Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Generacija 2013. - 4. dio

02 srp 2015, 11:56

Latice, držim fige da vaše uspavljivanje maženjem postane pravilo, bez nesretnih epizoda. :le Sunce malo, vidiš kako ona brine da ne zaprlja odjeću pa da mamica nema puno brige :luv .
Tinice, navikni se da imaš manekenkicu u kući, kada uđe u pubertet biti će zahvalna ;) . Jeste i vi gotovi sa engleskim? Kaj dobe nekakvu diplomicu kada to završi ili kak to ide?
Sunceko, baš mi je drago da je L uživao, a baka i djeda su se negdje pomladili deset godina uz njega :luv .
Gaga ne spominji mi komarce, mog Ivana i Emanuelu baš vole, pa da je i samo jedan u blizini, taj ih bude našao i gricnuo ako nisu dobro našpricani...
Baš me veseli da tako uživate Diana, bućnite se koji put i za nas kontinentalce! ;)
Cure su danas dobile svjedodžbe i pohvalnice, sada se igraju sa bracom. Složili su si iza kuće tepihe po podu, autiće i ostale igračke pa imaju piknik. Baš sam sretna što su one tako dobre prema malom, nikad nisu rekle da im je dosadan, naporan ili da im ide na živce. Izmišljaju igre koje mogu zajedno igrati, kada odu od kuće par dana, obavezno im moram SMS-ati njegove slikice da ga vide. Zbilja su jako bliski i vezani, a zbog toga sam ja najsretnija majka na svijetu :srca .
Jučer nisam stigla do KC-a pa ću otići danas...

02 srp 2015, 13:10

Ajme a meni danas ludnica na poslu jedva stižem pohvatati vas ali sam stavila ekran u favorite pa svako malo kliknem :lol
Sutra imamo vjenčanje :joy od mog muža brat ženi kćerku tako da ću sutra i ranije iz ureda da stignem još na frizuru.
Jučer mi je bio frizer navečer u 9 doma i sredila sam si pramenove a sutra ću dignuti kosu gore jer kakva sam ja divljakuša nema šanse da imam spuštenu kosu :lol
Sve sam nam već pripremila i odjela i haljinicu, još danas moram u kemijskoj podignuti kravatu jer sam se baš namjeračila na tu koja mi se najviše sviđa.
Danas idem na manikuru tako da smo za sutra upicanjeni samo tako :lol
Fran je išao po svjedodžbe, on i jedna curica su jedini prošli sa 5,0 i još dobili pohvalnice. Rekao je da ima preko 500 opravdanih sati :roll
Ana Marija je pak svoju diplomicu dobila prošli tjedan prije nego što smo išli na more. To joj je već druga iz engleskog, ima jednu sa plivanja, i par iz hotela gdje je sudjelovala u mini clubu I sad smo u Umagu dobili diplomu za sudjelovanje u mini discu :hahaha
Jučer sam razgovarala sa frendicama i dogovorile se da ih od jeseni upisujemo na gimnastiku, mi ćemo nastaviti sa plivanjem a od iduće jeseni kreću na tenis i možda ću je prebaciti u školu gdje je i Fran počeo sa učenjem engleskog jer mi je škola preko puta ulice. http://www.butkovic.eu/
Drugu godinu bi još išla po HD metodi
Baš je lijepo kako se igraju sa bracom :luv evo zato sam ja napinjala da želim curku
Franči isto voli Ančicu daleko od toga ali nema on živaca se igrati s njom na strunjačama osim ako to ne uključuje vježbanje bekenda i forhenda :lol
Ja sam isto danas malo usporena, nisam naviknuta da legnem tako kasno...a još k tome pun je mjesec bio :lol Sunčeko si došla k sebi?
A što se tiće komaraca ove godine su zbilja nešto pritajeni...ili im ja možda više nisam dovoljno slatka od kad ne jedem slatko :liza

