Sada je: 01 kol 2026, 11:19.

kolica za blizance

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: kolica za blizance

PostPostao/la mamajapi » 09 ožu 2004, 00:06

Prva kolica su mi bila Inglesina sa kosarama koje su se dale staviti jedna do druge ili jedna ispred druge (nadam se da smo se razumjeli ). <
>Kasnije smo vozili Peg Perego Plico ili svako jedna kolica ili spojena spojnicama.<
>Sada se vozimo (a to je sve rjedje) u Prenatal kiso
an kolicima koja se daju sklopiti i skroz su spljostena pa zauzimaju jako malo mjesta, amogu ih nositi u jednoj ruci. <i></i>
mamajapi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la turbodada » 09 ožu 2004, 01:16

Prva su nam kolica bila Hartan Ranger za blizance (njemacka marka), a mogu se naruciti ja vjerujem u svakoj vecoj robnoj kuci namjestaja (sa odjelom oprema za bebe) u Austriji. <
>Bila sam jako zadovoljna i jako sam ih lako i
zo preko interneta prodala, jer su ovdje (u Austriji) popularna i vidim ih cesto po gradu. Mozes pogledati pod HARTAN KINDERWAGENFABRIK npr. u Google trazilici...<
><
>Sada imam kiso
an rasklopiva kolica za blizance (McLaren - engleska firma), takodje nabavila u Becu u robnoj kuci. Daleko su laksa (teze ca.12kg) od onih prvih, lako sklopiva i sklopljena zauzimaju vrlo malo mjesta. U oba slucaja su to kolica standardizirana na sirinu vrata (sto nisu svaka) pa lako ulazis i u stan i u bilo koji ducan ili lift. U mom slucaju to je bio jedan od osnovnih kriterija jer sam uglavnom cesto sama zonglirala sa kolicima, djecom, stvarima... <i></i>
turbodada
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la anurkan » 09 ožu 2004, 09:26

Jedina kolica koja smo mi imali su kisoo
an kolica za blizance. Narucena preko kataloga iz Amerike za 52$. Skontali smo ide zima, necemo bas puno izlaziti, ustvari nece biti puno setnje, a do proljeca su oni vec bili dovoljno veliki za kiso
an kolica. I eti tako smo se super provukli. POzdrav Anur i Kan<
>25.09.2002<i></i>
anurkan
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lunahor » 09 ožu 2004, 10:51

mi smo narucili peg perego s kosarama jedan prema drugom, jedan iza drugog, i ok su, jako su nam puno korislitla pogotovo u prvih 8 mjjer su cure unutra i spoavale, i sjedile i jele, a za setnju su isto super jer su uska ko jedna poslije smo kupili jos i kiso
an kolica ,. sad da kupujem iznova kupila bih iskljucivo obicna peg perego plico sa spojnicama, dakle najobicnija samo dvoja... i sa spojnicom... <
>ZARA & LUNA<
><i></i>
lunahor
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mama lavica » 09 ožu 2004, 11:18

Nismo imali nikad dupla,jer sama zbilja ne znam kak bi ih potrpala i nekam se otputila sama,a s obzirom da nas je najmanje dvoje moralo izaći van odlučili smo se da ne kupujemo ništa novo,imali smo Peg Perego Plicomatic od Lucije (koja smo kupili nakon što nismo bili zadovoljni sa Piere Carden prvima),te smo za prvo vrijeme i njih koristili,a od 6-7 mjeseca smo uzeli kišo
an kolica,tak da ih i sad koristimo. <
>Lucija 23.03.1999.<
>Laura i Paula 25.10.2001. <
><
><i></i>
mama lavica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Kris2 » 09 ožu 2004, 11:32

