Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Tema je zaključana

Re: Generacija 2013. - 5. dio

17 srp 2015, 08:51

jutro cure,
ja nadas poslije posla, ako mm uspije sredit svoj posao, idem u zagrljaj bigulici i tajnom agentu :joy
ako mm ne bude mogao, vjeroajtno ću ja otić solo ;)

mamamana, nasmija me tvoja vožnja traktora :hahaha

na temu vožnje samo da kažem da recimo moja sestra ne vozi i njoj to ne fali. muž je odveze ako nešto treba veće obavit, drugo ona obavi sama pješice, ali ona baš ni ne ide nikud iz kvarta, tamo i radi i sve, u shopping ode busom - za 5 minuta je u shopping centru. i toliko je smotana i neorijentirana da zaista bolje da ne vozi. nedavno su je moji vozii na selo kad smo adnji put bili skupa, ona nije znala namjestit kopčice na sjedalici nećakovoj, jer ona to nikad ne radi :ajme s druge strane, ja bi stvarno bila usamljena i znam da se jednostavno ne bi osjećala dobro da moram bit s klincima doma jer ne vozim. a zaista me nema tko razvažat. eto, sto ljudi, sto ...

biljkas, i moja mama je učiteljica :luv
šok i ja sam slično razmišljala o poslu i trećem djetetu. s tim da je mm jasno protiv treće bebe, tj. nije za tu ideju. ali sad kad sam se opet vratila u posao i ufurala, problem mi je malo opet ispast iz svega godinu dana... držim fige da se posao posloži čim prije :luv

17 srp 2015, 08:54

Tinica je napisao/la:
Meni je auto jako bitan, jer mi daje određenu samostalnost i osjećaj nezavisnosti. Naravno da bi me da ne vozim, MM razvažao okolo ali zašto, ako imamo mogućnosti imati 2 auta, biti uvijek nekome na teret? Dapače, ja bi se čak pitala zašto baš inzistira da me svugdje vozi.
Volim se osjećati kao vlastita osoba, a ne samo kao nečija supruga.

Odluka da ne vozim isključivo je moja, niti mog muža niti članova moje obitelji, niti bilo čija druga. Svi su me oni odreda nagovarali da položim vozački, ali ja za to jednostavno nisam i to ne želim. Vozački nije položila niti moja mama, niti moja svekrva, a i šogorica vozi svoj auto tek zadnjih 10-ak godina (a ima blizu 50g). Ne smatram se manje vrijednom, samostalnom ili manje osobom zbog toga što sam pješak, nisam čak nikada tako niti gledala na to. Nevjerojatno mi je da bi netko uopće pomislio da su osobe koje ne voze manje osobe od drugih, manje samostalne od drugih. I ne vidim da sam igdje navela da MM inzisitira da me vozi nekuda, niti da je to njegova striktna odluka ili želja ili naredba?! Svatko si uredi život onako kako mu najbolje odgovara, ja sam samo konstatirala da sam imala tu sreću da su mi se kockice u životu polsožile upravo onako kako mi je odgovaralo i kako mi treba. Ne znam čemu tolika gorčina i napadački ton na forumu gdje svi iznosimo svoja mišljenja i o njima razgovaramo. :dunno Žalosno.

17 srp 2015, 08:57

latica je napisao/la: muž je odveze ako nešto treba veće obavit, drugo ona obavi sama pješice, ali ona baš ni ne ide nikud iz kvarta, tamo i radi i sve, u shopping ode busom - za 5 minuta je u shopping centru. i toliko je smotana i neorijentirana da zaista bolje da ne vozi.

Ma tvoja seka je za moju kuću! :hahaha Baš kao da si mene opisala :lol .

