i tako to ide kod nas, s kraćim fazama od po tjedan-dva-tri kad bi nekim čudom uspjela normalno spavati prel dana (nama je normalno spavanje i sat vremena u komadu, op. mame
u zadnje vrijeme neće spavti uopće preko dana! očajna sam i frustirana od nemoći jer ju ja više ne znam uspavati. ok, danas sam posebno osjetljiva i u pms-u, al danas me dovela do toga da sam ju plačući preklinjala neka se smiri i neka spava
ona se ne može smiriti, bude umorna toliko da gledat ne može, od nervoze lupa glavom o zid ili pod, totalno je izmučena, ali kad ju pokušam stavit na spavanje ili ju dignem i privinem sebi da ju malo umirim i pokušam uspavati - urla, otima se, lupa svojom glavom o moju, viče 'maaaamaa, maaamaa, neeee, neee', kao da ju mučim!!! ona gore urla kad ju pokušavam uspavati nego kad joj čupam šmrklje.
elem, da me sad opet ne nazovu 'majtoricom za napisati dugački post od nečeg što stane u tri rečenice'
, ja znam u čemu je problem - ona je prenabrijana, ne može se umiriti, ali ne znam kako riješiti taj problem.

neće valjda prestat spavat...
znam kako ti je (nama je to trajalo mjesec dana hvalaBogu)
moja na svu srecu spava cca 4 sata dnevno u komadu i hvala joj za to 
jale, bas utjesno
koja ce (u vecini slucajeva tako bude) proci.

a jedino bi ju silom tak uspavala. to mi se nije svidlo bas. 
to mi je baš tužno nekak.
nasoj dori