02 srp 2015, 15:30

mamamana bake i dede su skroz zaljubljeni u njega - prvi je i za sada jedini im unuk :srca Ajoj, kak su tvoje curke slatke i paze na malog brata. Ja se nadam da će L biti pažljivi stariji brat. Ja sam oduvijek htjela starijeg brata (imam mlađeg s kojim tek unatrag 5 godina imam fenomenalan odnos).
tinice wau, koliko diploma! Bravo za Franovih 5.0 :joy - e presmiješan mi je na Faceu na onoj slici di je preslatki, a sve curice mu daju komplimente :lol Ja planiram L dati u vrtić koji ima njemački program iduće godine i na malene sportaše kada napuni 3 godine...I da, nisam došla sebi, samo bi spavala....

02 srp 2015, 15:54

di ste babe...prave ste babe, da znate....tri dana ne virnem, a sad moram čitat satima.
e neću, jer sam na poslu..i super da je gužva pa mi nitko ne dolazi i stignem napraviti sve zaostatke.
Svilenka se cijepila prekjučer s 5u1, ono koje ide sa 12 mjeseci. Dobro je, ima mali otok na nozi i blago crvenilo. Krajem osmog mjeseca ide još jedno cjepivo i to je to..
Dakle, moja cura psuje.... i to ko kočijaš..ne znam majke mi, od kog je to sve skupila.Da vi to čujete: vozi bebu u kolicima i ispadne joj bočica, a ona će te ti "a **bemu mate* kud ćeš bočice" . Ostala sam ono :shock
Velim joj ja da šta je to rekla, a ona meni "pa psujem, ljuta sam, palo mi je na pod"..
Morat ću s mužem o tome, hm??
Mislim nije to ništa strašno, al ne bi trebalo biti niti normalno da malo dijete tako priča..jel?
tinice, lijepi provod sutra
ostalima :srca čitat ću vas za vikend...idem se sad bacit na kredite

02 srp 2015, 17:14

walter je napisao/la:Da vi to čujete: vozi bebu u kolicima i ispadne joj bočica, a ona će te ti "a **bemu mate* kud ćeš bočice" . Ostala sam ono :shock
Velim joj ja da šta je to rekla, a ona meni "pa psujem, ljuta sam, palo mi je na pod"..

:hahaha :hahaha Joooj, skoro sam sa stolca opala od smijeha!!!! A sorry, znam da tebi nije do smijeha, ali ja krepavam :hahaha ! A bome nam se Svilenki i jezičak odvezao, pa to su već prave rečenice i još je zaključila da je opsovala jer je ljuta, bravo za malenu :srca ! A i lijepo da si se ti nama javila :kiss
Moje cure još nemaju svoje profile na faceu, meni je još prerano za to, a i rekla mi je Linda da joj se to ne sviđa, pa Bogu hvala o tome rasprave ne moramo voditi. Joj, joj, već nam se opako pubertet približava, pa kamo odu te godine :nesvist ...

03 srp 2015, 08:45

Joj meni je to iskreno grozno... :shock ustvari užasna mi je pomisao da dijete od dvije godine uopće čuje takve riječi, da se kreće u okolini gdje se tako govori a kamoli da ih izgovara. :roll
U starom kvartu gdje sam prije živjela kad je Fran bio mali isto su tak susjede kad su dolazile kod mojih na kavu govorile njemu ajde reci mami i dalje da ne ponavljam...od tog dana dakle to je bilo prije 10 godina ta žena više nije vidjela moje dijete.
Moj Fran do prošle godine još nije psovao ove godine je počeo ali na terenu i to prepisujem druženju sa starijim dečkima koji i sami znate kak razgovaraju.
Jednom je čak dobio opomenu suca zato što je opsovao na terenu a jednom sam ja čak molila suca da ga diskvalificira da ga nauči pameti...jer meni nema goreg od toga kad čujem da balav koji si još pravski ne zna rit obrisati psuje. Par puta sam ga ja opominjala na terenu da ga namjerno posramim.. u stilu "Ajde Fran šta glumataš umjesto da psuješ počni normalno igrati, srami se na što si spao..." I onda se lecne i prestane ali mislim da je to već postala navika na tenisu :gaah
Ja nikad ne psujem i meni je to zbilja ružno. I dapače uopće mi nije nimalo smješno kad čujem da djeca psuju... zamislite u vrtiću... što si tete misle kad čuju da takve male bebe tako ružno govore...
Walter da se razumijemo ne mislim ovdje na tebe nego općenito govorim...znate i sami da uvijek svi kreću od pretpostavke da dijete uči ono što čuje kod kuće. ;)
Ja sam jutros već u 6 sati bila u uredu, danas ću ranije iz ureda, jučer bila na manikuri, fantastičnu boju sam izabrala...danas još idem da mi se kosa podigne jer kad ću plesati da mi nije vruće...