17 srp 2015, 08:58

Sad si se dosta luftala bez klinaca :luv Kad vi na kraju idete na godišnji? Planirate na more ili?
Ajme u Zagrebu je nesnosno vruće... ali zato mi sinusi pate...toliki temperaturni šokovi nisu dobri... :roll
eto, sto ljudi, sto ...
baš tako...važno da su svi sretni i zadovoljni sa svojim izborom bez obzira kakav on bio :up

17 srp 2015, 09:05

čuj, ja kažem da sam sa sestrom naučila (po puno tema) da jednostavno nije svima sve jednako bitno ;) to kažem bez osuđivanja - jednosatavno je tako.
ja sam dok nisam djecu dobila, dakle dok sam još radila u ZG i prije, dok sam studirala i izlazila van i šta ja znam - išla uvijek busom i pješice, jer je meni bilo bitno da idem, način je bio manje bitan. mojoj sestri nije - ona nije ni onda hodala po gradu. ja sam si sad samo olakšala s djecom, što stvari obavim autom, ali moja sestra i dalje ne voli nikud ići. meni je bio bed vozit u početku, dugo mi je trebalo da se oslobodim i da se ispraksam, prije bi uvijek bila nervozna - kako ću parkirat, unaprijed gledala kojim točno putem ići i sl. ali sam imala volje i naučila sam. nisam bia ništa manje samostalan prije toga, samo sam primijenila način da to ostvarim ;)
recimo, kad sad već drobim tu, moja seka jako voli šminku, ona je uvijek puna kozmetike i uživa u tome. ja ne. kad sam ja išla za Afriku jednom, rekla mi je da nisam normalna - da jel znam ja koliko sam krema mogla kupit za cijenu karte? :hahaha

tinice, jel ti ideš samo na vikend?

ja još sljedeći tjedan radim i onda palim motore!!!

17 srp 2015, 09:50

Ajme mamamana pa nisam ja tebe ništa napala :lol Pa tko je rekao da su manje vrijedne osobe koje ne voze :lol
Svatko iznosi svoje mišljenje a tome i služi ovo mjesto a ja kad čitam postove zamislim se u situaciji i kažem ono što mislim.
I o kakvoj ti gorčini pričaš :conf
Žao mi je ako si se uvrijedila radi mog mišljenja, nisam se referirala na tebe. :hug
Samo mi je nezamislivo da uz svoje svakodnevne obaveze koje imam oko djece moram još nekoga razvažati okolo. O tome govorim... ;)
Ne mislim opet ovdje na tebe, govorim općenito u životu :lol
Vjerojatno si se prepoznala u mojim riječima, pa te osobno pogodilo ali zbilja nema razloga :hug ja sam se samo navikla na nekakvu "ravnopravnost" u izlascima izvan kuće.
A sad opet svatko ima svoje prioritete u svakodnevnom životu...meni je prvenstveno najbitnije da sve aktivnosti odradimo onak kak sam si ja to zamislila a u tome mi je opet potreban i neizbježan autić jer tako najlakše stignem od točke A do točke B za najkraće vrijeme.
Naravno da vožnja i auto, a niti određena samostalnost koju daje takva mobilnost nije svima jednako visoko na listi prioriteta. I to je razumljivo, nemamo svi iste potrebe, način života ili iste mogućnosti. To nije ništa loše, ja to poštujem i razumijem ako drugi tako razmišljaju i žive. Napisala sam svoj primjer: auto vozim iz dva razloga: praktičnosti i potrebe da možemo ja i djeca komotnije i bez usklađivanja sa drugima ići kamo želimo i trebamo; te iz razloga moje potrebe za samostalnošću i neovisnošću, da odem kamo trebam i želim, tada se osjećam sposobnije i nekako bolje nego kad sam bila u situaciji da čekam da MM dođe s posla i da me nekud vozi. Tada sam JA (ne govorim za druge cure) imala osjećaj neke nezdrave ovisnosti koja MENI nije dobro sjedala i nije mi odgovarala.
Da se razumijemo mogla bi i ja sa busom i tramvajem od jednog kraja grada na drugi no koliko bi vremena izgubila na to?
E da još nešto...ni ja nisam znala da se karte više ne štancaju nego imaš neku karticu koju samo prisloniš na automat u gradskom prijevozu. :lol
Mislim da sad zbilja nema potrebe da više razglabamo o tome tko vozi tko ne jer je to zbilja potpuno nebitna stvar :faca

17 srp 2015, 10:22

Jutro! Ja sam jutros ko zombi, nismo ništa spavali noćas. Sinoć K dobio temperaturu, samo odjednom postao nervozan i počeo goriti, išla mu je noćas do 40. Totalno je ukomiran, neofen mu jedva skida, a doktorica na godišnjem, valjda ima zamjenu pa da ga odvedem popodne prije vikenda da ga pogleda. Jedva gledam na oči, glava me boli, koma smo oboje.

