Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
13 kol 2009, 12:02
mojoj curki se jako znoje noge u svemu...natikaci,sandalice,crosice (najvise)...ma u svemu...
zna li tko dali postoji nesto protiv znojenja?...kremica,sprej?nesto....
13 kol 2009, 14:21
nitko nezna...
13 kol 2009, 14:27
Pokusaj da joj kupujes obucu samo od koze iznutra, koza spolja i da nosi samo 100% pamuk carapice.
13 kol 2009, 14:30
Svima se znoje noge kad je jako vruće ,ljeti je to pod normalno

kak se znoji ostatak tijela tak i nogice bile obuvene il bose .
Naravno da neka obuća npr Crocsice to pospješuje(kao i npr sintetička odjeća)
Nek ima što otvorenije sandalice ,kožne i nek je što više bosa.
Ima preparata protiv znojenja ,ali ne za djecu.
13 kol 2009, 15:01
Mojoj djeci odgovaraju Geox tenisice. Prijateljica isto tako djeci kupovala samo Geox zbog znojenja i sklonosti gljivicama.
13 kol 2009, 15:04
i ja sam čula od frendice da su joj bile super za malca ...geox-ice..jer imaju nekakve rupice na đonu tako da znoj i pare u tenesici zlaze van a ujedno nemože ništa ući unutra..mislim nemogu promoćiti a i kvaliteta im je dobra
ili da joj probaš u cipelicu staviti malo dj.pudera on joj nemože naškoditi a upija.vlagu..
20 kol 2009, 10:49
Mom se klincu znoje noge za pop..... i to samo ljeti. Cijelo ljeto on provede bos,nikakva mu obuca ne pase,cak smo bili kod dr. ali bolje da taj znoj ide van nego da se nekakvim sredstvima sprecava. Ne smrde sva sreca ali njemu je muka od toga i molimo boga da to prodje (traje evo trece ljeto).
20 kol 2009, 21:47
mamma je napisao/la:Mom se klincu znoje noge za pop..... i to samo ljeti. Cijelo ljeto on provede bos,nikakva mu obuca ne pase,cak smo bili kod dr. ali bolje da taj znoj ide van nego da se nekakvim sredstvima sprecava. Ne smrde sva sreca ali njemu je muka od toga i molimo boga da to prodje (traje evo trece ljeto).
tako je i kod nas sto god obuje znoji se...