Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Odgovori

zastita od znatizeljnih rukica

07 kol 2009, 23:51

daklem..gdje se mogu kupiti one zastite za frizider,za ladice i za sve ostalo..moj mali cak i pec pali,a pec nam je na struju tak da moram stalno iskapcati iz uticnice..stalno otvara sve pipe (u kadi,bideu,lavabou)..poteze spagicu od kotlica u wc-u..ugl zna izaci van iz kreveta po noci ako jos nije zaspao a ja jesam i onda haraci po kuci a ja se moram domisljavati kako da mu stanem u kraj..daklem -pomoc! cak zna i vrata od balkona otvarati iako ih ja zatvorim,ali ja spustim roletu tak da nemre van..al pec i perilica za sude su mu najdraze kao i pustanje vode..mislim,objasnjavam ja njemu da se ne smije i ide u kaznu i slicno,ali opet treba mi nesto jer ne stignem stalno letati za njim dok odmigolji u kupaonu..a sve mi je to vazno jer je slijep ( za one koji ne znaju)..
vidjela sam neke zastite u nekom katalogu od turbo limacha medutim sumnjam da to stvarno i imaju jer dosta stvari iz tog kataloga nemaju..

Re: zastita od znatizeljnih rukica

08 kol 2009, 00:06

Mi na kraju našima nismo ništa stavljali kad su bili mali (imali smo jako mali stan, pa sam ih ganjala :mrgreen: ), zanam da su cure kupovale negdje - ako se ne varam ima nešto i u DM-u, mislim chicco isto.
Pretpostavljam da je kod vas još povećana potreba za diranjem svega zbog toga što ne vidi ...
Ma ima čak negdje u arhivi sigurno, znam da se bar dok su moji bili u toj dobi puno pisalo o tome, ja sam sve uredno pročitala, ali nisam ništa kupila :mrgreen: (Ja sam ih morala svakako naganjati jer su jedan drugog gnjavili ;) )

08 kol 2009, 09:11

ima TL cijeli set takvih proizvoda za zastitu. za ostale ne znam :mase

08 kol 2009, 10:44

Ima ovde nesto i u DM-u (a verujem da ima i kod vas). Reze za ormarice i za otvaranje ladica. Ima i u Ikei.

08 kol 2009, 10:54

Iz Chicco sigurnosnog seta meni su bile dobre samo zastita za uticnice i zastita plasticna na ivicama stola.
Sve one zastite za ladice su se pokazale kao potpuno nefunkcionalne, imas dvije ili tri koje su na principu ljepljive trake, tako da to vrlo brzo postane neupotrebljivo. A jedna koja je skroz plasticna kad se rasiri do maksimuma opet ne pase ni na jednu fioku ili ormaric.

08 kol 2009, 16:47

puno vam hvala..sve sam zapisala,pa cu potraziti ;)

10 kol 2009, 23:33

bila sam danas u TL i kupila zastite za pec za kuhanje,za frizider(pecnicu-isto je) i za jednu slavinu u kupaoni..za ove druge ne pase pa moram nes drugo smisljat :conf
Odgovori