11 ožu 2016, 22:33

14 ožu 2016, 08:30
14 ožu 2016, 09:51
nek si se ti otuširala
14 ožu 2016, 09:58
Na kraju je samo rekao "hocu puno pokona"
14 ožu 2016, 10:17

14 ožu 2016, 13:38
14 ožu 2016, 13:43

14 ožu 2016, 14:19
U Gracanima sam. Cijeli zivot zivjela u samom centru gdje je sve na dlanu, nikad dosadno, brdo sadrzaja i ovdje mi je uf. Imam veliki stan, dvoriste i svjezi zrak. No sve ostalo je nimalo ne za djecu. Nema plocnika normalnog, parkova, sadrzaja. No to su opet moji hormoni poslije poroda gdje mi je ova situacija ocajnija valjda nego kaj je.
14 ožu 2016, 14:28

14 ožu 2016, 19:47
i kužim te totalno s tim hormonima i plačem. totalno
nije joj ništa, kako nije imala temperaturu cijeli dan do tad, nisu joj ni krv vadili, malo prozirno šmrcka. vesela je, jede i sve, sad je navečer opet malo bila vruća, ali je zaspala, mislim da će je to spasit, nadam se. ali ja sam sad mirna jer imam di odvest dijete kad nismo doma da je netko lijepo pogleda i sigurna sam da se sad nešto novo pojavi da je moji mogu bez beda odvest i da se ne trebam ništa brinut. a to mi je pred put neopisiv osjećaj. neopisiv
16 ožu 2016, 19:49
17 ožu 2016, 14:10
Eto šta nju brine po noći, što je cijeli dan ranije kišica padala
klince u sjedalice i furaj di hoćeš!!
17 ožu 2016, 23:12
18 ožu 2016, 15:11
) i dodjemo u park i kada su obojica tamo L ga zaobidje i igra se s drugima. Malo je jos "u strahu" no tada si nas hrabri tim da 5, nasmije se i nastavi igrati. Nas nacin smo hb pronašli da se ne boji. No zao mi je malenog bratica koji stalno pita zašto se L ne zeli igrati s njim. Danas smo napredovali jer se bratic nesto rasplakao, L me pitao zašto place i da mu odnesem keks da mu bude bolje
Ti znas kaj ti ja od srca zelim!!
!!! Uzivaj draga moja punim plućima! Kazu da iako je Cipar ružnjikav da ima dosta lijepih mjesta za vidjeti!
21 ožu 2016, 09:42

ali povratak mi je bio malo naporan, rani let u 6, digli se u 3.30, 3 sata u avionu i onda 4 sata u Beču na aerodromu i još kratki let za zg. braco nas nije čekao na aerodromu jer je imao ekipu kod bake pa se družio, ali seka je došla. bacila mi se u zagrljaj, naslonila glavu na rame i duuugo smo se tako mazile. jako je bila dobra dok me nije bilo - SVAKI DAN je popodne spavala
ošišala se, bila u shoppingu, po vani, po igralištima, samo je nekad kažu bracu pitala: M a kad će mama doć
hvala Bogu ono je bila zadnja temperaturica i poslije se sve rasčistilo, pretpostavljala sam da će i bit tako, ali eto, bitno da sam se ja nasekirala pred put
sama sam si kriva.21 ožu 2016, 12:57
sinoc je odlucio da je on jako veliki decko i da moze u wc ici obaviti nuzdu. svako govance je prijavljivo, mislim da su ga i komsije cule
Sad nam jos ostaje i nocna, ali nju cu kad zatopli, stalno se otkriva pa se bojim da se ne nahladi21 ožu 2016, 13:51
22 ožu 2016, 10:03
22 ožu 2016, 10:52
grozno ih je gledat kad im je loše.
bratac je bio opčinjen oružarnicom. onda smo išli na ručak, baš smo uživali poslije šetnje i razgledavanja i na kraju malo u shopping u onaj outlet. i ja starijem kupim neku košuljicu i pita me teta - a šta seki, kažem ja: seka ima svega, a kaže Marta: ali mala seka nema
ona ljudi na sve misli, pa i na malu seku
22 ožu 2016, 22:58
Od klope ove godine necu bas si dati puno truda. Raditi cu šunku u kruhu i francusku. Biti cemo i kod mojih i kod mm-ovih tak da štrajkam s nakuhavanjem.
27 ožu 2016, 08:38
Dobio ga opet nakon tjedan i pol, pa dr kaze ako nadtavi ide na testiranja. Sad mu je dala i neke melarth granule uz ventolin i flixotid, plus antibiotik za svaki slucaj posto je produzeni vikend. U zadnjih mjesec dana samo izlazim doktorima, jedva cekam da dodje lijepi vrijeme da uzivamo punim plucima
27 ožu 2016, 08:49
27 ožu 2016, 20:19
čovječe, koji su to likovi! danas smo se poslije doručka i otvaranja poklona išli prošetat, predivan dan, sunčan i topao, mi se sredili i idemo do lunaparka i sekica mi tresne na nos ispred mene i sva se izgrebe
imala je ruke u džepovima i kako je nešto zapela, tres na koljena i onda na lice jer se nije uspjela na dlanove dočekat. nije strašno, samo je malo izgruvana, ali mene presjeklo, blago rečeno
i nadam se da će i B biti bolje uskoro!!
28 ožu 2016, 08:42

29 ožu 2016, 09:23
i sve je bilo tako - ako nešto bude dobro dobiješ slatkiš ili nagradu, ako se rasplačeš - pa nemoj plakat ko mali, ježim se od tih izjava...
29 ožu 2016, 21:08
29 ožu 2016, 21:33
30 ožu 2016, 14:03
Ona je medena, stvarno se stalno smjeska, mazi. Necu dva puta reci no po noci super spava. Po danu malo manje no logicno je jer ima starijeg brata koji je poprilicno glasan
. Najbolje odspava po danu vani. Navecer zna imati kratko vecernje nervoze. Bilo me strah kolika no ovo plakanje traje kratko i brzo se smiri i zaspe. Nezgodno je jedino kaj je obicno u vrijeme kad L ide spavati. Mm je preuzeo njegovo kupanje. Ja mu prije dam veceru, poslije kupanja pročitam 2 slikovnice i pomazimo se. Obicno na pola uspavljivanja se T pocne plakati pa on sam kaze da idem seki dati ciku i da mu gore posaljem tatu
... Ogroman uspjeh je kaj uspije zaspati i s mm i to relativno brzo. Prije nije htio cuti za nikoga osim mene.
Ajoj, nek je samo ogrebotina. L je od jednog jedinog poštenog pada na facu kod frendova kad je imao godinu i pol u uspomenu dobio ožiljak na usnici (vise ko da mu je kuglica nasred usnice. Mm se zeza da ce jednog dana curke mu ljubiti tu kuglicu! A ja ko prava mater kazem da nece jos jako, jako skoro
)
30 ožu 2016, 14:50
bude se to s uspavljivanjem stalno mijenjalo, ne brini, doći će i to na svoje da se oni poslože i usklade!
tražili su kornija, kopali i uživali na suncu. ja pitam jel neće netko pomoći mami rezat tikvice, kaže seka: nama je to doooosadno
danas kosimo travu popodne!
eeeeeee, kad se toga sjetim, pa to stvarno nije ni za prepričavat
mislim, nama je to super slika, ali ona kuži da to nije uobičajena slika i nikako joj nije bilo jasno. pnda smo pričali da će seka bit ko i sve druge bebe kad se rodi, da je to samo slika mutna jer je u trbuhu mrak i tako
01 tra 2016, 08:34
Prava mala damica