03 srp 2015, 08:49

E da što se tiće FB Fran ga je dobio tek ove godine...ali zbog razloga što su ga svi označavali pod mojim imenom, a kako se non stop naslikava non sam bila "tagirana"... ali sve je to držim pod kontrolom...pročitam ja njemu svaku porukicu :sealed sve ja vidim...što i kad radi :liza

03 srp 2015, 09:31

jutro curke!
i meni je osobno ružno kad odrasli psuju, a kamoli djeca. ja sve koji su u doticaju s L opasno opominjem da se kontroliraju kada su s njim jer ću ih udaviti ako počne psovati. Jasno mi je da neću moći utjecati na to kada krene u vrtić ili školu no svakako ću dati sve od sebe da mu objasnim kako je to jako ružno.
U Zagrebu je fakat ugrijalo ful - rano ujutro je već jako toplo. Još tjedan dana i kuuuuupaaanac :joy Jučer se L kupao u bazenu s malenim bratićem i još im je došao jedan maleni frend (frendica s kojom smo se intenzivno družili na porodiljnom; njen mali je 3 dana stariji od L). Dečki su fakat uživali - poslije se prebacili na trampolin pa vozili bicikle sva trojica, premedeni su! :srca
Danas poslije posla moram do DM-a i ići kupiti poklon za dječji ročkas na koji idemo sutra popodne. Sad gruntam kaj ću ručati - mislim da ću oslić i krumpir salatu :klopa
tinice želim vam super provod na svadbi! :zivili

03 srp 2015, 09:34

Ma joj, djeca pokupe svašta što treba i što ne treba, ali važno je da ih se u tome ne podržava, a pogotovo da im okolina ne sugerira da takvo nešto govore... Pa će onda sa vremenom i njihov interes za takve riječi prestati. Čini mi se da je i od Latice malena jednom prilikom izvalila "hebiga" ili tak nešto, djeca bubnu svašta i iskreno meni je to smiješno kad izvale "iz vedra neba", a da u biti ni sami ne znaju kaj to znači. Ali naravno da mi ne pada na pamet crkavati od smijeha pred djetetom i naravno da ću opomenuti dijete da to više nikada ne govori. Moje cure nikada, ali baš nikada nisu rekle prostu riječ, čak niti dok pričaju vic ili mi žele reći što je netko iz razreda rekao, a mogu vam reć da ta djeca psuju kao kočijaši i moja se djeca ne mogu načuditi kakvim riječnikom se služe njihovi vršnjaci :roll . Utjecaju okoline ne možemo pobjeći niti djecu izolirati od njega, možemo im samo utuviti u glavice ono što je ispravno i moralno pravedno.
Sunceko još malo, začas će vrijeme proletiti :joy !

