Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

kahlica/tuta za male dečke

11 svi 2009, 09:28

Dakle moj malac je u travnju napuno 2 i budući da javi kada je obavio nuždu sada čekamo tople dane,gole guze da probamo,ali nećemo forsati.

Ono što me muči
je to što sam ga stavila na kahlicu/tutu i nekako mi je prekratka odnosno pišo mu je skroz priljubljen uz prednji dio.Ima li neka bolja kahlica za dečke jer ova anatomska mu je ko prekratka(seki bila skroz ok) nije mu udobna,a kada je bio na velikoj školjki imao je strah od visine i nije htio tu sjediti,tek neki dan bio vesel kada je sjedio ali obučen

Re: kahlica/tuta za male dečke

11 svi 2009, 10:18

mi nismo našli neku koja bi pasala dečku,jedino nastavak na školjku,i plašio se ispočetka ali mi smo to njemu pokušali dočarati kao nešto jako zabavno,jer onda bude veeeeliki buć ;) i imaš nove lijepe maramice za guzu i lijepe gaćice s loptama,peskima,kaj god i kupili smo u offertisimi nekakve naljepnice baš za školjku,nama su bile aktualne žabice,pa je i žaba išla piškiti i kakati na školjku,i žaba je mahala papa,i veselila se kad je bio buć i tako svašta,kupili smo u dm-u i nekakve vješalice s motivom žabca za njegov ručnik,jer je on sada veliki dečko i može sam prati rukice i brisati i svašta nešto kao poticaj i nagradu da se oslobodi

evo svašta sam tu nabacala,valjda se kuži kaj sam htjela reći :lol

11 svi 2009, 14:58

Mi smo u Baby Centru u Slo. uzeli Baby Bjorn potty chair i ta mu je bila super po velicini.

02 lip 2009, 23:44

I kod nas je aktualan veeelikiiii bljuć. :lol I imamo iste probleme s kahlicom i pišonjom. Zapravo mu najbolje odgovara ona s placa jer je dovoljno široka da stane i guza i pišonja. Doduše, sada već rijetko piški sjedeći vveć je jako fora piškiti na stojećki a da mu netko drži kahlicu ispred njega.

03 lip 2009, 06:52

tajci je napisao/la:I kod nas je aktualan veeelikiiii bljuć. :lol I imamo iste probleme s kahlicom i pišonjom. Zapravo mu najbolje odgovara ona s placa jer je dovoljno široka da stane i guza i pišonja. Doduše, sada već rijetko piški sjedeći vveć je jako fora piškiti na stojećki a da mu netko drži kahlicu ispred njega.

joj blago vama, meni S. nikako neće piškit stoječki :/

mi vičemo: pazi da je miš unutra pa ga on gurne prstićem, iako noćas smo imali nezgodu i s preranim piškenjem i onda je još miš bio vani :loce

ontopic: imamo najobičniju jeftinjaru, ok je kad pazimo, samo ne kad se ovako ne vidimo ili spavamo na pol po noći, jedino po noći i piški na nju jer mu se ne da na vece da se ne razbudimo svi.

ali to pišanje stojećki, nikako :ne

03 lip 2009, 07:26

Ivy, u Kiki imaš za kupiti nešto slično ovome, prilično manje robusno, netko je već stavljao forku na forum, ali ne mogu naći:

slika

riješiš dva problema odjednom. Dovoljno je velik otvor i za puno veće dijete, a položaj na tome mu je kao i na tuti, ne vise mu noge, sjedne ko car, a nemaš čišćenja tute :1

03 lip 2009, 09:48

Mom je jedina koja je pasala bila Chicco, velika je i ima dosta podignut prednji dio.

Ali mi smo tutu/kahlicu koristili samo možda mjesec dana, onda sam ga stavila na WC, kupili Baby Bjorn dasku za WC, ispod nogu bi mu stavila ono (ne znam kako se zove) na što stane dok pere zube. Ta daskica je jako dobra, čvrsto se zakači za WC, ima nekakvi kotačić, prednji dio je povišen pa niš ne šprica van.

Dali smo mu slikovnicu, malo je čitao i zaopravo smo se jako brzo naviknuli.

Tin još uvijek sjedi na njoj, jer ima malu guzu i u veliki WC upada.

To je ova, mislim da je ima za kupiti u Kiki

http://www.babybjorn.com/de/Deutsch/Produkte/Bad/BABYBJORN-Toilettensitz/

15 lip 2009, 18:53

moj maleni ima 22 mjeseca..krenuli smo s navikavanjem na nonu al on djeluje prilično nezainteresirano za to....okolina mi je već počela prigovarati kak on još nosi pelene..al on neče da piški a kamoli kaki u nju...trudim se al mi neide...on ode i obavi nuždu u hodniku ili na stepenicama...i onda se još smije obavljenom poslu.......
Odgovori