Mi smo imali tj. jos uvijek imamo ova od Inglesine. To su nam do sad jedina kolica, mi zadovoljni, ima ih za kupit u Tintilinicu, kad se sklope zauzimaju vrlo malo mjesta, jedino nam ne stanu u auto osim na prvo sjedalo ili na krov. To smo zaboravili provjeriti. No, obzirom na to da smo mi vrlo malo s njima putovali, nije ni to strasno.<
>Mi imamo bas ove boje<
><
>S tim da jos imaju i ove zimske navlake, imaju 4 polozajam naslona tj od skroz lezeceg do sjedeceg.<
><
><
> Lea i Ivan, 22. 08. 2002.<
><i></i>
Kris2
Danadadila

PostPostao/la anurkan » 09 ožu 2004, 12:19

Nasa kolica nemaju naprijed ovu cvrstu precku vec samo sigurnosni pojas i uglavnom dok ih vozam oni su pregeti naprijed i pkusavaju uhvatiti tockove Anur i Kan<
>25.09.2002<i></i>
anurkan
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la anurkan » 09 ožu 2004, 12:28

img.shopping.com/cctool/PrdImg/images/pr/177X150/00/01/3d/6a/74/20802164.JPG<
>Valjda funkcionise. Anur i Kan<
>25.09.2002<i></i>
anurkan
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lunahor » 09 ožu 2004, 13:09

http://www.ababy.com/itempage.asp?Categ ... D=1282424a ovo su nasa ,peg perego duette, samo je uzorak drugaciji, <
>ZARA & LUNA<
><i></i>
lunahor
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

hvala puno...

PostPostao/la JednomCuPostatiMama » 09 ožu 2004, 13:45

...mislim da cete svojim odgovorima dosta pomoci mojoj sestricni...samo da joj postam link, pa nek onda razmisljaju koja im se najvise svidjaju.<
><
> <i></i>
JednomCuPostatiMama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: hvala puno...

PostPostao/la mamajapi » 09 ožu 2004, 15:19

Quote:sad da kupujem iznova kupila bih iskljucivo obicna peg perego plico sa spojnicama, dakle najobicnija samo dvoja... i sa spojnicom... <
><
>To je bila jedna od nasih faza, ali u stvari sam jako rijetko to koristila. Tesko je za voziti (a ja bas nisam sitna i nejaka zena, vjerujte mi ) <i></i>
mamajapi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la georgina » 09 ožu 2004, 16:19

Mi smo imali Chiccova (klasicna plava karirana, zimsko-ljetna) s polozajem sjedala "jedan iza drugoga". Od milja smo ih zvali "bob dvojac".<
><
>Imala su svojih mana, ali su savrseno odsluzila svoje. Meni je najvaznije bilo da mogu sama izlaziti vani, lunjati okolo po gradu, po trgovinama - gdje zelim, a ova su bilai savrseno mobilna (dosta teska ali sasvim uska, kao obicna).<
><
>Za "ljetne obiteljske setnje" i plazu bila sam kupila ona najobicnija i najjeftinija kiso
an (i spojnice)- koje nikad nisu profunkcionirale (jeftina roba!!!)<
><
><
><
><
><
><
><
> <i></i>
georgina
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Andrea3 » 09 ožu 2004, 22:43

ja sam spojnice, nakon duuuge potrage i silnih narudžbi, jer, ne zaboravimo, to se događalo prije nekih 6 godina dakle, koristila sam ih JEDANPUT. Ko što reče moja susjeda jako je nespretno i teško za vozit, a luna, ti ZNAŠ da ja nisam sitna i krhka. <
><
>Imali smo Peg Perego vlakić, i iako glomazna, jaako su ugodna za vozit. "Obična", dvoja kolica Pliko vozili smo udvoje i kad smo nekam išli autom, jerbo ova prva nikad nismo uspjeli utrpat u auto /karavan/ <
><
>Danas bih se, jer je izbor neneneusporedivo veći, tj. IMA izbora, ja sam svoja kolica kupila u Sloveniji ja bih danas iisto za
ala vjerojatno ona moja prva, a kao drugu, kasniju, "laganiju" varijantu skroz jednostavna i lagana ali dupla kišo
an-kolica. Uz uvjet da stanu u moje turbo-uski lift. <i></i>
Andrea3
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Sandra028 » 09 ožu 2004, 23:02