17 srp 2015, 10:25

Ajoj Diana :hug pa kud sad temperatura :roll
A jel on barem odspavao malo? Kako mu je sada?
Držim fige da se toga što prije riješite i da konačno imate pravo ljeto :hug

17 srp 2015, 10:28

diana, držim fige da brzo prođe, vjerojatno je to samo jedna od onih ljetnih eneteroviroza, to bude tako s temperaturom i onda udu bolje za dan-dva, bez drugih nekih simptoma :hug

17 srp 2015, 10:30

Trebalo bi malo više od razglabanja o nebitnim temama sa osobama koje poznajem ipak tek površno, a da bih se ja uvrijedila :lebdi .
Diana, zbilja mi je žao zbog Karla, nadam se da nije ništa strašno, daj svakako javi kada saznaš! Siroček mali, sada na ove vrućine još 40 kuriti :hug :hug . Puno, puno ga ljubi i grli!!!

17 srp 2015, 10:34

Hvala curke! Loše je i on odspavao, budio se svako malo, jednom je čak i malo povratio vodu samo. Neće ništa jede, al bar pije.
Ja sinoć taman mislila zvati sunčeko jesu slobodni danas da dođemo do Primoštena na druženje kad on se razboli, to je zato jer sam ja planirala druženje :lol

17 srp 2015, 16:33

latica je napisao/la:kad sam ja išla za Afriku jednom, rekla mi je da nisam normalna - da jel znam ja koliko sam krema mogla kupit za cijenu karte? :hahaha

:hahaha Jooj, baš mi se čini Latice da bi tvoja seka i ja mogle brzo naći zajednički jezik!
I baš si lijepo to sročila, često se u tvojim postovima odražava tvoja struka :luv , nije nam svima sve jednako važno, ali je važno da uza sebe imamo ljude koji poštuju naše stavove, dijele naše brige i strahove i poštuju ih, a ja sebe zbog tih ljudi smatram zbilja sretnom ženom :luv , ma što drugi ljudi o tome mislili :roll .
Ljubi puno Bigulicu i sinčića, baš me zanima kakve će ti dogodovštine ispričati!
Diana :hug , iskreno se nadam da je Karlo bolje!
U mojoj okolici stvarno je krenuo pravi baby boom! Od šogorice radnica je upravo javila da je trudna, tri susjede od moje mame su trudne i trebaju roditi u razmaku od dva mjeseca, ajme što će biti bebica :srca !!!

18 srp 2015, 12:46

latica nam uziva sa bigulicom i svojim velikim deckom. Sta kaze ona na novo iskustvo?

Moj srednji vec dvije noci zaredom spava dolje kod dide i bake. Bio je i neki dan, pa je bio dan kuci( da nebudem tuzna) pa otisao opet. Bas mi je pusto bez njega,nitko se nesvadja. Zato malo malo zvoni i ispituje sta radim :)

Borna se jucer sjroz opustio i fino kupao u bazenu. I danas je htjeo uci u vodu u pola 8 :ajme Jedva sam ga maknula. Zato cekamo 18 h da se kupa. Vani pakleno, mm dodje pogazen s posla (auto bez klime) :ajme
Kako se vi hladite?