03 srp 2015, 09:40

Mi danas punimo bazen :joy , a bome ak se nebum i ja koji put umočila :lol

03 srp 2015, 09:54

[quote="mamamana"]Utjecaju okoline ne možemo pobjeći niti djecu izolirati od njega, možemo im samo utuviti u glavice ono što je ispravno i moralno pravedno.
[quote]
super si ovo sročila! ;) Daaaaa, još maaaaaloooo! Ovaj vikend imam pranje veša i peglanje na najjače :ajme Idući tjedan sam leteća, moram još kupiti neke sitnice kaj nam trebaju, otići na ručak pod pauzom s frendicama, obaviti depilaciju i u petak ćemo ranije krenuti tako da uhvatimo njegovo spavanje...
Jupi za bazen, naravno, i ti se namoči ;)

03 srp 2015, 09:59

sunceko29 je napisao/la: otići na ručak pod pauzom s frendicama, obaviti depilaciju

Ovaj dio ti dakako najteže pada ;). A kako tvoj L podnese tako duži put? Prespava ili ga zabavljate?

03 srp 2015, 10:04

ručak s curkama ti imam ritualno svaki drugi tjedan - nas tri se nađemo uvijek tak i to nam je ispušni ventil od svega - posla, klinaca, muževa/dečka :lol
L ti super podnese put - odspava sat i pol u prosjeku, onda još pola sata brojimo aute po autocesti, pjevamo i tak pa stanemo da protegnemo noge i popijemo kavu. I onda nam još ostane sat vremena koje ga isto zabavljam, gleda crtiće i tak. Da kucnem u drvo, taj put na more nam je uvijek bio bezbolan ;)

03 srp 2015, 10:08

kako god, walter, ja sam krepala od smijeha :hahaha
ne voli nitko kad djeca psuju, ali činjenica da pokupe uvijek iz okoline takve riječi, šta da radiš. ne treba ih poticat,a li da je nekad presmiješno je ;)

i moja se cura jučer kupala u malom bazenčiću u dvorištu. ja sam bila cijeli dan na poslu, idem doma, već 19.30, a ona me s dadiljom čeka na ulici ispred kuće i ide prema meni, prvo polako i onda se zatrči u zagrljaj :srca taaako mi je velika nekad, ko djevojčica cijela! pa me grlila do kuće, ja je nosim, a ona me zagrli, pa me pogleda i malo po kosi pomazi, pa me opet zagrli, pa me opet pogleda, smije mi se, pusu da, pa me opet zagrli, ma da je pojedeš od sreće i slatkoće :srca

da bar moji spavaju u autu, ali nema šanse, mi cijeli put pričamo, pjevamo, komentiramo šta ima vani, jedemo, pijemo i tako u krug :lol mi ne stajemo, osim ako moraju pišat, ali uvijek si put do mora prelomimo kod mojih, tako da ismo dulje od 3 sata u autu, i to je maksimalo!
joj sunčeko, zavidim ti! uživat ćete na moru po pvim vrućinama!
ali i meni će bit lakše sad malo, mama mi je tu sljedeći tjedan, a onda klinci idu na tjedan dana na selo, bit ćemo sami mm i ja tjedan dana, ne znam kak će to izgledat, ne mogu si zamislit,a ne sjećam se od prije :mrgreen

03 srp 2015, 10:16

latica je napisao/la:pa me grlila do kuće, ja je nosim, a ona me zagrli, pa me pogleda i malo po kosi pomazi, pa me opet zagrli, pa me opet pogleda, smije mi se, pusu da, pa me opet zagrli, ma da je pojedeš od sreće i slatkoće :srca

Joooj, sva sam se rastopila :srca , ma kako bi joj čovjek onda zamjerio koju spačkicu koju priredi, neodoljivo je mila i baš ti se zna "uvuć pod kožu". :luv