ista kao Lunina,mislim da i uzorak imamo isti,u njima se voze cure a mihael posebno ista marka i uzorak.prvo sam htjela kolica za trojke ali nisam,ne zbog cijene jer bi nas ovako ili onako sve doslo na isto,nego zbog prakticnosti. <
>"Un nino es un regalo de Dios"<i></i>
http://i267.photobucket.com/albums/ii29 ... no9pb5.jpg
+BRUNO, 10.05.2008.
"...Da te bar mogu poljubiti
Bez loših sjećanja na hladna proljeća
Bez slike stradanja
Što se baš na nas zalijepe..."
Sandra028
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lunahor » 31 ožu 2004, 10:29

jel netko treba dupla kolica , ja cu svoja uskoro prodavat? <
>ZARA & LUNA<
><i></i>
lunahor
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la anurkan » 31 ožu 2004, 10:44

ja svoja dala svojoj rodici... Anur i Kan<
>25.09.2002<i></i>
anurkan
Samo sam naišla
Samo sam naišla

kolica za blizance

PostPostao/la Marinica24 » 12 tra 2004, 22:30

Bok! Mi smo dobili dupla kolica na poklon.Ne znam firmu ali znam da je iz Engleske (Mother care ili tak nekaj). No bit je u tome da smo sad kuoili obična odvojena kolica za 500kn u Tintiliniću i jako sam zadovoljna (pogotovo za tu lovu) .<
>I puuuuno su nam praktičnija. Sa duplima smo zauzimali cijeli pločnik, a živimo u zgradi sa liftom pa nismo ni stali u lift bez skidanja kotača!?<
>Ja preporučam odvojena kolica od početka-nama su puno bolja.<
>Pozdrav <i></i>
Marinica24
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: kolica

PostPostao/la Lex » 21 tra 2004, 02:56

Ja sam preko interneta naišla na ova kolica, jedina koja su mi se svidjela, a da su za blizance i da se mogu koristiti od rođenja klinaca. I da nisu plava <
><
>Zovu se Jane Powertwin.<
><
><
><
>Kaj mislite? <i></i>
Lex
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Dabltrabl » 21 tra 2004, 08:45

cine mi se jako neprakticna na prvi pogled iako su jako lijepa , al to ti treba biti zadnja stvar koju da gledas. prvo te trokolice su teske, kotaci nepokretni, siroka, tesko se sklapaju, nece stat u auto <
><
>daj malo vise info o njima, tezina, pokretljivost, sklopivost...<
>meni su moja bila super jer su cure u njima spavale prvih4 mj i to mi je bilo jako prakticno <
><
>koga god znam nezodovoljan je s kolicima na 3 kotaca i obavezno moraju kasnije jos kolica kupovat... <i></i>
Dabltrabl
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mamajapi » 21 tra 2004, 22:08

Slazem se s Dabl. Osim ako kolica nece pokusati sklopiti i staviti u auto.<
>A da li su u kuci ili stanu? Stenge? Lift? Uzmite i to u obzir. <i></i>
mamajapi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Ida » 22 tra 2004, 22:26

luna, za koliko prodajes PP kolica? Esma 8 Fe
uar 2003<
>Bebica 21 Avgust 2004<i></i>
Kiki 2003
Koko 2004
Kiko 2006
Ida
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dabltrabl » 23 tra 2004, 09:23