18 srp 2015, 14:15

Joj, nikak se ne hladimo, kupamo se u znoju! :znoj
Kuća zamračena ko za vrijeme uzbuna,nos turnem van oko 18h i ako ga ne povučem nazad sprženog, ono da se dimi, onda dam znak ekipi iza sebe "ajmo" i istrčimo van ko gomila robijaša s golog otoka. Klinci hrle u bazen a ja pod krušku!
Sad cure spavaju a princ harači, upravo je jeo čep od markera! Crvenog. :mrgreen
Maloprije smo se P i ja polomile od smijeha! Kak ja često citiram Dreleta, jedan od citata je "everybody say gujda". I eto ti njega, digo flašicu u zrak: " aj šej guda"! :hahaha :rolf
i već je u sljedećem kvaru! Joj!
Idem ga probat uspavat nekako :gaah

18 srp 2015, 18:57

kaj bi se hladila? ovo je za ubit se.
znojimm se ko prase, tlak mi je na nuli i manta mi se od par koraka. ma uzas, nema se smisla zaliti.

beba me lupa iznutra, vrucina izvana. nervozna sam za poluditi.
palim carici crtice cijeli tjedan jer sam neuracunljiva. radje da poglupi od babytv nego da ima posla s ludom trudnom materom.

18 srp 2015, 19:34

Joj Mariachi valjala bi se od smijeha na IP fore ali moram meditirati jer mi se znoj cjedi čak i dok sjedim... Šoknašok jadna ti ne mogu ni zamisliti kako je to sad s trbuhom i malim djetetom za kojim se mora trčati po ovakvoj temo. I Anci je dosta danas pred laptopom jer joj vani ne možeš dokazati da ne smije na sunce,da ne smije skidati šešir itd. Evo baš gledam vijesti sutra crveno upozorenje i mala djeca mogu dobiti opekline ako provedu i 10 minuta na suncu. Što ćemo tek sutra biti nervozni...

18 srp 2015, 23:22

Joj mi smo cijeli dan pod klimom, ovo je neizdrživo, Karlo je danas bez temperature, kao novi, viroza neka bila. Kako se on razbolio tako nismo išli na kupanje i ovo je grozno, izašli smo u 20h iz kuće i nemože se disati.
Večeras smo išli do Vodica, K ostao kod mojih a ja i mm malo prošetali i popili piće u miru, baš nam je bilo lijepo za promjenu malo sami.

šok joj nemogu zamisliti kako ti je sad s trbuhom do zuba i malim djetetom koji traži pažnju. Šaljemo ti puno :hug da što lakše izdržite ove dane.
mariachi IP je zakon, dobre su mu fore, svaki put se nasmijem :hahaha
gaga ajme nemogu zamislit kako mu je bez klime po ovoj vrućini. Bazen je sad jedini spas, nema boljeg osvježenja, samo nek se oni kupaju.
mamamana uživaš ti s mužekom, ha? Neka, neka baš lipo.
latice što nam kaže bigulica kako je, jesu se nauživali?

Sutra ćemo nadam se na more da lakše izdržimo dan a i vikend je, mm je kući pa da i on uspije s nama malo na more.

18 srp 2015, 23:27

Diana super što je virozica proletila tako brzo

19 srp 2015, 09:13

biljkas je napisao/la:Diana super što je virozica proletila tako brzo

X
i super za šetnju s tm :)

Šokicu kužim dobro, bila sam 4x trudna ljeti, a jednom sam rodila 28.6. I mogu ti reći da je bolje biti trudna nego gledat novorođenče u lokvi znoja i nemreš mu pomoć. To ljeto je bilo očajno vruće kad se B rodila. :znoj

Želim vam svima ugodnu nedjelju!

Odoh punit bazen ekipi :mah

19 srp 2015, 09:14

Samo da vam se kratko javimo da smo na moru i jaaaako uzivamo!!! Hb smo potrefili go kad su ove vrucine pa imamo more za rashladiti se i klimu kada smo doma. L je presretan, pliva ko ribica u Fredovom kolutu, smije se i govori da sam pliva ko ribica i zabica :srca
diana super da je viroza iza vas! :kiss
mariachi i mene uvijek nasmije tvoj misek!
latice drago mi je da ste tm i ti malo uzivali, ne sumnjam da je i klincima bilo super! ;)
sok :hug 3 moje bliske frendice imaju termin sredinom 8.mjeseca tak da isto im je prekoma uz ove vrucine..
Svima saljemo ogromnu morsku pusu!!! :kiss