03 srp 2015, 10:20

latica je napisao/la:bit ćemo sami mm i ja tjedan dana, ne znam kak će to izgledat, ne mogu si zamislit,a ne sjećam se od prije :mrgreen

hihihi, brzo ćeš se prisjetiti! ;) Mi ćemo tako biti sami jedan tjedan u 8. mjesecu kada će L vjerojatno biti s mojima na moru. Mislim da će mi biti preeeečudno jer je to prvi put otkada se rodio da tako mm i ja budemo 5 dana sami. Kažu mi cure da si ispunim vrijeme poslije posla sa svim stvarima koje inače ne stignem - ručko/večere s mm i curkama, kino, kazalište, ljeto na Strossu ću svakako posjetiti, nadam se da će biti neki dobar koncert ili izložba taj tjedan. No imam feeling da ću juriti u petak poslije posla na more miceku :srca
I tvoja M je premedena kak se mazi :srca

03 srp 2015, 10:28

ja se najvše veselim jutrima kad se dignem i ne moram ništa, mogu pojest sama u miru i bok. i onda popodne,ne moram ni kuhat, odem pojest nešto s nekim ,negdje i onda mogu i na cugu poslije, mogu popit pivo poslije ručka, mogu otić u kino, mogu u shopping, amogu i doma otić i odspavat, e ne mogu uopće vjerovat šta sve mogu :lol
ali iskreno, uvijek mi bude i prazno bez njeih, jaaaako, navečer posebno. grozna sam. super će nam bit malo u miru, šalim se ja sad, ali stvarno mi bude prečudno bez njih :dada

stavila sam novu fotku torte, jutros smo je nosili u vrtić ;) seka nas gleda i kaže: nocite tojtu? da sam mogla nekako danas iskombinirat povela bi je i ostavila s njima do ručka, ali kasno mi je palo na pamet, sinoć točnije, nisam ni tete pitala i tak... a nema veze, sljedeće godine će i tako bit s bracom na rođošu!
http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=59&t=50699&p=3534277#p3534277

03 srp 2015, 10:56

latica je napisao/la:ja se najvše veselim jutrima kad se dignem i ne moram ništa, mogu pojest sama u miru i bok. i onda popodne,ne moram ni kuhat, odem pojest nešto s nekim ,negdje i onda mogu i na cugu poslije, mogu popit pivo poslije ručka, mogu otić u kino, mogu u shopping, amogu i doma otić i odspavat, e ne mogu uopće vjerovat šta sve mogu :lol
ali iskreno, uvijek mi bude i prazno bez njeih, jaaaako, navečer posebno. grozna sam. super će nam bit malo u miru, šalim se ja sad, ali stvarno mi bude prečudno bez njih :dada

trenutno mi se gornji dio tvog posta čini ko SF :lol Budemo obije uživale malo solo tak da ih se jaaaakooo zaželimo (a i oni nas) - zdravo je to, malo odvajanja (iako kad radimo odvojene smo većinu dana u tjednu od njih :( ...)
Ja si uvijek mislim zašto naša zemlja nije sređenija i nema bolji tretman za mame koje rade, opciju pola radnog vremena u sklopu zakona ili tak nekaj. Volim raditi, dapače, no radno vrijeme kada sam doma tek u 17h (a on već spava u 20h) je stvarno premalo vremena za provesti s djecom. S druge strane, imam slobodne vikende (što nažalost puno mama nema) pa se mogu i moram pokriti ušima i biti sretna što radim takav posao.

03 srp 2015, 11:10

Ajme Latice, bravo za tortu, svaka ti čast na kreativnosti, ideji i izradi! Baš kak i Sunči kaže, već ćete se vi podsjetiti ;) . Meni je zbilja prednost što imamo privatni posao smješten u dvorištu, a i uredski prostori MM-a su isto tako reć u dvorištu, tako da ja nisam odvojena od svoje dječice i muža niti na tren. Evo i upravo sada su bili kod mene, zafrkavaju me i nasmijavaju... Ali isto tak ih nije loše koji put "zlifrati" i malo odvojiti vremena za sebe i svoje mužiće, nemam ja tu nikakvu grižnju savjesti ;) .