2000 kn <i></i>
Dabltrabl
Samo sam naišla
Samo sam naišla

replay

PostPostao/la andrea » 25 tra 2004, 00:10

Mi smo nedavno kupili kolica u second hand Baby Boom shopu na tržnici na Savici (tel.611-5554)- za 980 kn. Jesu rabljena ,ali izgledaju ko nova i cijena je super. Inače imali su nekoliko modela za blizance po tim cijenama, a i imaju super robice i ostale opreme za bebe po super cijenama. <i></i>
andrea

kolica za blizance

PostPostao/la JednomCuPostatiMama » 03 kol 2004, 17:22

...bok cure, opet ja sam novim pitanjem...prvo da dam izvjestaj: bebe su sad vec preko 20 cm i imaju vise od 470 gr (cula sam se s sestricnom prije 10 dana, no imala sam skroz puno posla da vam se nisam stigla javit)...<
>...znam da je vec sto puta pisano o kolicima, i razne preporuke, a mene zanima koja vi imate, jer morate se sloziti da su ipak malo slozenija od onih za jednu bebu...<
>Veliki pozdrav <i></i>
JednomCuPostatiMama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: replay

PostPostao/la deicav » 05 ožu 2006, 01:30

Najbolja kolica za blizance su Inglesina Twin Swift.Zaslužuju najbolje ocjene što se tiče,funkcionalnosti,jednostavnosti,kvalitete,praktičnosti,...To su kišo
an kolica, jedan do drugog,lagana su, malena i što je najbitnije lako se sklapaju i stanu u svaki prtljažnik.Široka su 74 cm tako da prođu kroz sva vrata i otvore.Mala je razlika između kolica za jednu bebu i ovih duplih.Savjetujem mamama blizanaca da potraže ta kolica,cijena im je oko 200 €.Mi smo ih nabavili u Njemačkoj,jer kod nas je zaista bijedan izbor,u biti nikakav. <i></i>
deicav
Samo sam naišla
Samo sam naišla

kolica

PostPostao/la wild apple » 06 ožu 2006, 18:11

Mi smo imali jedna,jedina kolica i vozili smo se pune 3 godine,to su ABCdesign,<
>pravi omjer cijene i kvalitete,rekla bih,<
>sjedalo jedno pored drugog<
>jedini minus je što su 80cm široka...<
>Nisam ih birala,poklon od bake,ali ispalo je super... <i></i>
wild apple
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la marinna » 07 ožu 2006, 14:09

Mi imamo GRACO-va,DuoRider.Nemamo problema sa prolazom kroz vrata.Kupila sam ih u turbo limacu i platila 1500kn.Vrlo su lagana za voziti,sklope se u taj čas,stanu u svaki gepek(čak i u unića).Sjedala su jedno pored drugog,imaju tri položaja(sasvim dovoljno)Mogu se voziti i po zimi(dobiješ zimske vreće),iako više djeluju kao kišo
an kolica.Mi smo ih furali u 10 i 11 mj bez problema,al mislim da će nam tek ovo proljeće i ljeto krasno poslužiti. <
>A kako izgledaju možete vidjeti ovdje<
>www.dealtime.co.uk/xFS?KW=graco+duorider&FN=Strollers&FD=61194&x=12&y=11<
> <i>Edited by: marinna at: 7/3/06 13:57<
></i>
slika
marinna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Priska » 09 ožu 2006, 17:00

Mi smo jučer iskoristili krasno vrijeme i izišli u prvu šetnju odnosno na probnu vožnju kolica. I položila su s čistom peticom. Jednostavna za rukovanje, lagana, stabilna, pokretljiva (okrenemo se gotovo na mjestu, svladavamo sve zavoje bez problema), uska pa bez problema prolazimo kroz sva vrata, kraj parkiranih automobila...<
>Radi se o Bebe confort Twin club kolicima. Po meni im je velika prednost što su bebe jedna iza druge, sjedala se mogu okrenuti i prema naprijed i prema straga, a osim sjedala (koja se poštelavaju na mislim 5 visina) na konstrukciju se mogu pričvrstiti i auto sjedalice što smo mi jučer i napravili. I da, jako su lagana, samo 10 kg, sklapaju se i rasklapaju u trenu i mala su dok se sklope pa bez problema stanu u gepek. <i></i>
slika
Priska
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la deicav » 10 ožu 2006, 00:42

marinna, jesu ta kolica svijetlo plava sa narandžastim rubovima? <i></i>
deicav
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Melody Os » 10 ožu 2006, 11:24