19 srp 2015, 11:52

biljkas je napisao/la:Diana super što je virozica proletila tako brzo

X i ja potpisujem
sok drzi se, jos samo malo :lebdi
mariachi :lol nije ni vama nikada dosadno :dada

Uzivajte na moru, vjerujem da godi. Kod nas jucer malo zahladilo, i bilo grmljavine i pljuskova, pa smo iskoristili zahladjenje pa smo uvezli 7 metara drva u supu. Bome griju dobro :p

Ja svratila pohvalit svog decka. Sve cesce obavi pis pis na noni, a jutros mu je posebno bilo zanimljivo jer smo bili skupa u wc-u :ajme Popiskio se, zabio glavu u nonu i vice tuta (zuta) :hahaha Kasnije mu je krenilo govance dok je gledao kroz balkonska lastavice, pa se uplasio. Ali ostatak je uredno obavio u noni :joy Zasad sam zadovoljna, iako ima perioda kad sve popisava pa mu stavim pelenu :ajme

19 srp 2015, 13:29

Ja bi na more ili barem klimu!!! Ancici je baš jako nervozna zbog ove vrućine a malisa se sav oznoji dok doji. Dok dodjemo doma u potkrovlje definitivno nabavljam bar onu mobilnu klimu. Ja sam odustala od učenja ancice na tutu. Definitivno je premala. Ona se pokaka ili popiski u gaćice i nastavi dalje kao da ništa nije bilo. Kad ju stavim na školjku nekad obavi a nekad ne. Normalno kad mi ne zna reći kad joj je sila a mogu ja čekati 3 dana dok ju stavim ako ne može,ne može. Ovih dana po vani šeće gola ili u gaćicama jer joj se od znoja osipao prelaz s guze na leđa. Kad obavi ukažem joj na to da se nešto dogodilo ali ništa ne forsam

19 srp 2015, 14:26

Biljkas, tak i moj, po dvorištu u gaćicama, i isto ne kuži kad treba piškiti, nego pusti da curi, onda poslije kaže: "piša tavu" (piša travu) :ajme :lol
Sad je jedva zaspao! Baš je upeklo! Išla sam kokama dati vode, jedva su dočekale, jadne, sve su se okupile oko mene! I usput sam se pošteno zalila jer mi je ispao šlauf pa me u letu polio :hahaha malo komičnog osvježenja!
Poslije ih sve tuširam i na misu, wish me luck da ju ne provedem trčeći oko crkve za njima :nata

Mi ćemo na more za 2 tjedna i jedva čekam. Jedino se grozim pakiranja po toj vrućini :aaa

19 srp 2015, 21:27

hej cure,
evo mene. da vam ispričam kak sam u petak jurila svojim klincima u zagrljaj. prvo me stariji skužio jer je na biciklu čekao na cesti da dođem, pa smo se izgrlili i izmazili. onda je stigla seka, eeee, koji je to bio zagrljaj. od tad je sve bilo - mama ce - hranit je, presvuć, izvadit bicikle, tuširat, ma sve će mama. navečer smo se dugo mazile, grlile, ma užitak samo takav. srce mi je bilo ko kuća kad smo napokon skupa.
u subotu smo išli na kupanje na jezero i tako ja pitam njih dvoje u autu tko ide s mamom kući sutra. kaže veliki da bi on išao s bakom i didom u Zg (tako smo i planirali), ali samo ako će ići i seka. i kaže seka, ide ona u Zabeg :shock :shock
da ne duljim, valjda sam ih sto puta pitala, ona je svaki put rekla da ona ide u zagreb. još ja kažem velikom da će se ona sutra vjerojatno predomislit kad vidi da mama ide kući, pa ju je on, zlato moje, nagovarao da ide s njim - da će im bit super, da će svašta radit i tako, ali nju uopće nije trebalo nagovarat. ja nisam vjerovala sve dok nije sjela u auto od mojih. a sjeli su dok smo mi još stvari stavljali, pita Marta da tko će je zavezat. i tako oni sjede u autu dok mi pakiramo, da ne bi ostali :shock i ode godpođica, ladno, maše mami, a meni knedla u grlu, ne vjerujem da ona neće samnom doma :lol :ajme
i tak, ja imam još jedan tjedan maturalca :lol čak je i mm malo pogođen što su nas klinci nogirali :lol

mi smo se danas išli malo kupat na Dravu, solo, ma kažem - oboje smo u šoku, ali mi je super osjećaj kako su oni izabrali bit skupa, nisu se zapravo htjeli razdvojit. on nije htio ići bez nje, a ona nije htjela bez njega :srca ako to nije ljubav, ne znam šta je!

