17 srp 2015, 08:51

s druge strane, ja bi stvarno bila usamljena i znam da se jednostavno ne bi osjećala dobro da moram bit s klincima doma jer ne vozim. a zaista me nema tko razvažat. eto, sto ljudi, sto ...
17 srp 2015, 08:54
Tinica je napisao/la:Meni je auto jako bitan, jer mi daje određenu samostalnost i osjećaj nezavisnosti. Naravno da bi me da ne vozim, MM razvažao okolo ali zašto, ako imamo mogućnosti imati 2 auta, biti uvijek nekome na teret? Dapače, ja bi se čak pitala zašto baš inzistira da me svugdje vozi.
Volim se osjećati kao vlastita osoba, a ne samo kao nečija supruga.
Žalosno.
17 srp 2015, 08:57
latica je napisao/la: muž je odveze ako nešto treba veće obavit, drugo ona obavi sama pješice, ali ona baš ni ne ide nikud iz kvarta, tamo i radi i sve, u shopping ode busom - za 5 minuta je u shopping centru. i toliko je smotana i neorijentirana da zaista bolje da ne vozi.
Baš kao da si mene opisala
.
17 srp 2015, 08:58
Kad vi na kraju idete na godišnji? Planirate na more ili? baš tako...važno da su svi sretni i zadovoljni sa svojim izborom bez obzira kakav on bioeto, sto ljudi, sto ...
17 srp 2015, 09:05
to kažem bez osuđivanja - jednosatavno je tako. 

17 srp 2015, 09:50
Pa tko je rekao da su manje vrijedne osobe koje ne voze

ja sam se samo navikla na nekakvu "ravnopravnost" u izlascima izvan kuće.
17 srp 2015, 10:22
17 srp 2015, 10:25
pa kud sad temperatura
17 srp 2015, 10:28
17 srp 2015, 10:30
.
. Puno, puno ga ljubi i grli!!!
17 srp 2015, 10:34
17 srp 2015, 16:33
latica je napisao/la:kad sam ja išla za Afriku jednom, rekla mi je da nisam normalna - da jel znam ja koliko sam krema mogla kupit za cijenu karte?
Jooj, baš mi se čini Latice da bi tvoja seka i ja mogle brzo naći zajednički jezik!
, nije nam svima sve jednako važno, ali je važno da uza sebe imamo ljude koji poštuju naše stavove, dijele naše brige i strahove i poštuju ih, a ja sebe zbog tih ljudi smatram zbilja sretnom ženom
, ma što drugi ljudi o tome mislili
, iskreno se nadam da je Karlo bolje!
!!!
18 srp 2015, 12:46

Jedva sam ga maknula. Zato cekamo 18 h da se kupa. Vani pakleno, mm dodje pogazen s posla (auto bez klime) 
18 srp 2015, 14:15

18 srp 2015, 18:57
18 srp 2015, 19:34
18 srp 2015, 23:22
da što lakše izdržite ove dane.
18 srp 2015, 23:27
19 srp 2015, 09:13
biljkas je napisao/la:Diana super što je virozica proletila tako brzo

19 srp 2015, 09:14
3 moje bliske frendice imaju termin sredinom 8.mjeseca tak da isto im je prekoma uz ove vrucine..
19 srp 2015, 11:52
biljkas je napisao/la:Diana super što je virozica proletila tako brzo
nije ni vama nikada dosadno
Popiskio se, zabio glavu u nonu i vice tuta (zuta)
Kasnije mu je krenilo govance dok je gledao kroz balkonska lastavice, pa se uplasio. Ali ostatak je uredno obavio u noni
Zasad sam zadovoljna, iako ima perioda kad sve popisava pa mu stavim pelenu
19 srp 2015, 13:29
19 srp 2015, 14:26

malo komičnog osvježenja!
19 srp 2015, 21:27
čak je i mm malo pogođen što su nas klinci nogirali
ako to nije ljubav, ne znam šta je!
19 srp 2015, 22:59
latica je napisao/la: ako to nije ljubav, ne znam šta je!
prava ljubav, jedva čekam da i moj K dobije brata ili seku da osjeti tu ljubav
19 srp 2015, 23:10
20 srp 2015, 07:58
I moj se doslovno ne gasi.
20 srp 2015, 08:23
20 srp 2015, 08:56
Žao mi je što si se osjećala napadnutom zbog takvog nebitnog razloga.
... ali bože moj 100 ljudi 100 čudi upravo kako kaže latica nije svima sve jednako bitno. I tu nema mjesta nekoj ljutnji ili ne znam čemu sve već ne. Netko voli matematiku i prirodne znanosti, netko pak više voli učiti napamet ove štreberske predmete...
Dakle ekipa je odlučila ostaviti svoje starce i otići u mjesto rođenja
a Fran ni pet ni šest nju pogleda i veli "Vi ste sigurni da radite ovdje, i ona se sva zbuni i pita ga neznam što želiš reći ne razumijem pitanje a Fran njoj veli ma ništa samo vi uživajte rekli ste mi i previše a da toga niste ni svjesni" i okrene se prema meni i veli "Evo mama što znači biti lijep i glup"
poslije smo bili na koncertu Željka Joksimovića, Ančica je cijeli koncert prespavala u kolicima, došli u hotel debelo iza ponoći a ujutro se već probudili oko 8, da stignemo sve spremiti, obaviti doručak i u 10:00 sati smo već bili na otvorenju Istralandije. A curke moje to je raj za klince. Je, istina je da je ulaz dosta skup, za nas četvero smo platili 700,00 kuna no opet u razini Evropskih parkova. Gardaland je mislim preko 30 Eura. Ujutro kad smo došli i navečer do 18 sati kad smo krenuli nismo znali za klince. Ma famoznooooo, Ančica je cvrčala od sreće, ona zbilja uživa u toj vodi. Navečer smo u povratku bili kod frendova na Krku na roštilju i vratili se u Zagreb nešto prije ponoći. A sutra uzimam godišnji jer MM i ja idemo u Beograd ali se vraćamo odmah sutra. 20 srp 2015, 09:21
i mogu vam reći da mi je bilo super onako trudnoj po vrućini, super sam se osjećala, hodala uokolo, sve 5, gore mi je iskreno sad nekako, nego onda, ne kužim zašto? ali kad se mali rodio, onda mi je najgore bilo putovat doma iz Zagreba, on je imao tjedan dana, bojala sam se klime u autu i svega čega. i poslije je isto bila strašna vrućina, sjećam se da smo se stalno znojili pa hladili sobe klimom dok smo u drugoj i stalno tako nešto ... ali smo te godine početkom 9., nakon prve kontrole, išli na more i uživali. kad sam se tad bacila u more, ko da sam sav znoj isprala sa sebe - ono od cijele godine!
ma mene to sve iznenadilo jer još do nedavno je ona toliko dojila, nikud nisam mogla mrdnut, nikad bez mene zaspala nije, i ovo je sve nekako tako naglo došlo, da ona želi bit s drugima, da je tako nekako velika i samostalna, sa svima se može dogovorit i sve isto ko s nama - ona se izbori za sebe, ne treba mene da posredujem, naravno bitno je da je braco tu s njom, ali to mi je sve skupa tako predivno kako su njih dvoje postali samodostatni
mislim da je pomoglo i što je bratac takav isto aktivac i isto voli svuda ići i putovat i onda se i ona uz njega opusti i fura
ali kad se sjetim kolika mi j emuka bila kad bi morala nešto obavit bez nje, ne mogu uopće vjerovat da se to sad tako brzo okrenulo
olakšaj si koliko god možeš i to bez grižnje savjesti, jesi čula?!