03 srp 2015, 12:10

mamamana sam se ti okupaj, mi necemo puniti bazen, zadnji put kad smo napunili sutradan zahladilo :) Onda opet zagrijalo, krenuli sa radovima, opet zahladilo. Da nekvarimo drugima ljeto ne planiram vise nikakve poslove dok ljeto ne prodje ;)
Bome je vruce, a na tavanu tek. :ajme ima da skinem visak kg. Kakva teretana
Zubic je bolje.
latice torta je odlicna.
Pomalo zavidim i tebi a i sunceko. Mm i ja ne pamtimo kad smo bili negdje solo. A ne volim opteretiti nase sa njima trojicom. Cekamo da jos narastu :)

03 srp 2015, 14:05

gaga molim te da ne punite bazen :p
ne možeš imat tavan, tj. potkrovlje bez klime. ne možeš. ja sam probala, jednostavno ne možeš...

a za soliranje, vjeruj mi do prije par mjeseci nisam mrdnula od njih, prvi put da smo mm i ja otišli tri dana na put, ja poslom, a on samnom u pratnji. a prije toga sam par dana bila solo na putu, do tad mala nikad nije bez mene zaspala. shvatila sam da se jako teško opustim - prebrzo hodam, prebrzo jedem, samo gledam di dijete može past dok sjedim u kafiću i pijem kavu, katastrofa :lol kad sam bila s mm-om je bilo malo lakše opustit se, ali to nam je preko dvije godine bilo jedino soliranje. i sad jednu večer ovi svatovi prije par tjedana. nadam se da će sad kad budu veći bit lakše malo ih ostavit nekome...

03 srp 2015, 14:36

Imam jedno glupo pitanje!
Nakon 4 cure, ja nemam pojma kako naučit dečka da piški u kahlicu! :dunno
Help!
(Mm nije zainteresiran za pomoć :baba)

03 srp 2015, 14:50

:hahaha
ja sam imala obrnuti problem. moja mala je dugo stojećki pokušavala piškit. nagne se prema WC-u i piški ko braco, nema veze što nema šta držat u rukama :ajme tek kasnije je skužila foru da mora sjest ili vani čučnut.
a dečko mora stat, držat pišulinca i ciljat ;) što bolje ga naučiš ciljat, manje ćeš kasnije morat brisat oko WC-a :p

03 srp 2015, 14:53

:lol izgleda da ću morat tako!

E, a glede "obrnutih problema" - danas ja i P s njim u Lidlu gledamo neke haljinice, a on se zadere: "oće jaaaa ajinuuu" :ajme e, umrle smo od smijeha! :hahaha :rolf

03 srp 2015, 14:57

Ma ovako kako je Latica rekla, niti sama to nebih bolje dočarala :lol . Makar, kada smo tek počinjali sa odvikavanjem, moj je sjeo na kahlicu, valjda mu je lakše :dunno . :hahaha on bi haljinu :hahaha . Lijepo ti je počeo pričati IP, kaj ne? Ipak je on tu najmlađi, bravo :luv

03 srp 2015, 15:24

Ma taj tavan nam je iznad potkrovlja, sluzit ce nam kao skladiste, ali ga ipak malo uredjujemo. A u potkrovlju se nemoze bez klime, danju i nekako, ali je po noci u pogonu

04 srp 2015, 08:59

Mariachi je napisao/la:Imam jedno glupo pitanje!
Nakon 4 cure, ja nemam pojma kako naučit dečka da piški u kahlicu! :dunno
Help!
(Mm nije zainteresiran za pomoć :baba)

Pošalji ga za tatom u WC kad tata ide piškit...reci da tako rade dečki i ćao...Moj stariji to odmah skužio. a mala ga je probala dva put oponašati, no brzo je odustala..popiškila je noge i rekla da su "mrdljive"=smrdljive i to je to.

