od kad smo se vratili iz ohrida, bio je malo i kod ove babe ovde, iznauzivao se posteno celog leta, od pocetka juna do kraja avgusta.
sa pocetkom nove skolske, poceo je bes. suze i plakanje za bilo sta! dodju nam prijatelji sa klincem sa kojim se inace jako voli igrati, on besni sto mu je luka uzeo "bas taj vozic" i to su onakve scene nemoci vladanja situacije "dodje mi da lupim u zid"! odnosno, place i odjednom besno krikne. tacno ono osecam, kao sto bi ja reagovala kad ne dobijam ono sto zelim na primer, ili nije po mom, pa me to jako nervira, i najradije bih vrisnula da izbacim bes. e, tako radi i vanja.
najavljuje da nece u vrtic "ni sutla ni nikada vise", al ide bez problema. tamo je odlican, dobar, poslusan, sve kako treba. kuci, imamo suze za sve i svasta! kriv pogled, izgrdim ga, ne dam onako kako on zamisli...tu je odmah plac i suze. najradije bih ga prebila, majke mi
on je tako besan i placljiv i sa svojom najboljom drugaricom elenom. igra se on sa svima, ali opet ako nesto nije kako on zamisli, to je plakanje i vristenje.
sinoc sam otisla do drugarice, nisam ni sat vremena bila, kad mi se javlja muz, i kaze, place i ne prestaje. probudio se, mozda je sanjao nesto, i otisao on da ga smiri, vanja je samo plakao i nista ne govori. daje mi ga na telefon, nece da prica, samo place i place. na pitanja dal ga nesto boli, dal hoce sok, ovo, ono...samo neeeee i place.
naravno, dosla sam kuci, smirio se u tri minuta, otisli da spavamo i zaspao bez problema. nocas se upiskio u krevetu, sto se nije desilo stvarno dugo. ali mislim da od tog silnog dranja se toliko uspavao da nije ni osetio. rekao mi je jutros da nije ni znao da je njegov "kuku mala beba i da pisa u gace", posto ga nije probudio..
kad rucamo, ako ne iseckam ili ne stavim u tanjir nekako kako je on smislio, odmah smrkne facu i "nisam vise gladan", prekrsti ruke i napuci usta! ma da ga opalis bre, onako ti dodje!
utesite me da je ovo samo jos jedna od svih mogucih faza u zivotu i da ce i ova proci. ili dajte savet kako da prebrodimo lakse..

a nekad ni to ne prolazi...