Sada je: 01 kol 2026, 10:15.

Vrtici u Zadru!

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Vrtici u Zadru!

PostPostao/la Floribunda » 10 ožu 2013, 22:07

Bog!! Molin pomoc!Naime ovu jesen bi ga dali u vrtic.U drzavni vrtic nemamo sanse jer muz je pomorac a ja ne radin sa dicom sam doma.I malog bi dali da se malo druzi jerbo je lud za dicom makar 2-3 ure..Zvala sam u Zuto pace na Novom Bokanjcu mislim i svidilo mi se,kako mi je gospodja opisala...Zanima me dali imate iskustva kakvih tamo? Drugi vrtic nam je dalje Bambi u arbanasima,taj nam se jako svidja,jer je talijanski i dobila sam preporuku da je tamo super...

Dali ima na BilomBrigu koji privatni vrtic?Cula sam da posvojena dica imaju prednost,pa ako mi ne uspije pokusala bi ga na taj nacin ubaciti zeljeni vrtic al neznam dali bi sa tim rjesenjem pokusala u drzavni da ga upisen.cjene su otprilike isto tako da nam to ni bitno!Ja u biti samo zelim da je dobra hrana,da imaju dvoriste i da se krecu vani,i da ima spavanje.Nadam se da cu ga odviknuti od pelena ovo lito pa cemo i to rjesiti...

Molim vas da mi pomognete?Nije mi ga tesko vozit i dalje samo da je dobar vrtic al ja zaista neznam sto bi...Samo razmisljamo o vrticima,jer tu di smo sad imamo osiguran vrtic,medjutin zanimaju nas i u Zadru ,pa cemo jos viditi ovisno o situaciji...

Hvala unaprijed,i ako ima vec ova tema molim vas da me uputite.
Mala Flor 2011
Mali Flor 2010
Floribunda
rodila srcem

Re: Vrtici u Zadru!

PostPostao/la Liv Tyler » 10 ožu 2013, 22:29

Poznam neke tete iz "Radosti" pa ako hoćeš mogu se raspitat za ovo tvoje pitanje?
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la Floribunda » 10 ožu 2013, 23:42

Bila bih ti duboko zahvalna...Hvala :kiss ako ne dodjem tu molin te posalji mi pp,da ne zaboravim pa da prodju dani dok pogledam..
Mala Flor 2011
Mali Flor 2010
Floribunda
rodila srcem

PostPostao/la Masha » 11 ožu 2013, 10:42

ja ti mogu preporučiti Maslačak, privatni, na B.Brigu. Moj ide tamo i super je, tete su odlične. Možeš nazvati i raspitati se.
Košta ti 700 kn mjesečno i zadovoljava ove uvjete koje si nabrojala.
Masha
dzkić više tekućine

PostPostao/la Liv Tyler » 11 ožu 2013, 11:08

Floribunda idem na pp.
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la Floribunda » 11 ožu 2013, 11:37

hvala na preporuci za maslacak,uzet cu ga u obzir...cekam liv
Mala Flor 2011
Mali Flor 2010
Floribunda
rodila srcem

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 04 tra 2013, 10:10

ej Flor ja bih ti samo rekla da te kužim kaj bi ga dala na 2-3 sata a da ti je dulje žao ga dati, no iz iskustva govorim, oni tamo imaju ritam i njege i radionica i druženja i spavanja i bilo bi dobro da to poštuješ, ne samo zbog svog djeteta i dobrobiti koje ono ima sa tim navikama i druženjem već i radi teta i ostale djece.

Teško je doći po dijete dok oni spavaju, crtaju ili imaju šetnje ili obroke.
Pusti ga malo da bude cijeli dan, da stekne navike i onda ga opet uzimaš i on gubi ritam i tako.
No u dogovoru s tetama možda da ga pokupiš ranije ili slično ali moraš s njima pričati.

Recimo u 8 i 30 je doručak, ti ga možeš odvesti nakon što se najede kod tebe doma, ali moraš znati da je u 11 ručak i spavanje i da ne možeš npr tada doći.
I tako ti u vrtiću ima 100 stvari pa sam ti ja sklonija savjetovati da se pritajiš par mj i vidiš kako to ide nego odmah na 2-3 sata da se odlučiš
Radije ga daj 3-4 dana u tjednu a 3 dana da je u potpunosti sa vama doma.
Tako ja od kad sam na porodiljnom, jer ne želim joj razbucati dan.
onda npr ju ostavim doma u petak i tada smo 3 dana skupa, a ona ne gubi previše ritam ranog buđenja, igre i slično.

u puli su privatni npr loš izbor baš zbog manjka inspekcije i loše prehrane, nema aktivnosti, premalo odagajateljica
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Floribunda » 24 svi 2013, 17:57

nisam vidila da ste jos pisale tu,uglavnom rtic smo izabrali,bili dole sat vremena i odusevljeni smo,neznam ko vise on ili mala.sat vremena dok sam rjesila papirologiju on je usa medju njih koda je 100 godina tamo.zadovoljna sam sa svime,pogotovo kad sam vidila atmosferu...stvarno sam zadovoljna.pogotovo kad vidin kako je on bija sretan,svakih 10 ak minuti bi dosa samo cirnuti jesam li ti,i ode on...sve je on sam pronjuska i wc-e sve sve,strasan je
Mala Flor 2011
Mali Flor 2010
Floribunda
rodila srcem

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 45 gostiju.