana
03 srp 2015, 14:05
kad sam bila s mm-om je bilo malo lakše opustit se, ali to nam je preko dvije godine bilo jedino soliranje. i sad jednu večer ovi svatovi prije par tjedana. nadam se da će sad kad budu veći bit lakše malo ih ostavit nekome...
03 srp 2015, 14:36

)
03 srp 2015, 14:50
tek kasnije je skužila foru da mora sjest ili vani čučnut.
što bolje ga naučiš ciljat, manje ćeš kasnije morat brisat oko WC-a
03 srp 2015, 14:53
izgleda da ću morat tako!
e, umrle smo od smijeha!
03 srp 2015, 14:57
. Makar, kada smo tek počinjali sa odvikavanjem, moj je sjeo na kahlicu, valjda mu je lakše
.
on bi haljinu
. Lijepo ti je počeo pričati IP, kaj ne? Ipak je on tu najmlađi, bravo
03 srp 2015, 15:24
04 srp 2015, 08:59
Mariachi je napisao/la:Imam jedno glupo pitanje!
Nakon 4 cure, ja nemam pojma kako naučit dečka da piški u kahlicu!
Help!
(Mm nije zainteresiran za pomoć)

latica je napisao/la:ja se najvše veselim jutrima kad se dignem i ne moram ništa, mogu pojest sama u miru i bok. i onda popodne,ne moram ni kuhat, odem pojest nešto s nekim ,negdje i onda mogu i na cugu poslije, mogu popit pivo poslije ručka, mogu otić u kino, mogu u shopping, amogu i doma otić i odspavat, e ne mogu uopće vjerovat šta sve mogu![]()
04 srp 2015, 17:31

Bome sam onda i ja s njim, suze su mi isle od smijeha
04 srp 2015, 22:42
.
, držim fige da što lakše prebrodite tatin povratak na posao i baš je lijepo da su dječica tako vezana za njega
.
.
. I sam je danas opet seki rekao "Ema, zašto ti stalno govoriš da sam ja beba? Ja nisam beba, ja sam pravi dečko, pa vidiš kako sve veliko imam"
. Pripremamo se danas za spavanje, ja mu kažem da se idemo prati, a on meni "Nema problema mama, samo da se ja tu popiskim" i skine se sam i piški u kantu za prati pod
. To mu je bilo najbliže pri ruci...
04 srp 2015, 23:13