brzo će mi proletit tjedan, obavi poslove i u petak na bus za Zg, mm će vjerojatno sredinom tjedna po nas i pičimo na more. ne vraćamo se do 9. mjeseca :lol

cure, šaljem vam puse i zagrljaje, komentirat ću sutra, sad malo meditiram :luv

19 srp 2015, 22:59

latica je napisao/la: ako to nije ljubav, ne znam šta je!

:luv :luv :luv prava ljubav, jedva čekam da i moj K dobije brata ili seku da osjeti tu ljubav :luv
Sigurna sam da ti nije lako što su tako olako otišli oboje al to je ustvari super sad kad znaš koliko je samostalna i da više ne ovisi toliko o tebi i da ti sad na miru možeš otići na putovanje ili sastanke. A ti draga za to vrijeme iskoristi maturalac do kraja, nauživajte se za svo ovo vrijeme dosad, zamisli to kao medeni mjesec ;)
Znači još malo i more..super nauživat ćete se, najavljuju cijelo ljeto ovako pakleno

19 srp 2015, 23:10

Latica stvarno je divno vidjeti takvu ljubav kao i kod mojih. Ancica je jako ljubomorna ali ga stalno i ljubii traži da ga čuva. Meni je bilo teško dok mi je muž rekao da ana uopće ne pita za mene dok sam bila u bolnici ali bilo mi je i drago jer ne plače i jer može bez mene. Ustvari nama ta odvajanja padaju teže nego njima

20 srp 2015, 07:58

Ja cu samo,kao padobranac upasti da vas pozdravim :)

Ne stignem do kompa nikako. Stalno nesto. I sad tipkam s moba pa cu samo kratko.

Nasmijali su me vasi klinci s izjavama. :p I moj se doslovno ne gasi. :ajme

Diana drago mi je da je K bolje. I L mi je ovaj vikend imala temp. Bili kod dr i kaze viroza. Danas nema,a nadam se da i nece vise.

Latice vi ste opet mladenci ,vidim :lol
Super je sto zele otici i ostati bez vas.
Ako si za kavu ovaj tjedan tj.ako stignes i mozes zbog posla javi.

Ostale cure velika pusa. Ne stignem sad sve komentirati. Nadam se da cu uspjeti navecer dobiti 15 min na miru.

20 srp 2015, 08:23

Dobro jutro svima. Sjedim u dvorištu s malim,vjetric lijepo pirka,moja Ancica bere u vrtu s bakom paradajz i jede ga,sve joj se cijedi na sve strane i sva je zmazana ali baš uživa. A ja razmišljam kako uskoro idemo doma i kako ćemo sada sami. Treba se opet na to naviknuti,meni će biti teško organizirati se ali Ani će biti još teže bez tolikog društva svaki dan

