Sada je: 31 srp 2026, 23:20.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Stefanova_mama je napisao/la:Nasa prva predskolarka, tako smo ponosni na nju

ma je i meni je ful rano.ancica je napisao/la:Joj olj kako je to meni rano za predškolu

ancica je napisao/la: Sad je obukao omiljenu majicu, spremio je piđamu na zeka-peka i 4 knjige o životinjama da ih čita po putu. Čeka da ona dođe od none i oni kreću, samo da im pokažem gdje je avion

Stefanova_mama je napisao/la:U dve devojcice i sad je na strasnoj muci. M. je lepa, a V. je pametna i zna lepo da se igra.
, rekla sam ja već, to je nasa baraba, oci ga odaju. 

Stefanova_mama je napisao/la:MM me zeza, kad poraste nece imati dilemu izabrace onu sa vecim grudima.
Stefanova_mama je napisao/la:Sta da kazem ili jesi ili nisi(to je iz "Mi nismo andjeli")

Slijedeći tjedan bi trebala ići vaditi krv, valjda će biti dobro do tada.
olja2208 je napisao/la:evo da se i mi malo javimo,
obavili smo cjepivo i sistematski,
jos da obavimo i upis, i sve 5.
inace, kod nas je taj sistematski za skolu totalno povrsan, sve se obavi za tren oka,
vid pregledaju sestre, porodicna dok. poslusa pluca, pogleda grlo, malo kicmu i to je to.
a kad smo kod toga, ja sam za Sofiju trazila kontrolu kod fizijatra (ranije smo isli zbog ravnih stopala),
i otkrila je sasvim blagu skoliozu
veli sve je u medicinski prihvatljivim granicama i nema za sada potrebe za kakvom pomnijom dijagnostikom,
dobila je vjezbice kod ft i pratice je.
meni dovoljno da se zabrinem.
toliko o tome kako ped. ili jos gore porodicni dok. mogu uociti potrebu za fiz. pregledom,
i jedna i druga rekle da je sve ok.
olja2208 je napisao/la:i da, dok. veli da je najvjerovatnije zbog nepravilnog drzanja,
mada nam ni genetika nije naklonjena jer MM ima problema sa kicmom.
inace, ona je jako aktivna, vec 2 godine ide na balet (moderni), i skoro godinu na folklor,
od ljeta cemo se baciti i na plivanje,
valjda cemo izbjeći nešto ozbiljnije.

olja2208 je napisao/la:cure, gdje ste?
SM, Laro?
i krivit kičmu, 

). Nacrtala je lonac sa supom (rado bi mu kuvala supu
) i pizzu (pravila bi mu i pizzu) i brzi plavi auto (to ce mu isto rado kupiti) i pahulje snega (jer on voli sneg) i veliko srce sa njihovim imenima i +-om, prepreslatko. Dakle ljubavni zivot nam cveta

Matija, naprotiv, baš bi i tužan je što on ne može dokazati svoju hrabrost. 

ancica je napisao/la:bio je ponosan na sebe mjesec dana

)
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju.