Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

PRIVATNI VRTIĆI ZAGREB

07 kol 2009, 13:40

Drage moje forumašice :mah
Nedavno sam se doselila u Zagreb, u procesu sam traženja posla i hitno bi mi trebala preporuka/savjet o privatnim vrtićima u centru. Živimo na Martinovki. Trenutačno sam jedino uspjela stupiti u kontakt s vrtićem Šuma Striborova ali oni su na Žitnjaku i ne mogu mi dati točnu informaciju hoće li ili ne biti mjesta. Meni gori pod nogama jer bih voljela proći s malom prilagodbu prije zaposlenja a i traženje posla je posao s punim radnim vremenom tako da bih bila iznimno zahvalna za bilo kakvu povratnu informaciju.
Hvala unaprijed! :kiss :kiss :kiss

Re: PRIVATNI VRTIĆI ZAGREB

07 kol 2009, 13:50

Pogledaj na webu grada, http://www.zagreb.hr pod predškolski odgoj ili tako nekako, tu ti je popis svih vrtića u gradu, i državnih i privatnih. Tamo su i adrese pa možeš odmah eliminirati lokacije koje ti ne odgovaraju.

07 kol 2009, 13:55

O kako znam jedan privatni tebi u blizini, al ti ga ne bi preporučila ni :loce

11 kol 2009, 08:18

Cure hvala na informacijama :kiss

10 svi 2011, 13:36

pozdrav svima :mah evo da malo podignem.
trazimo alternativu gradskim jaslicama buduci da postoji razumna sansa da necemo dobiti mjesto zbog muza koji je trenutno bez posla (ali da dobijemo svejedno bi mu se gledao dohodak iz prosle godine pri odredjivanju cijene koju bismo placali, koja farsa :whew )
cula sam lijepe i manje lijepe prica, pa bih vas molila da podijelite sa mnom svoja iskustva i olaksate mi dileme i strahove, hvala! :kiss
Odgovori