Sada je: 13 ožu 2026, 04:23.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

.
Ne znam kako bi to uklopila s predškolom, ni jedno popodne ne bi bio doma u miru.
Ali J. nije baš športski tip.

) i sport - a samo da mu je trčat (brzi od svih clanova obitelji
)
Ali baš sam zagrijana za ideju 

Stalno pita koliko još do škole i koliko puta još idemo spavati do početka škole
Čeka nas individualni razgovor za upis i liječnički pregled i cijepljenje.
Zube pere električnom četkicom i onda se divi u ogledalu kako su bijeli
Hajdi je napisao/la:Morena, doma imam dva penjača. "Domaći" zid za penjanje djeci vrlo brzo dosadi. Možete pokušati malo za zabavu, ali ne može se uspoređivati s treningom pod stručnim vodstvom i neće vam riješiti pitanje bavljenja sportom. Grifovi koji se stavljaju na zid prilično su skupi a treba ih i stručno pričvrstiti i često mijenjati raspored da im ne dosadi.

jako se veselio i nadam se da će uživati. Samo da budu zdravi.
Hajdi je napisao/la:Glavna briga mu je bila nova frizura jer mu je frizerka jučer stavila gel na kosu pa da mu se ne pokvari friz

uspjeli smo ga pretvorit u Pandu s velikim debelim bijelim trbuhom - bio je senzacija u vrtiću jer su ostali imali većinom kupljene maske a ja sam svome prišila napunjeni lancunić na majicu. Bio je odusevljen.
u subotu su on i brat mu išli po kućama, putem sreli namaškarane prijatelje i super se zabavili, vrijeme je bilo divno, donijeli su puno košaricu čokolada, bombona i naranči, čak i novac su dobili. Nismo išli gledat povorku jer sam se bojala da ne pokupe neku virozu, jedva smo se izvukli prošli tjedan od bolesti. U utorak je išao namaškaran u vrtić i mogu ti reći da je Darth Vader glavni hit, najmanje četvoro ih je bilo u tom kostimu

Mrđi je napisao/la:Progovorili smo slovo r. Jupiiiiii
Ali jako rijetko. Tako da nam ni logoped ne bude trebao.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.