Sada je: 31 srp 2026, 23:16.

tikove

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

tikove

PostPostao/la skarabej29 » 30 ruj 2013, 23:13

Drage, odavno nisam bila na forum pa vas sve srdacno pozdravljam.
Moj drugi sin, Ognen napunio je tri godine. Primetila sam pre nekoliko meseci da je poceo da trepce sa okicama. Posmatrala sam ga ali nisam obracala veliku paznju posto mi je negovateljica iz vrtica rekla da se nebrinem posto se radi o imitacii. Njegov nerazdvojni drug iz vrtica stalno trepce pa ga moj Ogi verovatno imitira. Ok, Ogi je prestao da trepce ali poceo je da brise non stop usta pod izgovorom da je prljav. Trajalo je to oko mesec dana pa je prestalo. Non stop mu je ruka bila u kosi, i rucicom je tako vtio da je takoreci ocelavio, pa sam ga kkratko osisala. Inace i meni tako okrece kosu, mada se ljutim posto me boli, ali samo meni, nikome drugom. E sada je poceo dlan da okrece i kad ga okrene puca mu zglob. Vec sam izludjena. Njegova doktorka mi kaze da nema mesta za paniku, da skrece pozornost i da sve to ignoriram. Dali neko od vas ima ovakva iskustva?
Mozda mi skrece paznju, mozda mu treba vise paznje. Ja sam svo vreme sa decom. Idem na posao, radno vreme od 7 do 15, nakon toga sam 100% njihova. Ne znam gde gresim :shock
Hvala vam
slika slika
skarabej29
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: tikove

PostPostao/la Ivy26 » 31 lis 2013, 09:39

Moj ima 6 god i sad je počeo na jedno oko namigivati.Čitam da su to neke faze,ti i tamo ga opomenem,pitam jel kaj u oku i promatram.Planiram uskoro ići ped.na razgovor budući da to traje već 2 mjeseca
zvrkica 29.12.2002.
* 12.09.2004
poletarac 08.04.2007.

Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Ivy26
Sveta krava

Re: tikove

PostPostao/la mamashnita od noje » 31 lis 2013, 09:54

ne grijesis nigdje, to znas i sama :)
ali ja bih ga svakako odvela dobrom djecjem psihologu. pusti ti tete iz vrtica.
odi strucnoj osobi, bolje nego da sve prepustis slucaju.
:kiss
mamashnita od noje
Muza

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 56 gostiju.