Sada je: 01 kol 2026, 21:55.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
tzv. noćni teror (pomalo nalik na hororac, moj je i mjesečario usput
).

Rimaithor je napisao/la:Bez iznimke se dešavalo kad je zaboravio pišat prije spavanja, ne znam zašto je povezano ali zaista jest.
sve želi raditi, sve i svih sluša, nema nestašluka niti ikakvih djetinjarija
Liv Tyler je napisao/la:Možda frustracije vuče i od te brige za D koju svi pokazujete i možda se boji za njega.
naime, u vrtiću je on "predobar", doslovno mi je tako rečenosve želi raditi, sve i svih sluša, nema nestašluka niti ikakvih djetinjarija
po mišljenju psihologice on noću proživljava i ispoljava svoje frustracije što se po danu ne dešava što on želi, tj da se ne može izboriti za svoje je
a još kad dođe doma iz vrtića ga čeka damjan koji je totalni mini musolini![]()
dakle, nije bilo govora o strahovima kao takvih već o frustraciji
nevenera je napisao/la:naime, u vrtiću je on "predobar", doslovno mi je tako rečenosve želi raditi, sve i svih sluša, nema nestašluka niti ikakvih djetinjarija
po mišljenju psihologice on noću proživljava i ispoljava svoje frustracije što se po danu ne dešava što on želi, tj da se ne može izboriti za svoje je
a još kad dođe doma iz vrtića ga čeka damjan koji je totalni mini musolini![]()
tin vrtić stvarno voli. subotom kad mu kažem da danas ne idemo u vrtić zna plakatilatica je napisao/la:šta bi ti rekla kako on doživaljava to što on ide u vrtić, a D ostaje doma?
kad idemo doma priča o tome ili za ručkom. komentira što rade tete ili što je napravio ante, mate, stipe....latica je napisao/la:a šta ti on priča o vrtiću?
većinom s mm-om radi nešto, damjanu to ne damo jer sve stavlja u usta. navečer s tinom čitamo priče i bude sam s nama još pola sata kad damjan ide u krevetHajdi je napisao/la: također samo njemu posvećivati pažnju bez mlađeg brata
ovo moram promijeniti sigurno, ne da se damjanu popušta nego je on smotaniji i često strada kad se njih dvojica uhvate "igrati", a od tina sam do sad očekivala ne da popusti nego bi mu rekla da se snađe i da se nauči igrati s damjanomHajdi je napisao/la:ne popuštati mlađem samo zato jer je mlađi, bolestan, štajaznam, i ne očekivati da on popusti zato jer je stariji, pametniji ...

.....

)
..... bio je samo jedan mali mali period od oko dva tjedna kad je "uspjesno" spavao sam u svom krevetu... al samo zato jer je bio nov pa samim tim i zanimljiv..... 

I znam da treba proci do skole i da sam ja sa 7 godina vec razmisljala da li bi sad ipak trebali ici doktoru, ali proslo je vrlo ubrzo nakon toga, sa 8 godina.
ne mogu nazalost reci da je tako i kod mene bilo. Ja jesam bila u panici jer su to bile toliko ružne i creepy situacije da se nisam znala nositi s njima najcesce. Od tzv vjesticjeg urlanja, okretanja ociju, pokazivanja prstom, plakanja i vristanja ... fuj i bljak. Kad se sjetim odmah me uhvati grc u zelucutako da mi nismo oko toga radili neku veliku paniku
to su i meni govorili medjutim ona jednostavno nije prestajala, nije se sama vracala u san i ja sam ju bila prisiljena "buditi". To je najcesce izgledalo tako da bih recimo upalila svjetlo u hodniku ili malu stolnu lampicu. Nisam ju bas budila na silu ono tresla ramena i slicno, nego recimo njeznoVazno je samo da se dijete ne budi na silu iz tog straha
prebacili smo ga kod sebe, spavamo mm ili ja s njim u bračnom. skupa ne ide jer se jako rita dok spava i ubije nas po noći.
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.