MM sinoć napunio bazen..onaj veliki, samo je nasuo pol metra vode da djeci ne bude previše. No, jutros su se spakovali oboje kod mojih a ja sam dodala i piđamice ako im se omakne da prespavaju tamo...tako da planiram noćno kupanje s MM-om :dada

latica je napisao/la:ja se najvše veselim jutrima kad se dignem i ne moram ništa, mogu pojest sama u miru i bok. i onda popodne,ne moram ni kuhat, odem pojest nešto s nekim ,negdje i onda mogu i na cugu poslije, mogu popit pivo poslije ručka, mogu otić u kino, mogu u shopping, amogu i doma otić i odspavat, e ne mogu uopće vjerovat šta sve mogu :lol

ovo si ja želim...

04 srp 2015, 17:31

walter uzivaj u nocnom kupanju ;)

Ja se psihicki pripremam za srijedu, mm od tad opet radi. A bome smo se svi naviknuli da je kuci, Borni ce najteze pasti. Nocas se tako slatko smijao u snu. Jucer je skuzio sisice pa mu je to bilo fora. Tako da je nocas pricao, piso, pupak i sisice i smijao se. :luv Bome sam onda i ja s njim, suze su mi isle od smijeha

04 srp 2015, 22:42

Walter uživaj u kupanju, nadam se da su dječica pristala noćiti dalje od kuće ;) .
Joj, Gaga, sladak ti je mali :srca , držim fige da što lakše prebrodite tatin povratak na posao i baš je lijepo da su dječica tako vezana za njega :luv .
Mi smo danas cijeli dan u nekom muvingu, šopingiramo, jurimo biciklima, dječica imaju piknike, joooj, tako su dragi i slatki, moje djevojčice se polako ali sigurno pretvaraju u prave male dame. Tako su brižne, nježne i obazrive prema braci, ma srce mi je veliko kao kuća :srca .
Diana i moj Ivan je ušao u fazu "1000 zašto" i neumoran je u postavljanju pitanja, odrasta naočigled. :luv . I sam je danas opet seki rekao "Ema, zašto ti stalno govoriš da sam ja beba? Ja nisam beba, ja sam pravi dečko, pa vidiš kako sve veliko imam" :lol . Pripremamo se danas za spavanje, ja mu kažem da se idemo prati, a on meni "Nema problema mama, samo da se ja tu popiskim" i skine se sam i piški u kantu za prati pod :lol . To mu je bilo najbliže pri ruci...
Nego, htjela sam pitati, koji put bih stavila neku slikicu, postoji li ta mogućnost na forumu, ili je to rezervirano samo za onaj zatvoreni dio "Naše fotke"?
Nadam se da uživate u ovom divnom vikendu i punite baterije za nove radne pobjede! Svima veliki :kiss

04 srp 2015, 23:13

Mariachi Cestitke za vrtić. Čini se da naši klinci ulaze u neku ludu fazu. Ana je postala kao prvo užasno ljubomorna na bracu. Neću ni pisati što sve izvodi. A pokušavam ju što više uključiti i mazimo se stalno ali što joj više pozornosti poklanjam to više traži i izvodi kojekaj. Strašno se nervozi u zadnje vrijeme,plače za vrijeme kupanja i oblačenja a prije ju nisam mogla istjerati iz kade. Baca se po podu i grize sve što joj je taj tren u blizini,neki dan je gurnula curicu na igralištu namjerno i to dva puta. Nikakva upozorenja ne vrijede. Počela sam ju stavljati za kaznu da sjedi na miru u fotelji po 10 min i zasada pali. Pokušava otići i samo joj moram odrjesito reći da sjedne i sjedne natrag. I zna se toliko rasplakati bez nama ikakvog razloga da sve jeca i ne mogu je smiriti jako dugo što god radila. I da već par dana kod uspavljivanja mi hoće izvući bradavicu i cicati. Ne znam sta da radim. S druge strane, toliko se raspricala,sad već priča naveliko,slaže rečenice i super zabavna je. Tinica čini mi se da si ti pitala od kuda sam. Iz vrbovca
Tema je zaključana