Sada je: 31 srp 2026, 23:20.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

. Gace joj se uvuku u guzu, pa drami zbog toga? Ili?

) i kazem gotovo..... i svako ostalo cviljenje ignoriran osim ako nije nesto drugo upalo u medjuvremenu... poput bum tres glavom jer od *boli* ne vidi kud ide.... 

rucho je napisao/la:onda dodjem puhnem mu u oko
. Jer ja puhnem i kazem "Bjezi trnu iz oka, eto vuka s potoka".

..... stvarno triba im skinit kapu za dovitljivost.... i tu melodramaticnu izvedbu..... kad i nama ne bi bio prepun dan i umor i nervoza bilo bi nam smijesno.....

black_lady je napisao/la:U nas je u zadnje vrime drama navečer. Sve bude super, igra se..., ali u trenu kad sam rekla da se ide spavat - šiza, te je umorna, odjednom povije leđa i tako hoda do wc-a da mi dokaže koliko je umorna, nema snage se dignit na stolicu oprat zube, a šta da vam kažem, ignoriram osim ako počne plakat, onda znam da je stvarno umorna. Inače zavičem i kažem jasno i glasno šta treba napravit, inače nema ni priče ni maženja za laku noć i točka. Da vidite kako odjedanput prestane bit umorna.

mama to sam ja je napisao/la:ima jedna novost... sad u zadnjih tjedan dana ( baš od kad sam se tu požalila) gaće nam više ne idu u guzu, nego ih sad navlači do cica....

Bellatrix je napisao/la:mama to sam ja je napisao/la:ima jedna novost... sad u zadnjih tjedan dana ( baš od kad sam se tu požalila) gaće nam više ne idu u guzu, nego ih sad navlači do cica....
![]()
Znam da tebi možda nije smiješno ali morala sam malo.
Mislim da tvoje djetešce samo želi svu pozornost na sebi.
Probaj se smijati.
Ozbiljno to mislim. Ja svoje počnem imitirati i služiti se njihovim jezikom.
Pa bih onda idemo obuči ove užasno glupe čarape da više ne budu tako glupe jer ćemo ih inače morati baciti van da ih netko drugi uzme tko će misliti da su pametne.
Ili, odi prati ruke i digni svoje rukave i usput si pričaj : ja jako volim lijepe suhe rukave pa ću ih zato dići da mi se ne namoče,a D ne treba dizati rukave kad pere ruke pa nek njeni budu ružni i mokri...
I tak, probaj se zekati na njenoj razini i poslije se tome smijte do besvjesti jer ćeš inače puknuti od živciranja

mama to sam ja je napisao/la:Cure moje drage, sve bi te situacije bile smijesne i simpatične i ne bi im pridavala toliko pažnje da ona ne počne za svaku sitnicu histerizirati toliko i živčanit. Da se netko od odraslih toliko trese i vrišti i čupa, tuče, poslali bi ga u bolnicu. Zastrašujuće to izgleda.
Poznate su mi sve priče o dječjim načinima da izazovu pozornost, da tjeraju svoje, kao i da onda treba hladne glave i strpljivo sačekati da se smiri, pa onda pričati s njima i tako dalje. Ja ju pošaljem u sobu da se primiri, pa da onda pokušam s njom porazgovarati o tome što se dogodilo i kako smo to mogli drugačije riješiti, a ona se nađe mene pozivati na red i govoriti mi da "kakva sam ja to majka kad je puštam u sobi...". A kad je pitam u čemu je bio problem, zašto je tako reagirala kaže "ja sam mala pa neznam...".
..... profesionalna deformacija.... jednom kad se ozeni buducoj snahi odmah cu dat papir s naredbama koje mora izreci svom visokointelektualnom suprugu e da bi funkcionirao ko celjade.... narafski ona ce tu listu morat jos malo prosiriti u svezi glede izvrsavanja bracnih duznosti....
... ovo je malo ironicna sala ali nije daleko od istine..... e da nam malo bude lakse......

. tako su barem moji...
mama to sam ja je napisao/la:A o gospodinu da vam i ne pričam... on pak uopće nema strpljenja, po prirodi je grub i glasan. Ja sam neka vrsta tampon zone.... pa da on ne bi poludio i svašta njoj izdjelio, ja počnem vikati i borim se samo da ona bolje prođe. On je tip koji ne kuži puno stvari vezanih za djecu i osjećaje općenito, a njemu objasnit neke stvari i pojasnit mu da djeca nisu roboti nemoguća je misija. Kad bi on meni pomogao tako da se suzdrži od "pucanja" bilo bi vjerojatno sve puno lakše preživit!
..... sala mala... uglavnom sljedeci put kad on pukne onda njega smirivaj nacinom kao dijete u tantrumu... prvi put pa drugi pa treci sve dok ne shvati da djeca nisu roboti i da se i on ponasa ko deriste......

pinky je napisao/la:mi imamo dlaku u ustima. Sa ishodom ko gace u guzi. Uffff

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju.