Krumpirić je napisao/la:apsurdno mi je 2godišnje dijete vuči nemampojma Gradski muzej. Nije im zanimljivo i ćao. TO ljudi rade radi sebe, a ne radi djece.
ja nisam ni postavila ovu temu tako da želim njoj obogatiti društveni život niti se pokušavam prodat da bih išla u muzej zbog nje
išla bih zbog sebe, zbog toga da se maknemo od doma, a navikli smo da nju vučemo svuda sa sobom
ne znam kako vaša djeca, ali moje dijete nije dobro doma, ne može sjedit na jednom mjestu il bavit se jednom aktivnošću dulje od par minuta, pisala sam o tome. kućna druženja joj brzo dosade
njoj su sva nova mjesta zanimljiva, a bila su joj zanimljiva i čudnija mjesta od gradskog muzeja. samo treba uložit vremena i truda i u to da se njoj učini zabavnim.
u svakom slučaju, treba probat, zar ne?
inače, mi idemo vani po svakakvom vremenu, osim po jakom pljusku i jjjjjjaaaaaakom vjetru
ma, ja ne pričam o tome da se na prvu kap kiše treba zatvorit doma nit mislim da će me hladnoća pojest i da na prvi znak jeseni treba tražiti neku aktivnost u zatvorenom prostoru. samo smo se te jedne nedavne nedjelje našli u situaciji da je vani padala prilična kiša, a MM je postavio pitanje kamo bismo mogli ići da je zatvoreno, a da nije šoping centar. pa smo se oboje našli s velikim upitnicima iznad glave. a za kino il kazalište još nije. pa sad ja pitam ovdje kamo se u takvim slučajevima može ići.
nekad će se otić kod nekog doma, nekad će se nekog pozvat k sebi, a nekad bi nekamo otišao..e sad, kamo, a da nije vražji šoping centar?
ok, nekad ćeš otić i u vražji šoping centar, ali odbijam vjerovati da nema zatvorene aktivnosti osim šoping centra i kućnog druženja. što fali obilasku dvorca ili odlasku u muzej? ili na neki sajam na zatvorenom, gdje će moža biti i kakav program za djecu?
iako, baš me zanima što radite s djecom koja hodaju i igrali bi se po kiši vani? idete u park?
jer da se ona vozi u kolicima dok mi šećemo - taj film ja ne bum gledala