20 srp 2015, 08:56

Ajme bome ste fino sve pod klimom pa imate vremena za piskaranje
Sunčeko - vidjela sa na FB kako pliva...žabica mala, a što ima novog sa pelenama do kad ostaješ na godišnjem?
Mariachi ma najmanji problem je pakiranje kad znaš da ideš na zasluženi odmor odmah je lakše.
Biljkas - ajde izdrži ovo, mislim da je najgori toplinski val iza nas.
gaga to je sad to svakim danom će biti sve lakše.
Diana - ajde neka je to ta virozica, sad ste je odradili i mirni ste do kraja ljeta. Ne sumnjam da ćete nadoknaditi ovo kupanje.
Hoćete biti dolje od 01-15.08? Mi smo ti u Olympiji puna dva tjedna pa dođi na kupanac
Mamanama - ma sve ok, oprosti još jednom ako si se prepoznala na neki način u mojem mišljenu :hug Žao mi je što si se osjećala napadnutom zbog takvog nebitnog razloga.
Meni je vožnja auta jako bitan faktor jer povlači u mom životu još hrpu stvari, od onih kako sam napisala praktičnih, pa do mog poimanja neke samostalnosti od MM ili drugih. Potpuno te shvaćam ako to tebi nije bitno. Dapače, baš mi je lijepo čitati tvoje postove o vašoj obitelji. Jako me veseli jer su tako puni pozitive i svi ste u dobrim odnosima. Kod tebe se sve nekako posložilo, udana za prvu ljubav, nije im ništa teško napraviti za tebe, radiš u vlastitom dvorištu, vezana si uz muža i njegove 24h na dan i u tome uživaš. Takva divna obitelj se rijetko nađe i vjerujem da nemaš nikakvu potrebu za bilo kakvom samostalnošću kad te svi vole i nije im teško npr. s tobom provesti pola dana u shoppingu cipela. Vjerujem da tvoj muž ima idealan uzor u npr. svom ocu koji je sigurno bio i je divan otac i suprug i da će tvoj takav biti i tebi. Meni je to jednostavno nezamislivo i ja se iskreno ne bi osjećala ugodno da svaki put netko od moje obitelji mora ići sa mnom u kupovinu. Ali to sam ja i naravno da ne možemo biti svi isti. Evo ja i Latičina sestra kao nebo i zemlja, ja bi zadnju kunu dala za putovanje :lol ... ali bože moj 100 ljudi 100 čudi upravo kako kaže latica nije svima sve jednako bitno. I tu nema mjesta nekoj ljutnji ili ne znam čemu sve već ne. Netko voli matematiku i prirodne znanosti, netko pak više voli učiti napamet ove štreberske predmete...
Latice ali zato bi se vrlo rado našla u tvojim cipelama ovaj tjedan :lol Dakle ekipa je odlučila ostaviti svoje starce i otići u mjesto rođenja :luv
Nadam se da si svjesna da to tebi znači još tjedan dana odmora i slobode
Mi smo ovaj vikend proveli u Istri i bilo nam je prekosavršeno :joy
Po cijele vikende vani na kupancu, u subotu u muvingu oko atp turnira, Frana malo tko tamo nije poznavao jer su svi suci i ekipa uvijek standardna na svim turnirima, u biti na takvim događanjima se uvijek kreće ista ekipa, svi zaljubljenici u tenis a pošto ih hvala bogu on godišnje odradi preko 30 naravno da se poznaju. Došao mu je predstavnik Babolata za Hrvatsku, koji mu je i inače službeni sponzor i dao mu je za rođendan još jedan reket i žice za poklon i baš nas iznenadio. Zbilja lijepa gesta ali vrijedna preko 3.000,00 kuna što smo planirali izdvojiti za poklon :lol
Ulaznice smo morali podignuti na info pultu a tamo su hostese imale "brifing" i onda sam Franu objašnjavala kako sam i ja zarađivala tijekom studija. Znam da su nam dnevnice bili oko 100 eura po danu i to je baš bila dobra lova ;)
I Fran dođe do jedne i pita je tko će ove godine igrati na egzibicijskom meču a ona njega pogleda i veli "Oprosti to se ne može znati do samog početka a mislim da to počinje u ponedjeljak" :hahaha a Fran ni pet ni šest nju pogleda i veli "Vi ste sigurni da radite ovdje, i ona se sva zbuni i pita ga neznam što želiš reći ne razumijem pitanje a Fran njoj veli ma ništa samo vi uživajte rekli ste mi i previše a da toga niste ni svjesni" i okrene se prema meni i veli "Evo mama što znači biti lijep i glup" :ajme
Čak mislim da je to namjerno rekao na glas tako da ga čuje...a ja si mislim zemljo otvori se
Meč je bio presmiješan, uživali smo u glupostima koje su dečki izvodili na terenu...nastao je pravi raspašoj tijekom meča kad je Ivanišević otvorio škrinju sa sladoledom :lol poslije smo bili na koncertu Željka Joksimovića, Ančica je cijeli koncert prespavala u kolicima, došli u hotel debelo iza ponoći a ujutro se već probudili oko 8, da stignemo sve spremiti, obaviti doručak i u 10:00 sati smo već bili na otvorenju Istralandije. A curke moje to je raj za klince. Je, istina je da je ulaz dosta skup, za nas četvero smo platili 700,00 kuna no opet u razini Evropskih parkova. Gardaland je mislim preko 30 Eura. Ujutro kad smo došli i navečer do 18 sati kad smo krenuli nismo znali za klince. Ma famoznooooo, Ančica je cvrčala od sreće, ona zbilja uživa u toj vodi. Navečer smo u povratku bili kod frendova na Krku na roštilju i vratili se u Zagreb nešto prije ponoći. A sutra uzimam godišnji jer MM i ja idemo u Beograd ali se vraćamo odmah sutra.
Sve si mislim da Ančicu večeras odvedem na spavanje kod mojih a Fran neka onda poslije treninga dođe malo pomoći mojima oko nje.
On u srijedu putuje u Nizozemsku i neće ga biti tjedan dana, tako da ga ja već danas moram polako spakirati. Ovo je prvi put u životu da nismo skupa za njegov rođendan. Ali obećala sam mu da kad se vrati radim mu za večeru dagnje na buzaru.

