Bok curke i sretan Uskrs s zakasnjenjem!
Stalno smo u movingu ovih dana pa nisam stigla pisati. Fino klopali, uzivali u obiteljskim atmosferama. Puno smo vani. Danas bas mm popodne ce sloziti L njegov trampolin u dvoristu. Prosle godine je bio totalni hit.
Jucer ujutro smo bili s T provjeriti joj sluh i super je!

Ona je medena, stvarno se stalno smjeska, mazi. Necu dva puta reci no po noci super spava. Po danu malo manje no logicno je jer ima starijeg brata koji je poprilicno glasan

. Najbolje odspava po danu vani. Navecer zna imati kratko vecernje nervoze. Bilo me strah kolika no ovo plakanje traje kratko i brzo se smiri i zaspe. Nezgodno je jedino kaj je obicno u vrijeme kad L ide spavati. Mm je preuzeo njegovo kupanje. Ja mu prije dam veceru, poslije kupanja pročitam 2 slikovnice i pomazimo se. Obicno na pola uspavljivanja se T pocne plakati pa on sam kaze da idem seki dati ciku i da mu gore posaljem tatu

... Ogroman uspjeh je kaj uspije zaspati i s mm i to relativno brzo. Prije nije htio cuti za nikoga osim mene.
Ispadi su jos uvijek tu no jako je on dobro svjestan zakaj divlja. Uvijek kad se smiri mi kaze zakaj se razljutio i uvijek je neki njemu realan razlog (npr. htio je da ga mama okupa, htio je nesto sam, a tata mu nije dao, strgali su mu se legici i sl). S puno, puno razgovora i strpljenja imam osjecaj da su rjedji napadaji bijesa. Place se, zna zavristati, nije da tuče no ko da lagano nas odgurne i kaze odi, odi i pokazuje prstićem ko da zeli da odemo. No znam da samo treba zagrljaj i tako se smiri. Mantram si da nece trajati ta faza zauvijek.
Dobila sam od frendice puno robice za T, medena mi je kad je obucem u neke ženske stvarčice! Hihihihihi, napokon sam dosla na rihtanje curice. Iako su ovo tek počeci s baby kombinezonima..
Kaj se tice svekrve znate moj trenutni stav i state of mind tak da necu nista komentirati i samo suosjećam!
sok glavno da ste bolje!
latice rastop za 3D

Ajoj, nek je samo ogrebotina. L je od jednog jedinog poštenog pada na facu kod frendova kad je imao godinu i pol u uspomenu dobio ožiljak na usnici (vise ko da mu je kuglica nasred usnice. Mm se zeza da ce jednog dana curke mu ljubiti tu kuglicu! A ja ko prava mater kazem da nece jos jako, jako skoro

)
Inače smo dobili nase profi fotke. Cure moje, preeeeedivne su!