20 srp 2015, 09:21

e tinice, to je post :lol

cure, ja sam starijeg rodila u sred ljeta, ima rođendan za dva dana ;) i mogu vam reći da mi je bilo super onako trudnoj po vrućini, super sam se osjećala, hodala uokolo, sve 5, gore mi je iskreno sad nekako, nego onda, ne kužim zašto? ali kad se mali rodio, onda mi je najgore bilo putovat doma iz Zagreba, on je imao tjedan dana, bojala sam se klime u autu i svega čega. i poslije je isto bila strašna vrućina, sjećam se da smo se stalno znojili pa hladili sobe klimom dok smo u drugoj i stalno tako nešto ... ali smo te godine početkom 9., nakon prve kontrole, išli na more i uživali. kad sam se tad bacila u more, ko da sam sav znoj isprala sa sebe - ono od cijele godine!

moji kikići su super, sad sam pričala s mamom, oni su navikli stalno landrat tako da je njima bitno da se nekud ide, čak i kad mama ne ide s njima :lol ma mene to sve iznenadilo jer još do nedavno je ona toliko dojila, nikud nisam mogla mrdnut, nikad bez mene zaspala nije, i ovo je sve nekako tako naglo došlo, da ona želi bit s drugima, da je tako nekako velika i samostalna, sa svima se može dogovorit i sve isto ko s nama - ona se izbori za sebe, ne treba mene da posredujem, naravno bitno je da je braco tu s njom, ali to mi je sve skupa tako predivno kako su njih dvoje postali samodostatni :srca mislim da je pomoglo i što je bratac takav isto aktivac i isto voli svuda ići i putovat i onda se i ona uz njega opusti i fura :lol ali kad se sjetim kolika mi j emuka bila kad bi morala nešto obavit bez nje, ne mogu uopće vjerovat da se to sad tako brzo okrenulo :lol

biljkas, svakako si klimu nabavite, u potkrovlju se bez klime ne može živit. kad se vraćate doma? razumijem te da ti je teško ići doma, meni je uvijek tako knedla u grlu kad budemo duže s mojima pa se rastajemo, velika je to stvar biti malo kod mame na čuvanju :le
šok, neće još ništa bit od babytv-a, ne brini se :hug olakšaj si koliko god možeš i to bez grižnje savjesti, jesi čula?!
diana, super da je viroza iza vas, super je on to odradio!
cici,ako si za kavu,ja sam za, ja sam s poslom gotova do 4, mogu u utorak ili srijedu?
mariachi, i vi ćete brzo na more, moramo izdržat do tada! a mali ti je presmiješan :lol
gaga, jel se sinko vratio doma?
mamamana, jesu se cure vratile?
Tema je zaključana